• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım?karar veremedim..........

Ne kadar uzak durursan böyle hastalıklı insanlardan o kadar sağlıklı ve mutlu olursun unutma.Yaptıklarını görmezden gel, söylediklerini duymazdan gel.Sen kendi hayatına bak onlarda kendilerininkine.Zarar gelecek yerden uzak durmakta fayda var.

Ya sen gerçekten çok iyisin!!!! Şaka gibisempatiksalakcinni
Bence hiçç muhattap olma sakın olma çok başın ağrır,,,,ne kadar uzak o kadar iyi,,,,
Evet anlıyorum kin tutamıyorsun , merhametlisin ama gerçek anlamda onun kalbi kapkara,,,
Uzak dur arkadaşım Uzak dur yaptığının cezasını RABBıM veriyor

eltınız rahatsız bellı
ama anlamadıgım esınıze kufur etmesı halınde esınızın ve aıle buyuklerının tepkısı ne oldu
yanı nasıl kayıtsız kalabıldıler kı
benım anlayısıma gore boyle bır terbıyesızlık karsısında buyukler haddını bıldırır ve ozur bıle dıletmesı gerekır ama bosluk var sanırım bu konuda

bana kalırsa ben asla gıtmeyın derım
ettıgı beddualar kendını bulmus baska acıklaması yok bana gore
benım basıma gelseydı zaten asla gorusmez hatta onun ıcın uzulmezdım bıle
allahından bulsun sız muhatap olmayın
aıle buyuklerı bıze dıyorkı yanı eşimle ıkımıze.yapmıs bırhata çok pısman dıyorlar.
fazla uzatmayın kapansın konu dıyorlar.bız napalım ne dıyelım dedıler.bızde artık umursamıyoruz.benım bıldıgım de aılenın barıstırması lazım ama...ayrıca hiiiççç te pısman oldugunu sanmıyorum....kayınvaldeme dedım abıkardesı barıstırın dıye.bız demıyormuyuz bız napabılırız dedi.kayınpeder kaynımı kapıya kadar getırdı eşimden özur dılettı okadar...

İnşallah bebeğini kucağına alamazsın demiş, bak kendisi alamıyor..Yaaa işte böyle..

Eşine de o..çocuğu demiş.İlginç..

Bakacağın surata s....mayacaksın, s....tıysan o surata bir daha bakmayacaksın..ben bunu bilir bunu söylerim.
Eltin haddini aşmış.
Şimdi burda anlatmışsın da ne kadar anlatsan da sen daha iyi bilirsin.
Yutulacak laf vardır , yutulmayacak laf vardır..

Bazı laflar deler geçer, bazıları sıyırır..Bana göre çok ağır laflar söylemiş sana ve eşine.
Çok da melek rollerine girmeyi doğru bulmuyıorum..Meleklik yapıp sen gideceksin de, anlayacak mı?

Sen bilirsin, ama sanki ipler iyice kopmuş gibi.
Ben olsam sanki bir daha asla onu sallamazdım..
Tabii bilemem yine..Büyüklük ben de kalsın diyorsan git.

bilmiyorum ki. Gitmezsen sonuna kadar haklisin, gidersende utanir belki yaptiklarindan. Ama en onemli olan bundan sonrasi. Esin onlar yukanda sevisirken rahatsiz olmuyormu? yada kardesine bir sey demiyormu? arti eltininmi sesi geliyor bende bunu merak ettim
haa birde eltin o kadar kufur etti esine nasil bir cesaretle o...cocugu dedi onu anlamadim
kendimi oyle bir durumda dusundumde ya ben ya esim kesin dalardik

rahatsız olmazmıyız.yatak odamızın ustunde onların odası da.kaç kere uyardım.eşim duvara vurdu.en son kavga olunca kaynımla konustu eşim.sızde bagırın dedi kaynımeşimde bız terbıyesız degılız demış..evet eltımın sesi.
onların terbıye anlayışı da bu...

kufur olayına gelınce
esım normalde sınırlıdır.ıttırdı onu.allah sabrını verdı o an eşime.yoksa elınde kalacaktı.baksana kendı kufrettı eşinede dedıkı abın bana kufrettı anneme dedı...
allah ıslah etsın ne dıyeyım....

