Çok haklısınız eşimin işi dolayısı ile farklı bir şehirde ikamet ediyoruz eşim de sürekli nöbette oluyor artık tüm gün evde canım aşırı sıkılıyor bahsettiğim kızlarda aynı şekilde belki birbirimize destek oluruz diye düşünmüştüm ama çok fazla yanıldım,kızlar bana eşleri eşime biranda buz gibi oldular ama sebep yokBu ikisi siz bu açıklamaları yaptıktan sonra birbirlerine tavır alıp sizin değerinizi bilmeyecekler. Tekrar sizle samimi de olmayacaklar. Bu tarz insanlar değişmez arkadaşlık kurmanız sizin aleyhinize olur.Ben apartmanda 5yildir tanıdığım bir hsnimefendiyle yeni yeni gidip gelmeye başladık. 2haftada 1 . Ben çok sık görüşen biri olmadığım için bu tarz ilişkilerde yorum yapmıyorum tavsiyem uzaktan izleyin ya da görmeyin
Doğru söylüyorsunuz benim de hoşlanmadığım konular ancak kullanılmış gibi hissettim kendimi haliyle zoruma gittiAman ne karisik isler
Benimde zamaninda kendi kendine küsen birkac arkadasim oldu
Sormadim bile ne oldu diye
Bir sorun varsa gelir acikca soyler aramizda deger yargisi varsa
Boyle dedikodu yapilan cephe alinan gruplasilan ortamlardan haz etmiyorum
Yerinizde olsam takmazdim
Isyeri gibi dusunun anlasmak zorunda gorusmek zorunda degilsiniz
Kızmayın ama bu ortamlarda bu tiplerle bulunacağıma bir işe girer çalışırım. Bu kadar iç içe, herkes herkesin evinde, gece gündüz gitmeler gelmeler, arkadan konuşmalar... Bir dakikamı bile harcamam böyle ortamlar için. Her gün boş boş avm gezer dışarıda çay kahve içerim yine de gitmem. En azından yürüyüş yapmış hareket etmiş olurum. Lise ortamı, sivilceli ergen muhabbetleri gibi.Çok haklısınız eşimin işi dolayısı ile farklı bir şehirde ikamet ediyoruz eşim de sürekli nöbette oluyor artık tüm gün evde canım aşırı sıkılıyor bahsettiğim kızlarda aynı şekilde belki birbirimize destek oluruz diye düşünmüştüm ama çok fazla yanıldım,kızlar bana eşleri eşime biranda buz gibi oldular ama sebep yok
Hayır böyle yenilir yutulur olmayan muhabbetleri dinleyip bide korkuyorsunuz yani kendı söylediklerini söylemez benimkileri anlatır die . Nasıl böyle insanlarla oturup kalkar evlere girer çıkarsınız başkasının kocasını konuşan Senın kocanı konuşmaz mı sanıyorsun . evde canım sıkılıyor die insan kendıne şöyle kötülük eder mi ?bu arada dedikodu yenilir yutulur tarzda değil,mesela sonradan samimi olan diğer kız ile soru sordugum kızın kocası ile yakıştırması,diğer kızın kocasıyla olan evliliği farklı olduğu sanki anlaşma yapılmış gibi vs.,sordu sordugum arkadas yeni doğum yapmıştı ondan anne olsa ne olur falan gibi söylemler
Öncelikle vefat edenlere Allah rahmet eylesin,fakat palto konuyu tam okuyamadiğını düşündüm,yinede teşekkür ederimKapatın kapınızı kimseye karışmayın kendı halinizde girin çıkın . Nie onların arkadaşlıklarını takip etme gereği duyuyorsunuz uzaklaşmak isteyip uzaklaşmışlar kavga gürültü çıkarmadan . ağrımayan başınızı ağrıtmayın.
İYİ GÜNDE BİRBİRİNİZLE PAYLAŞTIKLARINIZI KÖTÜ GÜNDE ORTAYA DÖKMEYİN !!! Milletin kocası için dedikodu yapan birini dinleyip dinleyip aman beni ilgilendirmez demek yerine o zaman yol veren siz olacaktınız ,art niyetli insanları arkadaş die yanınızda tutmak yerine . Ne geçecek elinize suan onlar iyiler, birbirlerini pohpohlayacaklar . üstüne bide madem böyleydi niye oturdun dedikodu dinledin gelip başta söyleseydin die sizi suçlayacaklar. aynı apartman içinde hiç lüzumu yok böyle saçma salak düşmanlıkların . Üstelik eş yakıştırması falan dedikodu dediğiniz ağır yani ikide üstüne laf ekleyip kocalarınız bile kavgaya tutuşabilir azıcık mantıklı olun oturun evinizde sıkılın .
