Sizce ne yapmalıyım?karar veremedim..........

kucağında bebeğinle gidersen o daha da fıttırır bebeğini kaybetmiş lohusa kadın..
daha beter olur.
bence gitme ama telefon edebilirsin...

kucağında bebeğinle gidersen o daha da fıttırır bebeğini kaybetmiş lohusa kadın..
daha beter olur.
bence gitme ama telefon edebilirsin...

dusen bebegı dogmamış ve 1,5 aylıktı
telefon etmek komık olur cunku ust katımda oturuyor

dusen bebegı dogmamış ve 1,5 aylıktı
telefon etmek komık olur cunku ust katımda oturuyor

bence de komik ama zaten sana hınçlı kadın...
ettiği bedduadan pişman olup ben ettim sen etme diyecek bir tipe de benzemiyor..
ben bu haldeyken bu bebeğiyle mutlu mesut deyip daha da hınçlanır bence..
yine de sen bilirsin..

oncelıkle canısı Allah bagıslasın....
bence gitt...Amaa sen kalbınıı kotulukle doldurarak gıtmee..Yanı bak sen bana bunu bunu dedın bende nısabet ıcın bebegımle geldım gıbı...Git hanımlık buyukluk asillik sende kalsınnn...O utansınn..

bence de komik ama zaten sana hınçlı kadın...
ettiği bedduadan pişman olup ben ettim sen etme diyecek bir tipe de benzemiyor..
ben bu haldeyken bu bebeğiyle mutlu mesut deyip daha da hınçlanır bence..
yine de sen bilirsin..

sagol nursevde cm
gıdıpte sınırımı bozmayayım en ıyısı...

Valla canım Allah sabır versin öncelikle...Ben senin yerinde olsam gitmezdim..Nedenmi? Çünkü benimde eltim var 1 senedir görüşmüyorum ohh çok mutluyum..Bende eltimle ilişkilerimde hep alttan alan , aman büyüklük bende kalsın boşver diyen taraf oldum..Ama şimdi anlıyorumki herşey boşaymış..Ben yaptığım iyiliklerle, verdiğim tavizlerle kaldım..Üstüne üstlük yaptıklarım ona örnek olmadı aksine sanki ben cana yakın oldukça o daha çok hırslandı..Şimdi diyorumki bazı şeyleri keşke yapmasaymışım..Eltimin tavırları yüzünden çevresinde doğru düzgün kimsesi kalmadı..ınsanlar hep bana yanaştılar ondan uzak durdular..Herkes belli bir zaman sonra kimin ne olduğunu anlıyor zaten...
Senin eltinin yaptığını benim eltim yapmış olsaydı gitmezdim..Sen istediğin kadar iyi niyetli ol o yine bir kusur bulacaktır sana..Valla kendini ağırdan sattıkça inan daha kıymetli oluyosun..Ben şimdi uzağım ve eminim onun benimle barışmak için içi gidiyodur kesin..Ama geçti borun pazarı..Siz siz olun kimseye gereğinden fazla değer vermeyin..Ben yıllarca nelerine göğüs gerdim olmadı..Şimdi böyle çok rahatım..Eltin sana beddua etmiş çocuğunu kucağına alama diye ama Allah'ın adaletine bakki o alamamış..Etme bulma dünyası işte..Yinede onun adına üzüldüm..Unutmaki Allah insanları niyetiyle yargılarmış..E seninde niyetin temiz olduğuna göre içini rahat tut bence ve gitme..Sen uzak davran bırak o sana yaklaşmaya çalışsın..Yanlız kalsında hatasının farkına varsın bence...

Son düzenleme:
gitme bence...
huzurunu bozma...

senin sütüne ihtiyacı olan bir yavrun var...bebeğini ve sağlığını düşün !

gitme tek kelimeyle gitme...o karekterde bi insan bak ne güzel gedi degilde eşşek gibi gelecek der ..biraz kaba oldu ama yinede sen bilirsin hiç gidipde sinirini bozma boşyere..

cnm bence gitme
onca sey olmus, araniz hic iyi degil..
e bide üstüne bebegini kaybetmis:( eger sen simdi onun yanina gidersen kesin nispet yapmaya geldin der bu sefer
cünkü öyle bi tip senin anlattiklarina göre
ama tabi karar senin

aslında gitmen gerek. insanlık sende kalsın diye. ama şöylede bir durum var. böyle ruh hastası bir kadın "sağolsun geldi ziyaretime" diyeceğine, "ben çocuğumu düşürdüm, o geldi bana nispet yapmaya, onun çocuğu oldu tabii" gibi salak ve anlamsızca düşünceler geçirebilir içinden. Ne olursa olsun bir vukuata daha hazırım diyorsan git, uğraşamam sinirimi bozamam diyorsan gitme.

kaynını arayıp geçmiş olsun diyebilirsin en azından. madem eşinle barışmışlar.

aslında gitmen gerek. insanlık sende kalsın diye. ama şöylede bir durum var. böyle ruh hastası bir kadın "sağolsun geldi ziyaretime" diyeceğine, "ben çocuğumu düşürdüm, o geldi bana nispet yapmaya, onun çocuğu oldu tabii" gibi salak ve anlamsızca düşünceler geçirebilir içinden. Ne olursa olsun bir vukuata daha hazırım diyorsan git, uğraşamam sinirimi bozamam diyorsan gitme.

kaynını arayıp geçmiş olsun diyebilirsin en azından. madem eşinle barışmışlar.

aynen katılıyorum bence kaynını ara gecmıs olsun dıye ama yerınde olsam gıtmemalsanaalsanasmile

Gıtmedım arkadaslar
o bebegıme bakmaya gelmedı hala bnde gıtmıyecegım
hepınıze cok tesekkurler sagolun

Back
X