sizce ne yapmalıyım kararsızım:(

canım daha 7 aylık bir ilişki.evlenmek içinn acele ediyorsun gibi geldi.yıllardır senin durumunda olup gizli saklı ilişki yürüten insanlar çok yani.biraz daha tanı.insan yıllardır tanıdığı insanla aynı evde yaşamaya başlayınca tanıyamamışım diyor...:19:

Ne anladınız acaba çok merak ettim de özel olmazsa????

yok estağfurullah ne özeli;
bir insanı tanımayı kendi deneyimine dayanarak "tanımanın süresi 1,5 - 2 yıldır" diye sabitlemişsin
ben de bir birim hesabı yaptım
şimdi 32 yaşındayım biri oldu 2 sene yaş oldu 34 o olmadı diyelim en fenasını düşünelim, başka biri girdi iki sene de o yaş etti 36 ve böyle uzayıp gidiyor...
böyle hoyrat bir lüksüm bulunmamasına anlıyorum dedim,
kaç yaşındasın bilmiyorum belki senin yaşında iki sene olabilir bir insanı tanımak için gereken süre ancak yaş ilerledikçe bir de hayat tecrübesi eklenince işin içine bu vakit çok kısa olabiliyor.
uzun lafın kısası kesin bir süresi yoktur bunun.

yok estağfurullah ne özeli;
bir insanı tanımayı kendi deneyimine dayanarak "tanımanın süresi 1,5 - 2 yıldır" diye sabitlemişsin
ben de bir birim hesabı yaptım
şimdi 32 yaşındayım biri oldu 2 sene yaş oldu 34 o olmadı diyelim en fenasını düşünelim, başka biri girdi iki sene de o yaş etti 36 ve böyle uzayıp gidiyor...
böyle hoyrat bir lüksüm bulunmamasına anlıyorum dedim,
kaç yaşındasın bilmiyorum belki senin yaşında iki sene olabilir bir insanı tanımak için gereken süre ancak yaş ilerledikçe bir de hayat tecrübesi eklenince işin içine bu vakit çok kısa olabiliyor.
uzun lafın kısası kesin bir süresi yoktur bunun.

Yaşınızı elbette bilemem ama hiç tanımadığınız biriyle de sırf evlenmek için yaş kaç olursa olsun bence evlenilmemeli bana göre sırf biriyle tanıştık hadi biraz da hoşlandık iş güç te var yaş da ilerledi hadi evlenelim bir kaç ay içerisinde ne olursa olsun mantığı da bana sağlıklı gelmiyor. Bu dediğim de en başında sadece aşk ile başlayan ilişkilerde geçerli tabi aşık insan karşısındaki insanı kimne derse desin tanıyamıyor mantık, dsüşünmek muhakeme etmek yok yani ilk başlarda ama zaten en başında belirli kriterlerle başlanmışsa bir ilişkiye ona göre de bir seyir izler. Konu sahibi arkadaş da 24 yaşında çok ileri bir yaş değil yani 1 yıl daha hayatlarını düzene sokmalarını beklemeleri çok da kötü olamaz hani.

Yaşınızı elbette bilemem ama hiç tanımadığınız biriyle de sırf evlenmek için yaş kaç olursa olsun bence evlenilmemeli bana göre sırf biriyle tanıştık hadi biraz da hoşlandık iş güç te var yaş da ilerledi hadi evlenelim bir kaç ay içerisinde ne olursa olsun mantığı da bana sağlıklı gelmiyor. Bu dediğim de en başında sadece aşk ile başlayan ilişkilerde geçerli tabi aşık insan karşısındaki insanı kimne derse desin tanıyamıyor mantık, dsüşünmek muhakeme etmek yok yani ilk başlarda ama zaten en başında belirli kriterlerle başlanmışsa bir ilişkiye ona göre de bir seyir izler. Konu sahibi arkadaş da 24 yaşında çok ileri bir yaş değil yani 1 yıl daha hayatlarını düzene sokmalarını beklemeleri çok da kötü olamaz hani.
yaşımı yazdım hayatım :)) tam okumamışsın ben senin yaşını bilemiyorum demiştim
tabiki evlenmek için evlenilmez, ne münasebet atlı mı kovalıyor?
işte senin dediğin 1,5 -2 yıllık süreçteki cicim halleri ve kavak yelleri belli bir yaştan sonra ergenlikteki ya da gençlikteki gibi olmuyor, yaşam tecrübesi o tarz hal ve hareketlerin daha erken görülmesine hata payının erken farkedilmesine zemin hazırlayabiliyor demek istedim yani insanın birbirini tanıması adına bir kıstası yok
önemli de değil almor 1,5 ya da 2 ya da bir ay veyahut 7 ay
hayırlısı olsun :))

