Sizce ne yapmalıyım? kayınvalidem ameliyatlı yatıyor - yemek - stres

Ahahahahah :KK70: :KK70: :KK70:
Nasıl yaparsınız mesela?
Yani böyle iddialı üstten üstten laflar çok komik geliyor 🤣🤣
Üşenmeden tüm mesajlarıma beğenmedim atmıışşsın görümce falan mısın ne gitti zoruna bu kadar :halay: asıl senin gibiler bana komik geliyor acınızı böyle çıkartıyorsunuz.Yallah canım

Yani istisnai bir durum yapılabilir bence. Kroniklesirse bu durumlar açık açık konuşabilirsiniz. Şuan yapmanızda sorun görmüyorum.

Çocuğunuz var mı?

Konu sahibinin çocuğu olmasa hadi yap aman ne olacak denir de. Ama bebek varsa bence el insaf yani. Ha ama 1-2 günlük bir durumsa biraz sabırlı ol bunun için huzur bozulmaz derim de. Bu kv iyileşene kadar sürecekse o 1 yaşındaki bebekle çok çok zor mutfak işleri. Ha evet ha 1 bardak ha 2 bardak ama sürekli bacak arana girip salya sümük ağlayan bir bebek varsa (yok bebeğe kızgın yağ sıçrayacak, yok sıcak su dökülecek kaygısı da var tabi) bu da hem o bebeğe hemde anneye insafsizlik gelir bana. O sinirle konu sahibi ha 1 bardak ha 2 bardak hesabını düşünmez sinirden çatlar.
Yapmasın o zaman. Görümcenin böyle bir talebi yok şimdilik anladığım kadarıyla. İsterse ona göre hareket eder, istemiyorsa yapamam der geçer. Benim fikrim sabit bu konuda, benden istense yapardım.
Bence bu tepki sırf görümce olduğu için veriliyor. Kız kardeş olsa bambaşka tepki verilirdi.

Calisiyor olmak bana gore yarali parmak olmuyor işte. Yemek yoksa daha hizli hazirlanacak bir seylerle gecistirilir, buzluga bir seyler atilir onceden.
Hazir yemege cogu insan mutlu olur, ben de olurum cok severim hazir yemege oturmayi. 😀
Ama boyle hoşluklari insanlar icinden gelirse sevdigi insanlara yaparlar. Yaralı olmakla alakasi yok.
Hayatında hiç çalışmadığın içindir o 😂

Hayatında hiç çalışmadığın içindir o 😂

Çalistim, zordu ama hala ayni fikirdeyim. Sevmedigi veya icinden gelmeyen insana kimse calisiyor diye yemek yapmak zorunda degil annesi saglikliyken nazlamiş olabilir o ayri.
Çalısan herkes kendine calisiyor bana ya da baskasina degil parayi bölüşmüyor. 😀

Yapmasın o zaman. Görümcenin böyle bir talebi yok şimdilik anladığım kadarıyla. İsterse ona göre hareket eder, istemiyorsa yapamam der geçer. Benim fikrim sabit bu konuda, benden istense yapardım.
Bence bu tepki sırf görümce olduğu için veriliyor. Kız kardeş olsa bambaşka tepki verilirdi.
Kız kardeşim yok ama genelde benim çevremde böyle annesi hasta olan veya annenin evine temizliğe gideleceği zaman kardeşler birlikte hareket eder iş bölümü falan vardır. Ama görümceler de benim gördüğüm kadarıyla bir kurnazlık söz konusu olur. Kendi öz anneleri bile olsa hep bi işten kaytarma durumları olduğu için evet gelinlerde katlanamiyor. Örn.benim sayıca çok fazla görümcem var bir kaç tanesi çok iyi halden anlar. Özellikle 1 tanesi çalışıyor. Haftasonu 2 günü tatil bir kere bile hasta annesinin yanına gelmez. Yaz aylarında izin hakkını tatillerde kullanır. 1 haftasını annem babam çok hasta onların yanında geçireyim demez ama benim 5 yaş, 2 yaş ve 5 aylik çocuklarım var benden bekler. Bende yapmam yapmak istemem. Böyle bir görünceye yemek yapılmaz. Konu sahibinin gorumcesi de böyleyse yapmasın daha iyi 😂

