Sizce ne yapmalıyım?karar veremedim..........

beddua döner dolaşır sahibini bulur
bencede gitme:umursamaz:
eminimki yine sizi üzecek şeyler söylicektir bu kadar şeyden sonra ben olsam yüzüne bakmam:umursamaz:

Bu sanırım balkondan sizin balkona örtü silkeleyen, her gece garip böğürtüler çıkaran eltiydi yanlış hatırlamıyorsam."Ne insanlar var yarabbi" demiştim.Aslında ne kınamış, ne gülmüştüm ama bin beteri benim başıma geldi.Hehe artık sıyırdım.O zamanda üzümüştüm şimdi bebeğinizde olmuş, allah ona uzun dertsiz bir ömür versin inşallah, şimdi daha da can sıkıcı hal almış.ıki kardeşi birbirine mi düşürtmeye çalışıyor bu kadın hiç anlamadım.Biz onlar gibi olmadığımız için anlayamıyoruz arkadaşım dillerini, hallerini, neden yaptıklarını.Bu kadının it gibi korktuğu birileri elbet vardır (kayınvalide-kayınpeder-babası-dedesi) bence kulağını çekecek biriyle görüştürün bir şekilde.(ha bi de sokma akılla 7 adım atılırmış, ne kadar böyle gider o da bilinmez) Durumunuz ya da düşünceniz var mı bilemem ama belki bir miktar bile uzağa taşınabilmek en azından hergün bu ruh hastasına katlanmaktan daha iyi olabilir.Dua edeceğim, umarım tez zamanda bu dertten kurtulursunuz.Amaaan siz daha yeni, küçük annesiniz, sarılın o yumuk yumuk ellere, uzaklaşın çirkefliklerden.Rabbim herkesi ıslah etsin, ne diyeyim.

tesekkur ederım wınstonlıgt
bıze devletten ev çıksa bır sanıye durmayacagız...
ama ondan rahatsız oldugum ıcın degıl.aile apartmanında olmak ıstemedıgım için.
bılmem dogru mu hatırlıyorsun ama
sonuçta yasananlar bunlar.ne bır eksık ne bır fazla.
bıoncekı sayfada da detaylı yazdım.aranızda ne gectı de bu kadın sana bunu yaptı dıyen arkadaşa.
kapımı kapatıyorum onunla karşılaşmıyorum bıle
ama çok aglamış bebegı için.yıne de çok uzuldum ona
be

aşkitom canım bence gitme.bebeğinin günahı yok ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.senin bebeğine beddua etti kendi buldu.geçen yıl biz tatildeyken kaynım ameliyat olmuş.eşime hadi abine geçmiş olsuna gidelim o senin abin dedim salağım ya.gttik zili çaldık açmadılar biz daha merdivenlerden çıkarken müzik sesi gelmeye başladı kapıyı açmadı ya ona seviniyo pislik. şakır şakır oynadı kapıyı açmadım diye oysa biz insanlık bizde kalsın deyip gitmiştik.allah böyle insanların şerrinden korusun.boşver hiçte gitme.senin neler yaşadığını çok iyi biliyorum.hemen hemen aynı şeyleri bende yaşadım.

Bence gime nispet yapmaya geldi diyebilir.yada gidersen kaynanan yanında olsun sana ters cevap veremez o zaman.
sizin oturduğunuz eve geçmek istiyo olabilir eltin kendisi kaynananla yaşıyo ya

gitmeme ve görüşmeme kararında ısrarlı ol böyle insanla görüşülmez başına dert açar insanın böylesi

bence gitme hayat tecrübelerim diyor ki kötü kötüdür senin iyi olmanla oda iyi insana

bürünmüyor sadece hep senden iyilik bekleyecek sende heppppppppppppppp iyi
olacaksın ondan sürekli bıçak darbeleri göreceksin bende diyorum ki sende kötü ol gitme

anlattığına göre çok cahil sana bence bir kaç kez hatası daha olacak hep sen mi iyiyi o da kötüyü oynayacak?

iyi olmak rolünden sıkılmadınmı?

belkide sana saf deyip arkandan gülüyordur !!!
:kahve:

bence gitme böyle insanlar ne utanır ne de düzelirler herşey karşılıklı eşinle çocuğunla mutluluğuna bak onunlada sadece merabalaş

beddua etmeyecekti. bak başına gelmiş.

o sana gözünaydın iyi günlerde büyüt dememiş. senin geçmiş olsuna gitmene hiç gerek yok. gidersin dünya lafı işitir inersin bence boşver.

