Sizce ne yapmalıyım?karar veremedim..........

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.863
10.314
773
merhabalar...konu eltım...
ben yeni dogum yaptım oglum 40 günluk...Rabbim bagışlasın...
4,5 aylıkken bu eve tasındım.eltım o zaman yeni gelindi...
tek basımıza eşimle evi temızledık kıracı cıkmıstı bız tasınacaz dıye.kendısı ust katımda oturuyor.hiçbır sorunumuz yoktu o zaman.o halde bıle gelıp kapıdan kolay gelsın bıle demedi...
neyse konu şu...
bız alt katta oturuyoruz ya..bunlar yenı evlı çok gurultu gelıyor yukardan...terbıye sınırı içinde olmayan sesler dıyeyım...Anladınız sız...kaç kere uyardım fayda etmedı...
bırgun eşimle evdeyız hafıf muzık açtı eşim .evde ufak tefek tadılatla ugrasıyordu eşim.bende mutfaktayım.
müzık açalı 10dk oldu.eltım geldı kapıya 2 elı belınde
kapıyı eşim açtı
eltım-müzigi kapatırmısın çok başım agrıyor
kaba bır tabır ıle
eşimde dedıkı sen git kocan gelsin
bu eşime o...çocugu dedı ben mutfaktayım hala
eşimde ıttırdı..bu soylene soylene cıkıyor eve ama ne hakaretler...
neyse eşim kaynımı aradı geldı konustular olayı anlattı eşim.eltım demişkı kocasına..abin bana kufrettı...kaynım da eşime beni kotulemiş...ben sınsıymısım falan.eşimde senın abın yok daha kapıma gelme.bunlar kustu halıyle...yıne bırgun o seslerı duydum.dayanamadım muzık actım.bı zaman sonra eltım merdıvenden ınıp dısarı cıkıyor ve bagıra bagıra beddua edıyor bana...
allah b..versın...ınşallah çocugunu kucagına alamayasın felan.hamilelik psıkolojısı butun gun agladım.dogumzamanım.suyum geldı hastaneye gıdıyoruz.esım ben kayınpeder arabada kayınvaldemde ust kattan ınıyor=beraber oturuyorlar
ben kapımdan cıkıyorum,eltım anahtarı atıyor kayınvaldeme ve dıyorkı kımse bana guvenmesın ben kımsenın çoçuguna bakamam.ya sabır dedım o can acısıyla içimden.hastaneye gııttık kayınvaldemı yolladım eve yapabılecegı bısey yoktu annem orda yanımdaydı zaten.kayınvaldem eve gelmıs demıs buna bıyere gıtme dogum olacak bız hastaneye gıdecez.eltım de bana ne bız gezmeye gıdıyoruz deyıp kaynımla cıkmıslar..
ogluma bakmaya gelmedıler...esımle kaynım barıstı...
eltım annesınde baska sehırde 1 ayı geçkındır.gelecek yakında.
kendisi hamıleydı.2 gun önce 2ncı bebegını düşürmüş.geldıgınde geçmiş olsuna gıdeyım mı gıtmeyeyım mı karar veremedım.
bır yanım gıt ınsanlık sende kalsın,bıryanım gıtme senı çok aglattı dıyor...
bu yaptıklarını hakedecek bişey yapmadım ınanın...
durumuna çok uzuldum ama...gerçekten...
onlar daha oglumu hiç gormedı.umurunda da oldugunu sanmıyorum...
bılemedım arkadaslar ne yapayım.
çok uzun oldu kusura bakmayın.okudugunuz ıcın tesekkur ederım.
saglıklı düşünemıyorum bu konuda...

ha bu arada kayınvaldemler yoktu dogumuma 1 hafta kala geldıler.
oyuzden gurultu yapıyorlardı.onlar varken olmadı yanı bu gurultu olayı...

Son düzenleme:
ben bu konuyu mu hatırlıyorum bu konunun aynısını mı hatırlıyom bilmiyorum ama aynı olay aynı hakaet dejavu gibi bişi oldu bilmiyorumkismile

Allah kimseye onun yaşadığını yaşatmasın aama eğer gittiğinizde tekrar aynıları olucak ve önünü alamıcaksınız artık tekrar barışmayın benceee..
ve onlar kayınvalidenizle aynı evde yaşıyorlarsa size bile gelen 'o' sesler nasıl aynı evin içinde olan insanlar duymuyormu uyarmıyormu??
sen git kocan gelsine cvbı çok ağır iyi eşiniz o an kendini frenlemiş burda farklı bişey yazmamışsınz...
Allah hayırlı akraba hayırlı komşu versinn böyle şirret insanlardan korusunn..

