valla eşine bi danış bence, anasına küfredilen o, şimdi gidersen eşini ezmiş geçmiş gibi olma:hulya:
seninde yeni bebeğin oldu, eltinde 2. düşüğünü yapmış, valla bilemiyorum,
bu defada bebeğiyle nispet yapıyo demesin olabilir valla:hulya:
eylul cnm
sadece 1 kısmıydı
bu son olaylar yenı oldu
hepsını yazınca konu tekrarı gıbı oldu
Bu da doğru, düşünür mü düşünür yani.
Bundan yıllar önce, annemin bir arkadaşının kızı da öss'ye girecekti benimle aynı dönem. Annem de önceki akşam aradı başarılar diledi. Kız kazanamayınca "Vay, sen aradın uğursuzluk getirdin!" oldu, düşünebiliyor musunuz?!
Kaldı ki kızın durumu zaten pek parlak değildi, ama zannedersem asıl sorun benim çok iyi bir puan almış olmamdı..
Yani bazı insanlar böyle malesef. Konunu okuyunca içimden "ben olsam giderdim, gönül koymasın" diye geçmişti ama herkes iyi niyetli olmayabiliyor. Bir de işin içine rekabet girince daha beter oluyor.
Kaldı ki arkadaş hassas bir noktaya daha değinmiş, bu kadın eşinize çok aşağılık bir küfrü savurmuş bir kadın, onun da fikrini sormanız hoş olurdu.
Allah bebeğinle mutlu mesut, sağlıklı bir hayat versin ailene canım :Saruboceq:
ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım cnm.allah razı olsun...
baska yerlerde yorumlarını okuyorum.fıkırlerın benım ıcın cok onemlı...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bılmıyorum ya.çok karışıgım.ama ne bıleyım nıspet yapmaya mı geldın derse.kı kesın der.kayınvaldemler 2 gun olmustu geleli onlara bile ben size bakmam demiş
herşeyi beklerim yani.ama yazık çok aglamış...
çok üzülüyorum onun adına.daha 7 aylık evli...
veremedım kararımı cnm...eşime de danışıcam ama kesin gitme der...
benim en çok aklıma takılan bu kadının sana niye bu kadar öfke dolu olduğu:uhm:aranızda önceden ne geçti canım
çünkü ruh sağılığı yerinde bir insan başkasına durduk yere böyle sözler sarfetmez
ha aramızda bir mevzu yok eltim ruh hastası diyorsan bencede hiç görüşme.
çünkü senin iyi niyetini anlayabilecek kapasitede değil eltin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?