evet sistemde çok açık var gibi geldi bana da. Ayrıca anlamadığım diğer nokta bunlar ailesi olan çocuklarsa neden başka aileye veriliyorki zaten para vs veriliyormuş . Hala neden bakılamasın anlamadım.
Çok hassas ve içinde olduğum bir konu, o yüzden kusura bakmayın kibar yazamayacağım.
Önce bir bilgi vereyim, konu sahibi evlat edinmekten değil koruyucu aile olmaktan bahsediyor.
1. İnsana sevap lazım mıdır değil midir bilemem ama iyi şeyler yapmak lazımdır.
2. İyi bir şey yapmaya niyetli gözükmüyorsunuz.
3. İyi bir şey yapmaya niyetli gözükmek istemeyi de başaramayacak kadar idraktan yoksunsunuz. Sigortadan, maaştan neden bahsediyorsunuz? Gazete haberi mi okudunuz yeni uygulamalarla ilgili?
4. O çocukların hiç bakılmaması sizin gibi biri tarafından bakılmasından iyidir.
Her zaman ama her zaman vazgeçen koruyucu ailelerle, maddi çıkar için devam eden koruyucu ailelerle, yok efendim şikayetçi koruyucu ailelerle karşılaşıyorum. Ben ne düşündüğümü söylemeyeyim ama onların bir daha benimle karşılaşmak istemediğine eminim.
Boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın.
Evcil hayvan alir gibi yazmissin benimki olana kadar bakarim buyuyuncede sal bari tam olsun sen bence alma zaten bide akrabanin sunun bunun lafinida dusunuyorsun hic hic kalkisma
Kızlar sanırım bni yanlış anladınız hepiniz kendinizce haklısınız yada ben kendimi yanlış ifade ettim asla bi evcil hayvan alıyomus gibi bi duyguya kapılmadım cocugu ttabiikşde bende bırakmak istemem ama devlet geçici olarak veriyormuş mecbursun yani aytıca cok sukur maddi durumum iyi sigortamda var bi yetimin bana saglayacagı olanakları hiç umursamadm ben vicdansız bir insan değilim sadece şartlar devletin koydugu sartlar aileyede gelince rahat bi ailede değilim laf söz umrumda değil ama çocuk bana gelînce mutlu olsun istiyorum Allaha cok sükürki asla bakamayacagımı düşünmedim beni tanısanız her cocuk sever beni ilgilenebilirim oynarım severim peşimden ayrılmazlar bu konuyu duyuncada neden sevgimi bi yetime vermiyeym dedim ama devletin geri aalacak olması beni ve yavrucagı nasıl etkiler ayrıca bn ve eşimde gerçekten iyi bi aîleyiz beş vakit namazında ve kuran okuyan bi çiftiz Allah korkumuz var bi bebege nasıl hayvan alıyormusum gibi davranabilirimki cok sacma bni gercekten yanlıs anladınız ben cocugum olana kadar dedm çünkü devlet geri alıyor elden ne gelir keşke almasa Rabbim keşke bi yetime bakabilmeyi nasip etse para konusundada sadece durumu anlatmak için ayrıntıya girdim yukarıda Allah var içimi biliyor kendimi yanlış ifade ettiysem hepinizden özür dilerim kızlar
4-5 yıl önce koruyucu aile olan arkadaşıma ilerde nüfusuna alabileceğini söylediler.Çocuk hiç aranıp sorulmuyorsa koruyuculuktan evlatlığa geçilebiliyor.yetkililere sordum koruyucu ailesi olduğum çocuğu sonradan evlat edinebilir miyim diye, kesinlikle hayır dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?