Sizce ne yapmalıyım

Merhaba ben yeni üyeyim çok büyük bi sıkıntım var öncelikle benim bi nişanlım vardı onla az bişey birlikte olduk ilk başta Afedersiniz ama sadece bi defa içeri doğru yavaşçasoktu ve kan geldi az bişey girmişti çok az kan geldi ama ben ona çok kızdım neden yaptın neler neler dedim o kanı görmedi ve ben bu sefer ya bakire değilim sanarsa diye korktum ve sonra bende ona kendimi kanıtlamak istedim tekrar denedik iki defa baya sert bi şekilde içeri girmeye çalıştı ama ben kendi mi çok kastım ve baya kan geldi o da dedi ki tam olarak girmedim sen kendini kastigin için kan gekdi dedi yoksa bozulmadı dedi ve ondan ayrıldım şimdi yeni bir sevgilim var ve kıskanç biri ona bunu asla diyemem eski nişanlım bana tekrar kan gelir çünkü tam girmedim dedi sen kastigin için zorlama ile zedelenme oldu dedi sizce ben tekrar vi iliskide kan gelmesi olabilir mi çoğu yerde okuyorum uzun süre iliskiye girmeyen kadınlarda kizlik eski haline döner tekrar birleşme olmaz ama uzun aradan sonra girilen ilişkilerde kan gelebilir yazıo sizce doğru mu çünkü bunu yazan bir doktor ve diyo ki sadece bi defa kan gelmez kendinizi kasar ve sıkarsaniz kan alışana kadar gelir bencede öyle kendimi avutmak değil ama ben sadece bi kez yaptım ve Allah biliyo ki çok pismanim ona güvendim ama o beni bıraktı kizlik zari tam bi ilişki olmadan tamamen yırtılmaz diyolar tan yirtildigi zaman kanama başka bi sefer olmaz diyolar sizce
Hem o haltlari yiyiyorsun. Isi o dereceye kadar getiriyorsun sonrada nisanlinami kiziyorsun geldi gelmedi diye. Cok kafana takiyorsan bir de baskasiyla dene bakalim gelecek mi..
La Havle Vela Kuvvete...

Kızlık zarı kendini onarmaz, bir sonraki birleşmede kanama oladabilir olmayadabilir. Şu anlattıklarınıza bakılırsa zar bozulmuş gibi görünüyor. Zar zaten hemen vajinanın girişindedir yani bozulması için çok ileri gitmeye gerek yok. Çok kastın o yüzden kanadı diye bir şey yok, eski nişanlınız sorumluluğu üzerinden atmak için öyle söylemiş.

Keşke bu ülkede kadınların böyle bir derdi olmasa, gerçekten çok onur kırıcı konular bunlar. Bu yüzden psikolojisi bozulup tedavi olan, diktiren vs ne hallere düşen insanlar var.. Öncelikle artık suçluluk duymayı bırakın lütfen, bir ilişki yaşadınız ve olaylar böyle gelişti ne yapabilirsiniz ki. Ki bence bir hata değil bu fakat bu ülkede öyle görülüyor. Bu da insanları çaresiz bırakıyor. O yüzden bundan sonrası için vereceğiniz karar çok kişisel bir tercih. Bunu kimseye hem de hiçkimseye açıklamak zorunda değilsiniz. Bir insana layık olmanın yolu bundan geçmiyor. O insana sevginizi ve sadakatinizi vererek ona layık olabilirsiniz.

Hem o haltlari yiyiyorsun. Isi o dereceye kadar getiriyorsun sonrada nisanlinami kiziyorsun geldi gelmedi diye. Cok kafana takiyorsan bir de baskasiyla dene bakalim gelecek mi..
La Havle Vela Kuvvete...

Ne kadar acımasız sözler bunlar. Sevişmek ve insani arzular ne zamandan beri ‘halt yemek’ oldu. Yapmayın lütfen ya, kadın da kadını bu şekilde eleştirecekse işimiz var. Siz hiç iradeniz dışında gelişen olaylar yaşamıyorsunuz değil mi? Bravo..