Anlatayım bi olay yakından …
Kayınvalidemlerin iki yan binasında iki komşu kadın kavga ediyor akşamda biri kocasını doldurup karşı komşunun kapısına gönderiyor eeee her adam da kapısına gelene eyvallah etmez çekip vuruyor .. ne oldu iki kadın dedikodu yaptı lafı taşıdı die adam oracıkta ölüyor .. içerden çıkan genç babamı vurdun die karşı komşuyu öldürüyornoldu iki koca mezara , bir gencecik delikanlı cezaevine … şimdi kadınlara kaldı bina ne işlerine yaradı kocaları gömdüler oturdular gıclarınınn üstüne
Canım sana anlatayım ben,ben gruplasma olduktan sonra muhabbeti bitirdim 1 buçuk yıl önce,fakat diğer kız onlarla da arkadasti benimlede her geldiğinde onların muhabbetini açtı yorum yapmadım,konuşmak istemedim ve dile getirdim fakat baktım laftan sözden anlayacak gibi degil onunlada olan muhabbetimi bitirdim,ben tam olarak neyden korkacağım pardon? Ben kararsız kaldığım,ikilemde kaldigim için buradan fikir istedim,beni eleştiresin diye değil,eğer yanlış bir tutumum olmuş olsaydı buraya yazmazdımHayır böyle yenilir yutulur olmayan muhabbetleri dinleyip bide korkuyorsunuz yani kendı söylediklerini söylemez benimkileri anlatır die . Nasıl böyle insanlarla oturup kalkar evlere girer çıkarsınız başkasının kocasını konuşan Senın kocanı konuşmaz mı sanıyorsun . evde canım sıkılıyor die insan kendıne şöyle kötülük eder mi ?
Çok haklısınız yaşadığımız yede kimse olmayınca birbirimize destek oluruz diye düşünmüştüm ama yanıldımBu ikisi siz bu açıklamaları yaptıktan sonra birbirlerine tavır alıp sizin değerinizi bilmeyecekler. Tekrar sizle samimi de olmayacaklar. Bu tarz insanlar değişmez arkadaşlık kurmanız sizin aleyhinize olur.Ben apartmanda 5yildir tanıdığım bir hsnimefendiyle yeni yeni gidip gelmeye başladık. 2haftada 1 . Ben çok sık görüşen biri olmadığım için bu tarz ilişkilerde yorum yapmıyorum tavsiyem uzaktan izleyin ya da görmeyin
Kızmayın ama bu ortamlarda bu tiplerle bulunacağıma bir işe girer çalışırım. Bu kadar iç içe, herkes herkesin evinde, gece gündüz gitmeler gelmeler, arkadan konuşmalar... Bir dakikamı bile harcamam böyle ortamlar için. Her gün boş boş avm gezer dışarıda çay kahve içerim yine de gitmem. En azından yürüyüş yapmış hareket etmiş olurum. Lise ortamı, sivilceli ergen muhabbetleri gibi.
Çok muhabbet tez ayrılık getiriyormuş değil mi?
Bence siz aradan sıyrılın ve samimiyeti gelmeyi gitmeyi kesin. Bırakın arkanızdan konuşsunlar onu bunu desinler. Sadece kadınlar değil kocalar da kapışıyor fırsatını bulunca. Evde çok sıkılanlara anlam veremiyorum, hiç mi ilgilendiğiniz bir şey olmuyor?gerçekten öyle,bazen bu seviyeye nasıl düştüm diye kendimi sorguluyorum
Bence ilgilenmeyin konuşmuyorlarsa konuşmasınlar. Size birsey diyen olursa sizde yeri geldiğinde gerekeni söylersiniz. Bazen de uzaklaşan insanları takmamak gerekli. Bende bulunduğum şehirde yalnızım sizin gibi ama iki yüzlü samimiyetliktense yalnız kalmayı tercih ederim. Ve nasıl insanlara güvenip evinize alıyorsunuz onu anlamıyorum. Ben kimseyi evime almam. Kimin icinde ne var ne düşünür bilemezsiniz ki öylede olmuş. Eşleri birbirine yakıştırmalar falan yarin öbür günde sizi başkasına yakıştırmayacagi ne malum. Ya da eşinizi . yalniz kalmicam diye bu tarz insanlarlada görüşmeyin. Standart ziyaretler yapilir o ayrı bukadar icli dışlı olmak ayrı. Bunun dengesi lazım. Uzak durun onlardan benceKızlar merhaba; Durumdan kısaca bahsetmek gerekirse,oturduğum binaya farklı zamanlarda komşular taşındı ve zamanla hepsiyle samimiyetim ilerledi,zaman geçtikten sonra, komşuları benim evimde vs.denk geldikçe birbiri ile tanıştırdım, onlarında eşleri aynı