- 16 Eylül 2023
- 502
- 574
- 23
- Konu Sahibi almanyalibirgelin
-
Üşenmeden tüm mesajlarıma beğenmedim atmıışşsın görümce falan mısın ne gitti zoruna bu kadarAhahahahah
Nasıl yaparsınız mesela?
Yani böyle iddialı üstten üstten laflar çok komik geliyor
Yapmasın o zaman. Görümcenin böyle bir talebi yok şimdilik anladığım kadarıyla. İsterse ona göre hareket eder, istemiyorsa yapamam der geçer. Benim fikrim sabit bu konuda, benden istense yapardım.Çocuğunuz var mı?
Konu sahibinin çocuğu olmasa hadi yap aman ne olacak denir de. Ama bebek varsa bence el insaf yani. Ha ama 1-2 günlük bir durumsa biraz sabırlı ol bunun için huzur bozulmaz derim de. Bu kv iyileşene kadar sürecekse o 1 yaşındaki bebekle çok çok zor mutfak işleri. Ha evet ha 1 bardak ha 2 bardak ama sürekli bacak arana girip salya sümük ağlayan bir bebek varsa (yok bebeğe kızgın yağ sıçrayacak, yok sıcak su dökülecek kaygısı da var tabi) bu da hem o bebeğe hemde anneye insafsizlik gelir bana. O sinirle konu sahibi ha 1 bardak ha 2 bardak hesabını düşünmez sinirden çatlar.
Hayatında hiç çalışmadığın içindir oCalisiyor olmak bana gore yarali parmak olmuyor işte. Yemek yoksa daha hizli hazirlanacak bir seylerle gecistirilir, buzluga bir seyler atilir onceden.
Hazir yemege cogu insan mutlu olur, ben de olurum cok severim hazir yemege oturmayi.
Ama boyle hoşluklari insanlar icinden gelirse sevdigi insanlara yaparlar. Yaralı olmakla alakasi yok.
Hayatında hiç çalışmadığın içindir o
Kız kardeşim yok ama genelde benim çevremde böyle annesi hasta olan veya annenin evine temizliğe gideleceği zaman kardeşler birlikte hareket eder iş bölümü falan vardır. Ama görümceler de benim gördüğüm kadarıyla bir kurnazlık söz konusu olur. Kendi öz anneleri bile olsa hep bi işten kaytarma durumları olduğu için evet gelinlerde katlanamiyor. Örn.benim sayıca çok fazla görümcem var bir kaç tanesi çok iyi halden anlar. Özellikle 1 tanesi çalışıyor. Haftasonu 2 günü tatil bir kere bile hasta annesinin yanına gelmez. Yaz aylarında izin hakkını tatillerde kullanır. 1 haftasını annem babam çok hasta onların yanında geçireyim demez ama benim 5 yaş, 2 yaş ve 5 aylik çocuklarım var benden bekler. Bende yapmam yapmak istemem. Böyle bir görünceye yemek yapılmaz. Konu sahibinin gorumcesi de böyleyse yapmasın daha iyiYapmasın o zaman. Görümcenin böyle bir talebi yok şimdilik anladığım kadarıyla. İsterse ona göre hareket eder, istemiyorsa yapamam der geçer. Benim fikrim sabit bu konuda, benden istense yapardım.
Bence bu tepki sırf görümce olduğu için veriliyor. Kız kardeş olsa bambaşka tepki verilirdi.
Niye üşeneyim ay okudukça beğenmedim işteÜşenmeden tüm mesajlarıma beğenmedim atmıışşsın görümce falan mısın ne gitti zoruna bu kadarasıl senin gibiler bana komik geliyor acınızı böyle çıkartıyorsunuz.Yallah canım
Senin beğenmen çokta umrumdaydı zaten ,merak etme seni çamura bulamam zaten ne olduğun belliNiye üşeneyim ay okudukça beğenmedim işte
Klavye delikanlısına göre fazla iddialı sözler bunlarki ben asıl soruma cevap bile alamadım
İyi de konu sahibi seviyorum dememiş. Görümcenin de böyle bir talebi olmamış kiÇalistim, zordu ama hala ayni fikirdeyim. Sevmedigi veya icinden gelmeyen insana kimse calisiyor diye yemek yapmak zorunda degil annesi saglikliyken nazlamiş olabilir o ayri.
Çalısan herkes kendine calisiyor bana ya da baskasina degil parayi bölüşmüyor.
İyi de konu sahibi seviyorum dememiş. Görümcenin de böyle bir talebi olmamış ki
Cevabımı aldım mı? AhahahaSenin beğenmen çokta umrumdaydı zaten ,merak etme seni çamura bulamam zaten ne olduğun belliçamur temiz kalır yanında .Cevabını aldın otur aşağı şimdi,evet senin gibi klavye delikanlısıyım sende anca bu kadar kuyruk acını klavyeden belirtebilirsin.Görümce görmeyeyim ömrümce
Yemek mi yapıyosun konu sahibiKızlar yazamıyorum müsait olunca yazacagim
kimsenin kimseye iyilik borcu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?