• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım?karar veremedim..........

valla eşine bi danış bence, anasına küfredilen o, şimdi gidersen eşini ezmiş geçmiş gibi olma:hulya:
seninde yeni bebeğin oldu, eltinde 2. düşüğünü yapmış, valla bilemiyorum,
bu defada bebeğiyle nispet yapıyo demesin olabilir valla
:hulya:

Bu da doğru, düşünür mü düşünür yani.

Bundan yıllar önce, annemin bir arkadaşının kızı da öss'ye girecekti benimle aynı dönem. Annem de önceki akşam aradı başarılar diledi. Kız kazanamayınca "Vay, sen aradın uğursuzluk getirdin!" oldu, düşünebiliyor musunuz?!

Kaldı ki kızın durumu zaten pek parlak değildi, ama zannedersem asıl sorun benim çok iyi bir puan almış olmamdı..

Yani bazı insanlar böyle malesef. Konunu okuyunca içimden "ben olsam giderdim, gönül koymasın" diye geçmişti ama herkes iyi niyetli olmayabiliyor. Bir de işin içine rekabet girince daha beter oluyor.

Kaldı ki arkadaş hassas bir noktaya daha değinmiş, bu kadın eşinize çok aşağılık bir küfrü savurmuş bir kadın, onun da fikrini sormanız hoş olurdu.

Allah bebeğinle mutlu mesut, sağlıklı bir hayat versin ailene canım :Saruboceq:

eylul cnm
sadece 1 kısmıydı
bu son olaylar yenı oldu
hepsını yazınca konu tekrarı gıbı oldu

anladım canım ,elti işte ,ne kadar iyi olabilirki aranız ,istisnalar hariç bir çok insan eltisinden dertli malesef,
7 yıldır yıldızımızın barışmadığı bir elti de bende var ..herşeyi sorun ,bende napıyorum ,gitmiyorum ,hakkında konuşmuyorum ,doğal olarak bişey bulamıyo söyleyecek ..

Bu da doğru, düşünür mü düşünür yani.

Bundan yıllar önce, annemin bir arkadaşının kızı da öss'ye girecekti benimle aynı dönem. Annem de önceki akşam aradı başarılar diledi. Kız kazanamayınca "Vay, sen aradın uğursuzluk getirdin!" oldu, düşünebiliyor musunuz?!

Kaldı ki kızın durumu zaten pek parlak değildi, ama zannedersem asıl sorun benim çok iyi bir puan almış olmamdı..

Yani bazı insanlar böyle malesef. Konunu okuyunca içimden "ben olsam giderdim, gönül koymasın" diye geçmişti ama herkes iyi niyetli olmayabiliyor. Bir de işin içine rekabet girince daha beter oluyor.

Kaldı ki arkadaş hassas bir noktaya daha değinmiş, bu kadın eşinize çok aşağılık bir küfrü savurmuş bir kadın, onun da fikrini sormanız hoş olurdu.

Allah bebeğinle mutlu mesut, sağlıklı bir hayat versin ailene canım :Saruboceq:

ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım cnm.allah razı olsun...
baska yerlerde yorumlarını okuyorum.fıkırlerın benım ıcın cok onemlı...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bılmıyorum ya.çok karışıgım.ama ne bıleyım nıspet yapmaya mı geldın derse.kı kesın der.kayınvaldemler 2 gun olmustu geleli onlara bile ben size bakmam demiş
herşeyi beklerim yani.ama yazık çok aglamış...
çok üzülüyorum onun adına.daha 7 aylık evli...
veremedım kararımı cnm...eşime de danışıcam ama kesin gitme der...

bılmıyorum ya.çok karışıgım.ama ne bıleyım nıspet yapmaya mı geldın derse.kı kesın der.kayınvaldemler 2 gun olmustu geleli onlara bile ben size bakmam demiş
herşeyi beklerim yani.ama yazık çok aglamış...
çok üzülüyorum onun adına.daha 7 aylık evli...
veremedım kararımı cnm...eşime de danışıcam ama kesin gitme der...

ılişkinizi ne kadar yıpratmış ki yani, kendisinin en acı gününde bile onu teselli etmeye korkuyorsunuz. Yazık...

ınsan ihtiyacı vardır diye düşünüyor, ama tutup ters bir şey söylerse de nasıl tahammül edeceksiniz?

Belli ki sinirleri cidden bozulmuş artık bebek olayından sonra, o zihniyette birinin de büyük ihtimal yaraları deşilir seni gördüğünde ister istemez. Yani yanında olayım, iki avutayım derken rekabetçi hislerini ayaklandırıp onun kendini üzmesine de sebep olacak olabilirsiniz elinizde olmadan. Eşiniz de gitmeyelim derse en azından şimdilik gitmemek belki her iki taraf için de daha iyi olur, ne bileyim. Ne karışık işler bunlar.

Son düzenleme:
cnm
daha ılk gunden boyleydı bu kız.,
ben sıze bakmam dedıgınde bebegını dusurmemıstı...
gıtmem sanırım yaa...yıne benı uzup aglatacak bılıyorum...
ona merhamet etmeye bıle cekınır oldum....

icin icine hakaret,kufur girerse ben gitmek istemezdim..esim isterse belki 5 dakika gider gelirdim..
eltiniz ozellikle size karsi cok kinli..o yuzden giderseniz belki laf sokusturup,kalbinizi de kirabilir bilemiyorum.her ihtimale karsi,onun esi evdeyken ve sizde esinizle gidin mutlaka..belki kendi esi de biseyleri anlayabilir..