meslek grubunda eşim polis, neyse gel zaman git zaman,eşlerin nöbeti vs olmazsa hep bir araya geliyoruz vs.toplu görüşüyoruz derken,kızların ikisi baya samimi oldular bu samimiyete eşleride dahil oldu,aslında birbirinden nefret eden insanlardı, anlam veremedik (buna sözüm yok frekansları sonradan tutmuş olabilir)hani 4 ü sürekli program vs yapıyorlar,baktım ki eşime ve bana karşı cephe almışlar bir anda asla anlamadık, sebebini zaman geçince kızlardan birine sordum problem mi var? neden böyle soğuksunuz? konusmuyorsunuz? vs diye, sen yanlış anlamışsın problem yok dedi,peki dedim, 1 ay falan geçti baktım yine aynılar,neyse diğer arkadaş güya hiçbirsey den haberi olmayan bize gelip onları anlattı, onlara gidip bizi anlatmış (bir yerden duydum) bu dedikodu yapan arkadas instagramında foto paylaştı geçen hafta,hep beraber kızlarla birinin evinde buluşmuşlar çok zoruma gitti eşimle konuşuyoruz anlam veremiyoruz neden böyle olduğuna dair neyse bir arkadaşım bana dedi ki (o kızların biri ile ben çok samimiydim eşimde eşiyle,problem mi var? diye sordugum kız) sen neden aysenin arada dedikodu yaptığını o kıza söylemiyorsun ama konusmuyoruz aylar olmuş dedim, olsun bence anlat vs dedi kafam karıştı,sizce ne yapayım? ( bu arada dedikodu yenilir yutulur tarzda değil,mesela sonradan samimi olan diğer kız ile soru sordugum kızın kocası ile yakıştırması,diğer kızın kocasıyla olan evliliği farklı olduğu sanki anlaşma yapılmış gibi vs.,sordu sordugum arkadas yeni doğum yapmıştı ondan anne olsa ne olur falan gibi söylemler bu arada biz ayni binada oturuyoruz ancak karşılaşmamak için dikkat ediyoruz,yani ben o iki arkadasla konuşmayalı 1 buçuk yıl oldu neredeyse dedikodu yapanla ise 5-6 aydır konusmuyorum tutarsızlığı vs olduğu icin, birde kızlar o kız böyle konuşurken hem tatsızlık çıkmasın,hemde kendi soylediklerini soylemez benim dediklerimi gider anlatir diye diye,hep beni ilgilendirmiyor ne yaparlarsa yapsınlar yorumunda bulunuyordum)
Canım rutin ev işleri dışında tabi ki yaptığım şeyler mevcut ancak insan konuşacak,dertleşecek birilerini ariyor bir yerden sonra,Ben buraya gelmeden önce çok sosyal bir insandım ancak burası ilçeden de küçük sosyal yaşantısı yok denecek kadar az ve esimin mesleğinden dolayı güvenlik sebebi ile belli başlı yerlere gidilmesine izin veriliyor.Bence siz aradan sıyrılın ve samimiyeti gelmeyi gitmeyi kesin. Bırakın arkanızdan konuşsunlar onu bunu desinler. Sadece kadınlar değil kocalar da kapışıyor fırsatını bulunca. Evde çok sıkılanlara anlam veremiyorum, hiç mi ilgilendiğiniz bir şey olmuyor?
Ben zaten o hatayı bir kere yaptım 2.si olmaz,muhabbeti farklı noktalara taşıyınca anladım kişinin niyetini,seti çektim,daha profesyonel yaklaşmam lazım,tanıştıran ben olunca birde ustune dışlandığım için duygusal bakmıştım olaya ancak görmemezlikten gelmek en iyisi,haklısınız.Bence ilgilenmeyin konuşmuyorlarsa konuşmasınlar. Size birsey diyen olursa sizde yeri geldiğinde gerekeni söylersiniz. Bazen de uzaklaşan insanları takmamak gerekli. Bende bulunduğum şehirde yalnızım sizin gibi ama iki yüzlü samimiyetliktense yalnız kalmayı tercih ederim. Ve nasıl insanlara güvenip evinize alıyorsunuz onu anlamıyorum. Ben kimseyi evime almam. Kimin icinde ne var ne düşünür bilemezsiniz ki öylede olmuş. Eşleri birbirine yakıştırmalar falan yarin öbür günde sizi başkasına yakıştırmayacagi ne malum. Ya da eşinizi . yalniz kalmicam diye bu tarz insanlarlada görüşmeyin. Standart ziyaretler yapilir o ayrı bukadar icli dışlı olmak ayrı. Bunun dengesi lazım. Uzak durun onlardan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?