İnşallah bebeğini kucağına alamazsın demiş, bak kendisi alamıyor..Yaaa işte böyle..

Eşine de o..çocuğu demiş.İlginç..

Bakacağın surata s....mayacaksın, s....tıysan o surata bir daha bakmayacaksın..ben bunu bilir bunu söylerim.
Eltin haddini aşmış.
Şimdi burda anlatmışsın da ne kadar anlatsan da sen daha iyi bilirsin.
Yutulacak laf vardır , yutulmayacak laf vardır..

Bazı laflar deler geçer, bazıları sıyırır..Bana göre çok ağır laflar söylemiş sana ve eşine.
Çok da melek rollerine girmeyi doğru bulmuyıorum..Meleklik yapıp sen gideceksin de, anlayacak mı?

Sen bilirsin, ama sanki ipler iyice kopmuş gibi.
Ben olsam sanki bir daha asla onu sallamazdım..
Tabii bilemem yine..Büyüklük ben de kalsın diyorsan git.

o kadar merhametlıyım kı.basına gelenlere uzuldum.meleklık rolu degıl bu,mizaç....
burda anlattıklarım eksık bıle.
hamıle halımle ıftara cagırdım 1 gun onceden.tamam gelırız dedılere.ıftar gunu 3 saat kala gelemıyoruz mısafır gelecek dedı....
bende daha cagırmadım.bırsuru baska arkadaslarımı cagırdım allah kabul ederse....

canım çok çok iyi niyetli bir insansın ama ne yazıkki herkes öyle olamıyor

bebeğini düşürmemiş olsa git derdim insanık sende kalsın sonradan için içini yer keşke bi adım atsaydım diye
ama şimdi nispet yaptığını düşünebilir ve böyle düşünürse çok daha ağır şeyler söyler

sen daha çok üzülürsün ve hiçkimse senden önemli değil

ben hiçkimseye karşı kinci olamadım ne kadar kızsamda çok kötü bi huy ama illa bi yerden taviz veriyorum sonrada çok pişman oluyorum
ben olsam yinede karşılaşırsam bişey derdim heralde
karşılaşırsan hoşgeldin geçmiş olsun de sadece yeter ama evine gitme bence bırak ne hali varsa görsün
eğer zaten akıllı biri olsa gelip senden özür dilemesi gerek ben belamı buldum diyip

ruzgarcım cnm
o asla ama asla özur dılemez...

Ya sen gerçekten çok iyisin!!!! Şaka gibisempatiksalakcinni
Bence hiçç muhattap olma sakın olma çok başın ağrır,,,,ne kadar uzak o kadar iyi,,,,
Evet anlıyorum kin tutamıyorsun , merhametlisin ama gerçek anlamda onun kalbi kapkara,,,
Uzak dur arkadaşım Uzak dur yaptığının cezasını RABBİM veriyor

çok tesekkur ederım cnm...

gercekten nıyetım de kotuluk bulundurmam.
ama üzüle üzüle bu tıp ınsanlardan uzak durmam gerektıgını ögrendım...

belliki eltin ters birisi bebeğinle ğittiğini farzedersek bu kez de bak bana nispet yapmaya gelmiş diye de düşünebilir bence uzak ve mesafeli dur öle insanlara ne yapsan ters anlar

çok tesekkur ederım cnm...

gercekten nıyetım de kotuluk bulundurmam.
ama üzüle üzüle bu tıp ınsanlardan uzak durmam gerektıgını ögrendım...

Anneciğim bizi yetiştirirken hep derdiki ;
Size bişeyler katabilecek insanlarla görüşün,gönül kapınızı onlara rahatlıkla açın....
Şimdi daha net algılayabiliyorum...

