- 18 Mayıs 2019
- 277
- 217
- 18
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
Su bardağı misiz de kayinbabanin doğum gününde tava alırsınız yumurta yapar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su bardağı misiz de kayinbabanin doğum gününde tava alırsınız yumurta yapar
![]()
Sabah hemen ac burayı okuUmarım sabah uyanınca yine poncik gönlüm yumuşamaz yoksa kendimi keserim![]()
Ahahah bu daha iyiymisaynı takimi götürmeyi düşünüyorum kusura bakmayın bu ay çok sıkıştık bisey alamadım dicem
![]()
Bende bebek yatıyor diye içimden gülmeye çalışıyorum umarım patlamamSabah hemen ac burayı oku
Ahahah bu daha iyiymishatta bi ara yemeğe gidin evde pişirecek bisey kalmamış dersiniz
ay kız karnım agridi gülecem diye
Umarım sabah uyanınca yine poncik gönlüm yumuşamaz yoksa kendimi keserim![]()
Yüzünüz hep gülsün inşallah ❤ daraldıkça yazarsınız yineBende bebek yatıyor diye içimden gülmeye çalışıyorum umarım patlamam![]()
Ay kusura bakmasınlar yemedigim parayı napayım. Benim çocuklarım da evini kendi alır bi zahmetben mevki sahibi olsam neler giyerim neler ahh ahh, kiminin parası olmaz kimi de harcamayı bilmez adaletin bu mu dünya
bana versinler nasıl harcarım
![]()
Amin sizinde inşallah. Herşey için çok teşekkür ederim kendime geldim gerçektenYüzünüz hep gülsün inşallah ❤ daraldıkça yazarsınız yine![]()
OlabilirBelki de o yüzden bize gelmiyor işte napacaksın![]()
Amin sizinde inşallah. Herşey için çok teşekkür ederim kendime geldim gerçekten
Sakın werme giden gelmiyor geriKızlar benim bir kaynim nişanlı tatilde düğünü olacak ve bu en büyük kaynim biz kucuguz kaynanam güle kaynim bakıyor ve kaynimin nişanıni biz yaptik daha dogrusu yapmak istedik buraya kadar sorun yok. Bugün kaynanam ve kayınbabam bize geldiler ve bileziklerimi istediler gelini takmak için alamıyorlarmış durumları düzelince geri yerine koyacaklarmış bende dedim ki diğer eltimden de alalım o zaman 3 ben vereyim 3 o versin yanaşmadılar pek. Bende yarına kadar düşünmek istiyorum dedim eşimin fikrini aldım sen bilirsin onlar senin dedi ama ne yapım bilemiyorum yerine koymaları en az 3 4 yılı bulur biliyorum çünkü kredi ödeyecekler. Karar veremiyorum sizce hepsini vermeli miyim bende daha yeni gelin sayılırım 1.5 sene oldu evleneli
Bak senin iyi niyetini suistimal ediyorlar yapma bunu werme sakınHaklisiniz eşim arkamda bende geri vereceklerini sanmıyorum çünkü düğünüm de takılan herşeyi de aldılar 2 ay sonra verecek dediler borç ödememiz lazım dediler onuda vermediler daha 1.5 sene oldu