Kızlar merhaba; Durumdan kısaca bahsetmek gerekirse,oturduğum binaya farklı zamanlarda komşular taşındı ve zamanla hepsiyle samimiyetim ilerledi,zaman geçtikten sonra, komşuları benim evimde vs.denk geldikçe birbiri ile tanıştırdım, onlarında eşleri aynı meslek grubunda eşim polis, neyse gel zaman git zaman,eşlerin nöbeti vs olmazsa hep bir araya geliyoruz vs.toplu görüşüyoruz derken,kızların ikisi baya samimi oldular bu samimiyete eşleride dahil oldu,aslında birbirinden nefret eden insanlardı, anlam veremedik (buna sözüm yok frekansları sonradan tutmuş olabilir)hani 4 ü sürekli program vs yapıyorlar,baktım ki eşime ve bana karşı cephe almışlar bir anda asla anlamadık, sebebini zaman geçince kızlardan birine sordum problem mi var? neden böyle soğuksunuz? konusmuyorsunuz? vs diye, sen yanlış anlamışsın problem yok dedi,peki dedim, 1 ay falan geçti baktım yine aynılar,neyse diğer arkadaş güya hiçbirsey den haberi olmayan bize gelip onları anlattı, onlara gidip bizi anlatmış (bir yerden duydum) bu dedikodu yapan arkadas instagramında foto paylaştı geçen hafta,hep beraber kızlarla birinin evinde buluşmuşlar çok zoruma gitti eşimle konuşuyoruz anlam veremiyoruz neden böyle olduğuna dair neyse bir arkadaşım bana dedi ki (o kızların biri ile ben çok samimiydim eşimde eşiyle,problem mi var? diye sordugum kız) sen neden aysenin arada dedikodu yaptığını o kıza söylemiyorsun ama konusmuyoruz aylar olmuş dedim, olsun bence anlat vs dedi kafam karıştı,sizce ne yapayım? ( bu arada dedikodu yenilir yutulur tarzda değil,mesela sonradan samimi olan diğer kız ile soru sordugum kızın kocası ile yakıştırması,diğer kızın kocasıyla olan evliliği farklı olduğu sanki anlaşma yapılmış gibi vs.,sordu sordugum arkadas yeni doğum yapmıştı ondan anne olsa ne olur falan gibi söylemler bu arada biz ayni binada oturuyoruz ancak karşılaşmamak için dikkat ediyoruz,yani ben o iki arkadasla konuşmayalı 1 buçuk yıl oldu neredeyse dedikodu yapanla ise 5-6 aydır konusmuyorum tutarsızlığı vs olduğu icin, birde kızlar o kız böyle konuşurken hem tatsızlık çıkmasın,hemde kendi soylediklerini soylemez benim dediklerimi gider anlatir diye diye,hep beni ilgilendirmiyor ne yaparlarsa yapsınlar yorumunda bulunuyordum)