banada tanıdık geldi valla konu, yada o başka konumuydubilmiyorumkismile

Evli değilim haliyle elti kayın ilişkilerini anlayamam ama bence kişi kendi değerini kendi yüceltir yada alçaltır...
Ben olsam gitmem hatta mümkünse allahın selamı dışında o bayanla görüşmem...
Herkes dengi olan kişiyle muhattap olsun kaydirigubbakcemile5
Bu arada sölemeden edemicem beddua dönmüş dolaşmış töbe yarabbi:1ninca:

Beddua dönmüş kendini bulmuş, insan ağzından çıkanı bir düşünür. Siz hatalı olsanız bile çok ağır beddualar bunlar. Bence gitmek zorunda değilsiniz, ortada vicdanınızı sızlatacak bir durum yok. ıster gidin, ister gitmeyin. Aynı şeyler yaşanacak ise gitmeninde manası yok aslında.

Valla canım ben olsam gitmem muhatap olmam asla ondan banane derim benden onane ... Bebeğinin tadını çıkar eşinle mutlu mesut gecin bak çok güzel günleriniz Allahım size bir evlat vermiş boşveeer takma kimseyi mutlu ol...

arkadaslar konu daha once acmıstım ben
ama sadece bır kısmını
bu son olaylar hariç
chess cnm
gercekten ne yapsam bılemedım

Valla canım bana sorarsan ben gitmem ..
Ayol gitsen bu niye geldin diye kovarda seni...
Öyle bi kişilik sezdim ben

Aman bırak canı cehenneme

kayınvaldemler yoktu.baska sehırde kızındaydılar.daha yenı.dogumumdan 1 hafta once geldıler.olmadıkları ıcın de duymadılar halıyle

bence bi eşine kayınvalidene danış gidip gitmeme kararını
ama bana kalırsa gitme derim günahını almıyım ama bu kadar çirkef bi insan "bak kendi çocuğu oldu benim olmadı diye nispet yapmak için geldi yanıma" diye bile düşünebilir

arkadaslar konu daha once acmıstım ben
ama sadece bır kısmını
bu son olaylar hariç
chess cnm
gercekten ne yapsam bılemedım

valla eşine bi danış bence, anasına küfredilen o, şimdi gidersen eşini ezmiş geçmiş gibi olma:hulya:
seninde yeni bebeğin oldu, eltinde 2. düşüğünü yapmış, valla bilemiyorum,
bu defada bebeğiyle nispet yapıyo demesin, olabilir valla
:hulya:

aynı saniyede yazmışız pişti oldukkaydirigubbakcemile3

bence gitmr canım o senin doğumuna gelmemiş en özel gününde yanında olmamış hadi hastaneye gelmedi eve gelip geçmiş olsun diyebilirdi sen bilirsin tabiiki ama ben olsam gitmezdim

aşkitom daha önce açmıştın bu konuyu değilmi ,hatırlıyorum çünkü ;
neyse niye gidecekmişsin ,ettiği beddua kendini bulmuş ,hiçte üzülmem sevinrim bile ,sakın gitme ,önce o insan olsun sana gelsin sen doğum yaptın daha önemli bu ..
benim doğumumda bana gelmeyen eşimin kuzenine hiiiiç pas vermiyorum artık ,o da doğurdu bende gitmedim ,düşün yan komşusu sadece arkadaşımız olur ona bile gittim altın taktım ,kuzenime gitmedim ..
önce insan olsun terbiyesiz ..

hakikaten bi yanım ben olsam gidermiydim ki diyor
ama bi yandan da bu sefer gidersem bana inat geldi der gibime geliyo
sanmıyorum senin kıymetini bileceğini
yada bu güzel davranışının umrunda olacağını
hiç sanmıyorum
sen birşey yapmamana rağmen sana bunca şey yaptıysa eğer
ben olsam gitmem de görüşmem de eğer pişman olursa kendi bi adım atar sen iki adım atarsın
bence ...

gitme canım benim. hiç üzülmesin tatlı canın. şimdi kesin bir laf söyleyecek, canın sıkılacak. bebeğinle gitsen "aa bak bana hava yapıyor" diyecek. bebeğini bırakıp gitsen" bak nazarım değer diye korktu, getirmedi" diyecek. velhasıl ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. ne sen üzül, ne de bebeğin etkilensin a.s.

eylul cnm
sadece 1 kısmıydı
bu son olaylar yenı oldu
hepsını yazınca konu tekrarı gıbı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…