- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Birden bire değil. Evlendi evleneli zaten problemleri var. Tekrar eden durumlar. Aile araya giriyor barisiyorlar. Mutsuz erkek tarafı. Ama bence eften puften şeyler. Biri yok. Eminim. Sevgim bitti diyor. Olmuyor diyor.Önce hayatında başka birisinin olup olmadığını öğrenin.
Böyle birden bire soğumasının bir sebebi olmalı.
Hımmmm....Birden bire değil. Evlendi evleneli zaten problemleri var. Tekrar eden durumlar. Aile araya giriyor barisiyorlar. Mutsuz erkek tarafı. Ama bence eften puften şeyler. Biri yok. Eminim. Sevgim bitti diyor. Olmuyor diyor.
Birden bire değil. Evlendi evleneli zaten problemleri var. Tekrar eden durumlar. Aile araya giriyor barisiyorlar. Mutsuz erkek tarafı. Ama bence eften puften şeyler. Biri yok. Eminim. Sevgim bitti diyor. Olmuyor diyor.
Çünkü bana boşanma nedenleri çok saçma geliyor. Yani bu nedenlerden bosanilmaz. Sevmiyorum artık demek tuhaf geliyor. Tamam belli bir sene yipranmislik vardır. Ama nasıl hemen duygusuzlasabilirsin. Hislerim bitti diyor. Senelerdir mutsuzum diyor. Tamam da bunları tekrar canlandirmanin yolu yokmudur? Yuva bu ya çocukta var. Ha aldatma şiddet olsa tamam ama bu bahane olmamali diyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.niye vazgeçirmeye çalışıyorsunuz ki? kendi hayatları kendi kararları. ayrılmak istiyorlarsa ayrılsınlar, iş belki o aşamaya gelince birbirlerine olan hislerini daha net anlayıp hiç umulmadık kararlar da verebilirler.
karı koca arasına şiddet yoksa girilmez. koskoca iki insan , ölçsün biçsin versin kararını. siz dinleyip destek olun tabi ama bence çok fazla yorumda bulunmayın...
Size göre basit olan başkasına göre olmayabilir. Kaldı ki bilmediğiniz şeyler bile olabilir, erkek bir arkadaş sonuçta ne kadar anlatmış olabilir ki size herşeyi. Ben olsam iyi düşünün tartından fazla bişey söylemezdim.Bende olsam net karisma derdim karşımdakine ama nedenler çok basit, sonuç ağır geliyor. Terapiste randevu mu alsam bilemedim.
Benim başka bir fikrim yok, bence bu kadar müdahil olmayın ve sizin iyiliğiniz için naçizane bir tavsiye olarak alın lütfen bunu. Sever sevmez devam eder etmez kendi bilecekleri iş.Başka bir fikri olan yok mu ? Sizce yeniden severmez mi bu öküzcuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?