Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aıle buyuklerı bıze dıyorkı yanı eşimle ıkımıze.yapmıs bırhata çok pısman dıyorlar.eltınız rahatsız bellı
ama anlamadıgım esınıze kufur etmesı halınde esınızın ve aıle buyuklerının tepkısı ne oldu
yanı nasıl kayıtsız kalabıldıler kı
benım anlayısıma gore boyle bır terbıyesızlık karsısında buyukler haddını bıldırır ve ozur bıle dıletmesı gerekır ama bosluk var sanırım bu konuda
bana kalırsa ben asla gıtmeyın derım
ettıgı beddualar kendını bulmus baska acıklaması yok bana gore
benım basıma gelseydı zaten asla gorusmez hatta onun ıcın uzulmezdım bıle
allahından bulsun sız muhatap olmayın
bilmiyorum ki. Gitmezsen sonuna kadar haklisin, gidersende utanir belki yaptiklarindan. Ama en onemli olan bundan sonrasi. Esin onlar yukanda sevisirken rahatsiz olmuyormu? yada kardesine bir sey demiyormu? arti eltininmi sesi geliyor bende bunu merak ettim
haa birde eltin o kadar kufur etti esine nasil bir cesaretle o...cocugu dedi onu anlamadim
kendimi oyle bir durumda dusundumde ya ben ya esim kesin dalardik
İnşallah bebeğini kucağına alamazsın demiş, bak kendisi alamıyor..Yaaa işte böyle..
Eşine de o..çocuğu demiş.İlginç..
Bakacağın surata s....mayacaksın, s....tıysan o surata bir daha bakmayacaksın..ben bunu bilir bunu söylerim.
Eltin haddini aşmış.
Şimdi burda anlatmışsın da ne kadar anlatsan da sen daha iyi bilirsin.
Yutulacak laf vardır , yutulmayacak laf vardır..
Bazı laflar deler geçer, bazıları sıyırır..Bana göre çok ağır laflar söylemiş sana ve eşine.
Çok da melek rollerine girmeyi doğru bulmuyıorum..Meleklik yapıp sen gideceksin de, anlayacak mı?
Sen bilirsin, ama sanki ipler iyice kopmuş gibi.
Ben olsam sanki bir daha asla onu sallamazdım..
Tabii bilemem yine..Büyüklük ben de kalsın diyorsan git.
canım çok çok iyi niyetli bir insansın ama ne yazıkki herkes öyle olamıyor
bebeğini düşürmemiş olsa git derdim insanık sende kalsın sonradan için içini yer keşke bi adım atsaydım diye
ama şimdi nispet yaptığını düşünebilir ve böyle düşünürse çok daha ağır şeyler söyler
sen daha çok üzülürsün ve hiçkimse senden önemli değil
ben hiçkimseye karşı kinci olamadım ne kadar kızsamda çok kötü bi huy ama illa bi yerden taviz veriyorum sonrada çok pişman oluyorum
ben olsam yinede karşılaşırsam bişey derdim heralde
karşılaşırsan hoşgeldin geçmiş olsun de sadece yeter ama evine gitme bence bırak ne hali varsa görsün
eğer zaten akıllı biri olsa gelip senden özür dilemesi gerek ben belamı buldum diyip
Ya sen gerçekten çok iyisin!!!! Şaka gibisempatiksalakcinni
Bence hiçç muhattap olma sakın olma çok başın ağrır,,,,ne kadar uzak o kadar iyi,,,,
Evet anlıyorum kin tutamıyorsun , merhametlisin ama gerçek anlamda onun kalbi kapkara,,,
Uzak dur arkadaşım Uzak dur yaptığının cezasını RABBİM veriyor
çok tesekkur ederım cnm...
gercekten nıyetım de kotuluk bulundurmam.
ama üzüle üzüle bu tıp ınsanlardan uzak durmam gerektıgını ögrendım...
Anneciğim bizi yetiştirirken hep derdiki ;
Size bişeyler katabilecek insanlarla görüşün,gönül kapınızı onlara rahatlıkla açın....
Şimdi daha net algılayabiliyorum...
O yüzden bu insan bişeyler katmak yerine,alıppp götürür o yüzden aman görüşmemek daha hayırlıolumunekankayizsmile
aıle buyuklerı bıze dıyorkı yanı eşimle ıkımıze.yapmıs bırhata çok pısman dıyorlar.
fazla uzatmayın kapansın konu dıyorlar.bız napalım ne dıyelım dedıler.bızde artık umursamıyoruz.benım bıldıgım de aılenın barıstırması lazım ama...ayrıca hiiiççç te pısman oldugunu sanmıyorum....kayınvaldeme dedım abıkardesı barıstırın dıye.bız demıyormuyuz bız napabılırız dedi.kayınpeder kaynımı kapıya kadar getırdı eşimden özur dılettı okadar...