Arkadasim bence gitme...Kadin edebsiz ve ne konustugunu bilmeyen bir tip ..
Ayrica 2 kez dusuk yaptigi icin cok uzgundur ve sizinle arasi kotu oldugu icin sizin iyi niyetli hareketiniz onu rahatsiz bile edebilir ..

Sana bunca cirkinlikleri yasatan bir insana insanlik yapsan ne olur arkadasim? :kahve:

Gitme....belliki kadin seninle görüsmek iyi olmak istemyior....ehhh? Senin ne zorun var?
Birak ne hali varsa görsün.:delphin:

Sen ona canim desen o canin ciksin anlayacak.....var öyle insanlar malesef....dertsiz basina dert alma....Yeni dogum yapmis kadinsin, yeterince isin gücün yokmu senin?:1hug:

Bosver....Allaha yakin senden uzak olsun öyleleri....Bebegin hayirli ugurlu olsun güle güle büyüt.

bence gitme canım gidersen yüz bulucak daha çok sapıtıcak benle barışmak istedi diye düşünücek hem senin oğlun onun düşüğünden önce oldu ilk gelip gözünaydın vermesi gereken oydu o sizin mutlu gününüzde yanınızda olmadı sizde onun kötü gününde olmayın

tabiki gitme derim:umursamaz::umursamaz:
cocugunu bile görmeye gelmemiş kişilerin yanına hangi düşünceyle gidiceksin ki:umursamaz:

bilmiyorum git dicem ama bu seferde "çocuğuna baktırmak için zeytin dalımı uzatıyosun"diyebilir kaydirigubbakcemile3
tuhaf bi kişilikmiş çünki anladığım kadarıyla.

gitme canım.

bu insan bikere kibarlığı hakeden biri olsa yalan söylemezdi ortalığı birbirine katmazdı,belliki kötü niyetli biri,sen geçmiş olsuna gittiğinde o ne diyecek biliyormusun ''onun çocuğu var ya bana nispet yapıyo,bak bedduan döndü dolaştı sana geldi diyo,içini rahatlatmak ne kadar kötü durumda olduğumu görmek için geliyo''

ayrıca gitmen demek senin onla tekrar muhattap olman demek,hazır ilgiyi alakayı kesmişsiniz huzurlusunuz boşver otur oturduğun yerde

benim en çok aklıma takılan bu kadının sana niye bu kadar öfke dolu olduğu:uhm:aranızda önceden ne geçti canım
çünkü ruh sağılığı yerinde bir insan başkasına durduk yere böyle sözler sarfetmez
ha aramızda bir mevzu yok eltim ruh hastası diyorsan bencede hiç görüşme.
çünkü senin iyi niyetini anlayabilecek kapasitede değil eltin

canim onu insan yerine koymana gerek bile yok bence

sen onun sacini basini yolmadan nasil durdun sastim dogrusu

ne kadar ayip ve günah daha dogmamis bebege beddua etmek,ilahi adalet tecelli etmis ne yazikki

kesin ve net tavrini koy yoksa hep ezilen kirilan sen olursun,böyle cirkef bir insanla muhabbet kurmayi aklinin ucundan bile gecirmemelisin :umursamaz:

arkadaşlar hepınıze çok teşekkur ederim.
fıkırlerınız benim için önemli....hernekadar onun için uzulsemde...
gitmeme kararı aldım...
dedıgınız gıbı iyilikten anlayacak bir kişi degil.
benim kimseye kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok.bilen biliyor...
çok sagolun...
onu yüce rabbime havale ediyorum...

benim en çok aklıma takılan bu kadının sana niye bu kadar öfke dolu olduğu:uhm:aranızda önceden ne geçti canım
çünkü ruh sağılığı yerinde bir insan başkasına durduk yere böyle sözler sarfetmez
ha aramızda bir mevzu yok eltim ruh hastası diyorsan bencede hiç görüşme.
çünkü senin iyi niyetini anlayabilecek kapasitede değil eltin

ona ne mi yaptım.insanlık.iyi niyet göstermek.
başka sehirden geldi kimsesi yok ona arkadaş olayım dedim.evime buyur ettim.gezmeye götürdüm.arkadaşlarım geldi oturmaya onu da çagırdım.yemek kek vs yapsam goturdum.,.
ya o ne yaptı...
göturduklerımın hepsını çöpe attı ve attıgını da soyledı.evıme geldı,eşyalarımı begenmedı.modası geçik oldugunu onun gelınlıgı daha guzelmiş benımkı basıt.mutfak dolaplarımın eski oldugunu,herzaman lüks şeyler aldıgını kısacası hep para muhabbeti yaptı.allah daha çok versın gözum de yok allah için...,
muhabbetınden sıkıldıgım halde hiç onu kırmadım.o kadarki
şimdi sizin çoçugunuz olacak ağlar ses çekemem dedıği halde benım evımde bana...
şayaka vurdum yinede kalbını kırmadım...,
ne buyuk kotulukler etmişim ona degilmi?

ınsan bazen ıyı nıyetının kurbanı oluyor?
ne dıyeyım allaha havale ettim...yasakkelime

Back
X