Bu sanırım balkondan sizin balkona örtü silkeleyen, her gece garip böğürtüler çıkaran eltiydi yanlış hatırlamıyorsam."Ne insanlar var yarabbi" demiştim.Aslında ne kınamış, ne gülmüştüm ama bin beteri benim başıma geldi.Hehe artık sıyırdım.O zamanda üzümüştüm şimdi bebeğinizde olmuş, allah ona uzun dertsiz bir ömür versin inşallah, şimdi daha da can sıkıcı hal almış.ıki kardeşi birbirine mi düşürtmeye çalışıyor bu kadın hiç anlamadım.Biz onlar gibi olmadığımız için anlayamıyoruz arkadaşım dillerini, hallerini, neden yaptıklarını.Bu kadının it gibi korktuğu birileri elbet vardır (kayınvalide-kayınpeder-babası-dedesi) bence kulağını çekecek biriyle görüştürün bir şekilde.(ha bi de sokma akılla 7 adım atılırmış, ne kadar böyle gider o da bilinmez) Durumunuz ya da düşünceniz var mı bilemem ama belki bir miktar bile uzağa taşınabilmek en azından hergün bu ruh hastasına katlanmaktan daha iyi olabilir.Dua edeceğim, umarım tez zamanda bu dertten kurtulursunuz.Amaaan siz daha yeni, küçük annesiniz, sarılın o yumuk yumuk ellere, uzaklaşın çirkefliklerden.Rabbim herkesi ıslah etsin, ne diyeyim.