O yüzden bu insan bişeyler katmak yerine,alıppp götürür o yüzden aman görüşmemek daha hayırlıolumunekankayizsmile

Anneciğim bizi yetiştirirken hep derdiki ;
Size bişeyler katabilecek insanlarla görüşün,gönül kapınızı onlara rahatlıkla açın....
Şimdi daha net algılayabiliyorum...
O yüzden bu insan bişeyler katmak yerine,alıppp götürür o yüzden aman görüşmemek daha hayırlıolumunekankayizsmile

Anne de benim kafadanmış.:1hug:
Fuzuli insanlarla, sinirimi bozan, huzurumu bozan insanlarla işim olmaz ya, mecbursam da en fazla merhaba o kadar..yerimseniben

Topic sahibi canım; sen rol yapıyorsın anlamında demedim melek olayını.
Yani meleklik derecesinde iyilikle karşılık vereceğimiz tutar ya bazen, ama karşındaki anlar mı, değer mi? demek istedim.

Sanırım sen çok iyi niyetlisin..
Geçmiş olsuna gitsen de arandaki mesafeni korumanı tavsiye ederim.

Kaynına bana göre ortada hiçbirşey yokken o ...çocuğu, hamile eltisine de beddua eden kadından korkarım ben.:1ninca:

ben olsam gitmem
ne o resmen bukadar hakeret etmiş yetmedi biraz daha et der gibi bide kapsınamı gidicem?
asla gitmezdim
hem o senin bebeğini görmeye gelmemiş sen niye gitmeyi düşünüyorsunki
aradaki buzlar eriyecek arkadaş olabileceğinimizi saniyorsun?
boşuna
eğer öyle bişey isterse önce gelip eşinden ve senden özür dilemeli ondan sonra çaresine bakılır

asla onunla arkdas olmam bu saatten sonra.
benım cevrem burda arkadaslarımda.ona hiiiç ihtiyacım yok.o dusunsun...

aıle buyuklerı bıze dıyorkı yanı eşimle ıkımıze.yapmıs bırhata çok pısman dıyorlar.
fazla uzatmayın kapansın konu dıyorlar.bız napalım ne dıyelım dedıler.bızde artık umursamıyoruz.benım bıldıgım de aılenın barıstırması lazım ama...ayrıca hiiiççç te pısman oldugunu sanmıyorum....kayınvaldeme dedım abıkardesı barıstırın dıye.bız demıyormuyuz bız napabılırız dedi.kayınpeder kaynımı kapıya kadar getırdı eşimden özur dılettı okadar...

pısman oldugunu ben de hıc sanmıyorum
ayrıca sanırım o gelınle bırlıkte oturduklarından bıraz taraflı davranıyorlar
yoksa kaynına gelıp kufur etmek hem de esının annesıne etmıs oluyor bu kufuru
bırak buyuklerı kaynın mudahale etmelıydı kı o kapasıte yok onda
ama buyuklerın aracılıgıyla olay bu noktaya gelmeden duzeltılebılırdı dıyorum

haa bu saatten sonra aracılık etseler ne yazar
kararım aynı katıyetle gorusmeyın kımsenın sıze bu konuda ısrar etmesıne de ızın vermeyın

o sana gelmemiş üstelik beddua etmiş fazlasıyla yüz göz olunmuş
muhattab olma derim ben mümkün olduğunca...

Ben olsam asla gitmezdim. Hiiiç işim olmaz.:umursamaz:

valla konu sahibi arkadaşım, iyi sabretmişsin, kadın o kadar laf saymış, o kadar terbiyesizlik etmiş, ben olsam çoktan yolmuştum saçını başını:umursamaz:

[QUOTE=deniz_güneş;11747013]Anne de benim kafadanmış.:1hug:
Fuzuli insanlarla, sinirimi bozan, huzurumu bozan insanlarla işim olmaz ya, mecbursam da en fazla merhaba o kadar..yerimseniben

kaydirigubbakcemile5

ıyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir derler bunu bilir bunu söylerim
bence geçmiş olsuna git 5 dk.samimi ol demiyorum mesafeli ol.
herkes karakterinin gereğini sergiler..

2 gune gelecekmiş kendıleri
önce gelır benden ve eşimden özur dılerse duruma göre karar verırım.ama özur dıleyecegini sanmam

Back
X