yaşımı yazdım hayatım :)) tam okumamışsın ben senin yaşını bilemiyorum demiştim
tabiki evlenmek için evlenilmez, ne münasebet atlı mı kovalıyor?
işte senin dediğin 1,5 -2 yıllık süreçteki cicim halleri ve kavak yelleri belli bir yaştan sonra ergenlikteki ya da gençlikteki gibi olmuyor, yaşam tecrübesi o tarz hal ve hareketlerin daha erken görülmesine hata payının erken farkedilmesine zemin hazırlayabiliyor demek istedim yani insanın birbirini tanıması adına bir kıstası yok
önemli de değil almor 1,5 ya da 2 ya da bir ay veyahut 7 ay
hayırlısı olsun :))

Elbette her şeyden önce ve en önemlisi hayırlısı olmalı hepimiz için. Yok yaşınızı okudum daha önceden bilemezdim sizin yaşınızı mahiyetinde dedim tabi belli bir yaştan sonra bu işler nasıl oluyor bilemiyorum ben 23 yaşındyım bu arada.

Elbette her şeyden önce ve en önemlisi hayırlısı olmalı hepimiz için. Yok yaşınızı okudum daha önceden bilemezdim sizin yaşınızı mahiyetinde dedim tabi belli bir yaştan sonra bu işler nasıl oluyor bilemiyorum ben 23 yaşındyım bu arada.

şimdi açık oldu : )
23 yaş hoş bir dönem her şeyin daha temiz ve katlanılabilir olduğu bir dilim
keyfini çıkar...

şimdiden tasalanma almor, zamanı geldiğinde hayat zaten yeterince hırpalayacak seni strese girmeye sıkıntı yapmaya hiçç gerek yok
ne kadar geç kalıyorum kaygısı o kadar hatalı sonuçlar
asla akıl veriyorum vs re diye düşünme üzülürum, haddim de değil zaten
naçizane fikrim : ))

neyse arkadaşımızın sıkıntısını dile getirdiği başlığı dialoglarımızla doldurmayalım ne dersin :))
ayıp etmeyelim kendisine

şimdiden tasalanma almor, zamanı geldiğinde hayat zaten yeterince hırpalayacak seni strese girmeye sıkıntı yapmaya hiçç gerek yok
ne kadar geç kalıyorum kaygısı o kadar hatalı sonuçlar
asla akıl veriyorum vs re diye düşünme üzülürum, haddim de değil zaten
naçizane fikrim : ))

Yok estağfurullah öyle düşünmedim bakalım görücez biz de zaman geçtikçe büyüdükçe. Konu bizim yorumlarla doldu bence de daha fazla katletmeyelim arkadaşın başlığını :))

Son düzenleme:
annen konuşsun babanla...
çocuk haklı kendine göre tabi..
eee sende haklısın...
bulunur bi orta yol merak etme...
olumlu düşün ki güzel şeyler olsun...

annen konuşsun babanla...
çocuk haklı kendine göre tabi..
eee sende haklısın...
bulunur bi orta yol merak etme...
olumlu düşün ki güzel şeyler olsun...

annem 4 sene once vefat etti babam baskasiyla evli onunlada boyle ozel seyleri konusmam yani babamla konusmaya karar verirsem kendim konusacam baska turlu olmaz

Back
X