Ha bu arada kiz kardeşim olsaydı ve benim sorumsuz görümcem gibi olsaydı b*k ye derdim 😂😂😂😂😂😂 kendi kardeşim olunca yüzüne derdim de görümcem olunca içimden derdim yapmazdım yemek😂

Üşenmeden tüm mesajlarıma beğenmedim atmıışşsın görümce falan mısın ne gitti zoruna bu kadar :halay: asıl senin gibiler bana komik geliyor acınızı böyle çıkartıyorsunuz.Yallah canım
Niye üşeneyim ay okudukça beğenmedim işte 🤣
Klavye delikanlısına göre fazla iddialı sözler bunlar 🤣 ki ben asıl soruma cevap bile alamadım 🥺🥺

Niye üşeneyim ay okudukça beğenmedim işte 🤣
Klavye delikanlısına göre fazla iddialı sözler bunlar 🤣 ki ben asıl soruma cevap bile alamadım
Senin beğenmen çokta umrumdaydı zaten ,merak etme seni çamura bulamam zaten ne olduğun belli :halay: çamur temiz kalır yanında .Cevabını aldın otur aşağı şimdi,evet senin gibi klavye delikanlısıyım sende anca bu kadar kuyruk acını klavyeden belirtebilirsin.Görümce görmeyeyim ömrümce :dondurma:

Çalistim, zordu ama hala ayni fikirdeyim. Sevmedigi veya icinden gelmeyen insana kimse calisiyor diye yemek yapmak zorunda degil annesi saglikliyken nazlamiş olabilir o ayri.
Çalısan herkes kendine calisiyor bana ya da baskasina degil parayi bölüşmüyor. 😀
İyi de konu sahibi seviyorum dememiş. Görümcenin de böyle bir talebi olmamış ki 😂

Zaten bu soruyu sorduguna göre haketmedigini düşünüyorsun...o insanlarla ne yaşadığını sen biliyorsun sonuçta...Fakat,
Bana sorarsan yap gitsin sorun etme dillendirme...Allah bilsin

Senin beğenmen çokta umrumdaydı zaten ,merak etme seni çamura bulamam zaten ne olduğun belli :halay: çamur temiz kalır yanında .Cevabını aldın otur aşağı şimdi,evet senin gibi klavye delikanlısıyım sende anca bu kadar kuyruk acını klavyeden belirtebilirsin.Görümce görmeyeyim ömrümce :dondurma:
Cevabımı aldım mı? Ahahaha
Ya verecek cevap bulamayınca böyle kabadayı hallere bürünmeyen de kendine leylaagul demesin dsjksjssj🤣 bak sen naparsın biliyor musun? Anca böyle klavye üzerinden asar kesersin sonra birisi sana nasıl yapacağını sorunca işte böyle R yaparsın. Busun sen. Bu kadarsın. İşine gelmeyen yorum olunca hemen çirkefleşip olayı hakarete vardırırsın. O yüzden fazla bişey beklemiyorum senden okey👌🏻
Haydi canım haydiii benim ne olduğum belli. Senin ne olduğun çamurdan dolayı belli bile değil

Henüz böyle bir şey istenmemiş.Acaba istenir mi diye düşünüyor konu sahibi?Böyle bir istekte bulunulması bence ayıp.Konu sahibi içinden gelirse yapar.Ama özellikle “Görümcenler de gelecek,yemeği ona göre yap”derse kayınvalide insan bir sinir olur.Bir de burada kayınvalidenin genel tavrı da önemli.Kızına her akşam yemek yapan kayınvalide arada size de böyle güzellikler yapıyor mu?Çalışmasanız da küçük çocuğunuz var.Size hiç yardımcı olmayıp kızıma da yemek yap diyemez

Back
X