Sizce ne yapmalıyım insana sevapta lazım değil mi ?

Kişinin fikri neyse zikride o yönde olur.Para için yapmayınız lütfen ....O bir insan evladı...

İllet oluyorum her konunun içinde mütemadiyen "biz namazda kılıyoz, kuranda okuyoz" diyerek İDEAL İNSAN algısı yaratmaya çalışanlara.

İnsanoğlunu dinsel ritüeller adam etmez, ahlaklı, erdemli düşünceleri ve eylemleri İNSAN eder.

Kıssasan hisse isteyen payını alsın;

Evde jako papağanım var. Hem biz çalışırken yalnız kalıyor, hem de Allah nasip eder de bebeğimiz olursa ilgilenemem üzülürüm diye birisine sahiplendirmeyi düşünüyorum. Ama kaç aydır türlü bahanelerle erteliyorum. Sonuçta o canı travma halindeyken buldum ve hayata döndürdüm.
Zaten vereceğim kişi de gidip görebileceğim bir yakınım olacak. O da dört gözle bekliyor zaten.

Yani sevap işleyeyim derken kaş yaparken göz çıkarmak var. Çok duygusuzca ve bencilce bir üslup sizin ki.
Kötü niyetlisiniz demiyorum ama düşünce yapınız çok sığ.

Mümkünse o çocukları yetiştirme yurdunda sevindirin ama siz ve sizin gibilerin içine sokmayın.

Neye inanmak isterseniz ona inanabilirsiz kurban olduğum Rabbim benim içimi niyetimi biliyor gerisi boşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…