Gitme. Ne münasebet. o senin zor gününde yanındamıydı.Allah Allah bu kadar da iyilik afersinde salaklığa girer. Bedduası da kendisini bulmuş. Keşke bulmasaydı ama bulmuş.
Ben olsam gitmezdim asla ve asla.

Ben olsaydım asla gitmezdim ama kapıda falan karşılaşırsamda -bebeğin için üzüldüm umarım yakında iyileşirsin ve başka güzel bebeklerin olur gibi ... vss şeyler de derdim

sinir oluyorum böyle nassist insanlara ve hiç tahammül edemiyorum

bende böyle bir eltim olsa gidermiydim bilimiyorum.. eltin tehlikeli biri. gidersen de bebeğini kesinlikle götürme..nispet yapıyor durumu ortaya çıkabilir çok üzülebilir kıskanabilir..v.b. duygu ve durumlar ortaya çıkabilir.

hayatta gitmem ben olsam.
kafamı kessen gene gitmem.
niye gideceğim; karnı burnunda kadına inşallah kucağına alamasın dedi diye mi.
beddua gelir dolaşır kendi başına dolanır işte böyle.
hiiç kimse kusura bakmasın 2 çocuk düşürdü diye üzülemem de. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.
belki de o fenalıkla doğuracağı çocuğa sevgi yerine kin nefret aşılayacaktı kim bilir.
bilmiyorum yaa ben kindar bi insanımdır, unutmam yapılan ne iyiliği ne de kötülüğü..

hee bu arada ben onların sevişme seslerini duymamak içn müzik açtığımda apartmanda söylenirse ben olsam kapıyı açıp; azıcık gürlütüsüz sevişseniz bende müzik açmak zorunda kalmazdım diye bağırırdım.
ben ne utanacam, kendi utansın :dilcikar:

eltınız rahatsız bellı
ama anlamadıgım esınıze kufur etmesı halınde esınızın ve aıle buyuklerının tepkısı ne oldu
yanı nasıl kayıtsız kalabıldıler kı
benım anlayısıma gore boyle bır terbıyesızlık karsısında buyukler haddını bıldırır ve ozur bıle dıletmesı gerekır ama bosluk var sanırım bu konuda

bana kalırsa ben asla gıtmeyın derım
ettıgı beddualar kendını bulmus baska acıklaması yok bana gore
benım basıma gelseydı zaten asla gorusmez hatta onun ıcın uzulmezdım bıle
allahından bulsun sız muhatap olmayın

bilmiyorum ki. Gitmezsen sonuna kadar haklisin, gidersende utanir belki yaptiklarindan. Ama en onemli olan bundan sonrasi. Esin onlar yukanda sevisirken rahatsiz olmuyormu? yada kardesine bir sey demiyormu? arti eltininmi sesi geliyor bende bunu merak ettim
haa birde eltin o kadar kufur etti esine nasil bir cesaretle o...cocugu dedi onu anlamadim
kendimi oyle bir durumda dusundumde ya ben ya esim kesin dalardik

canım çok çok iyi niyetli bir insansın ama ne yazıkki herkes öyle olamıyor

bebeğini düşürmemiş olsa git derdim insanık sende kalsın sonradan için içini yer keşke bi adım atsaydım diye
ama şimdi nispet yaptığını düşünebilir ve böyle düşünürse çok daha ağır şeyler söyler

sen daha çok üzülürsün ve hiçkimse senden önemli değil

ben hiçkimseye karşı kinci olamadım ne kadar kızsamda çok kötü bi huy ama illa bi yerden taviz veriyorum sonrada çok pişman oluyorum
ben olsam yinede karşılaşırsam bişey derdim heralde
karşılaşırsan hoşgeldin geçmiş olsun de sadece yeter ama evine gitme bence bırak ne hali varsa görsün
eğer zaten akıllı biri olsa gelip senden özür dilemesi gerek ben belamı buldum diyip

Back
X