Merhaba ben yeni üyeyim çok büyük bi sıkıntım var öncelikle benim bi nişanlım vardı onla az bişey birlikte olduk ilk başta Afedersiniz ama sadece bi defa içeri doğru yavaşçasoktu ve kan geldi az bişey girmişti çok az kan geldi ama ben ona çok kızdım neden yaptın neler neler dedim o kanı görmedi ve ben bu sefer ya bakire değilim sanarsa diye korktum ve sonra bende ona kendimi kanıtlamak istedim tekrar denedik iki defa baya sert bi şekilde içeri girmeye çalıştı ama ben kendi mi çok kastım ve baya kan geldi o da dedi ki tam olarak girmedim sen kendini kastigin için kan gekdi dedi yoksa bozulmadı dedi ve ondan ayrıldım şimdi yeni bir sevgilim var ve kıskanç biri ona bunu asla diyemem eski nişanlım bana tekrar kan gelir çünkü tam girmedim dedi sen kastigin için zorlama ile zedelenme oldu dedi sizce ben tekrar vi iliskide kan gelmesi olabilir mi çoğu yerde okuyorum uzun süre iliskiye girmeyen kadınlarda kizlik eski haline döner tekrar birleşme olmaz ama uzun aradan sonra girilen ilişkilerde kan gelebilir yazıo sizce doğru mu çünkü bunu yazan bir doktor ve diyo ki sadece bi defa kan gelmez kendinizi kasar ve sıkarsaniz kan alışana kadar gelir bencede öyle kendimi avutmak değil ama ben sadece bi kez yaptım ve Allah biliyo ki çok pismanim ona güvendim ama o beni bıraktı kizlik zari tam bi ilişki olmadan tamamen yırtılmaz diyolar tan yirtildigi zaman kanama başka bi sefer olmaz diyolar sizce
Offf ne bu yavrum be nasil bir mantik bu.Hangi doktor demis bunu acaba doktorun haberi varmi bu söylediginden.bekaret kendini onaran bir organmidir.olan olmus artik bekaret gitmis yapacak birsey yok bundan sonraki iliskinde özsaygini ve gururunu koru bari.

Ne kadar acımasız sözler bunlar. Sevişmek ve insani arzular ne zamandan beri ‘halt yemek’ oldu. Yapmayın lütfen ya, kadın da kadını bu şekilde eleştirecekse işimiz var. Siz hiç iradeniz dışında gelişen olaylar yaşamıyorsunuz değil mi? Bravo..
Gerçekten saolun ben çocukluğumdan beri hep dikkat ederdim ama nasıl yaptım hala kendim bile inanamıyorum herkesin hataları oluyor ama burada hemen sert tepkiler neden anlayışlı olmak yerine birbirimizi kınıyoruz Allah ancak başa verdiğinde anlıyoruz bugün böyle olduğumuz yarın da öyle olacağımız anlamına gelmez ki herkes hata yapar hatasız kul olmaz ama hatayi anlamak herkesin kısmeti değil çoğu övünür çoğu dövünür evet ben bu hata yaptım arkasindayim ama bir daha asla hemde asla evlenmeden elime bile kimse dokunsun istemiyorum Çocuklukta bile hep bunu derdim ama insan bi anda yanılıyor kanıyor ve sonra anlıyor herseyi

Gerçekten saolun ben çocukluğumdan beri hep dikkat ederdim ama nasıl yaptım hala kendim bile inanamıyorum herkesin hataları oluyor ama burada hemen sert tepkiler neden anlayışlı olmak yerine birbirimizi kınıyoruz Allah ancak başa verdiğinde anlıyoruz bugün böyle olduğumuz yarın da öyle olacağımız anlamına gelmez ki herkes hata yapar hatasız kul olmaz ama hatayi anlamak herkesin kısmeti değil çoğu övünür çoğu dövünür evet ben bu hata yaptım arkasindayim ama bir daha asla hemde asla evlenmeden elime bile kimse dokunsun istemiyorum Çocuklukta bile hep bunu derdim ama insan bi anda yanılıyor kanıyor ve sonra anlıyor herseyi

Bakın çok samimi söylüyorum bu kadar kendinizi yıpratacağınız bir şey yok. İnsansınız sonuçta, birini sevdiniz ve istemeden de olsa bu durum gerçekleşti. Lütfen bu kadar utanmayın cinselliğinizden. Naptınız adam mı öldürdünüz sanki? Biraz rahatlayın lütfen. Zar kendini onarmaz fakat bazı durumlarda tam olarak bir bozulma gerçekleşmez ve evet 2.birleşmede de kanama olabilir. Fakat olmasa da inanın dünyanın sonu değil, bu sizin değerinizden bir şey eksiltmez. Olmuşla ölmüşe çare yok, kendinize ve kalbinize güvenin. Mutlu olmaya çalışın.

Bakın çok samimi söylüyorum bu kadar kendinizi yıpratacağınız bir şey yok. İnsansınız sonuçta, birini sevdiniz ve istemeden de olsa bu durum gerçekleşti. Lütfen bu kadar utanmayın cinselliğinizden. Naptınız adam mı öldürdünüz sanki? Biraz rahatlayın lütfen. Zar kendini onarmaz fakat bazı durumlarda tam olarak bir bozulma gerçekleşmez ve evet 2.birleşmede de kanama olabilir. Fakat olmasa da inanın dünyanın sonu değil, bu sizin değerinizden bir şey eksiltmez. Olmuşla ölmüşe çare yok, kendinize ve kalbinize güvenin. Mutlu olmaya çalışın.
Çok saolun beni anlayan bi tek siz çıktınız ben zaten hiçbir zamn bunu istemedim ilki benim isteğim dışında oldu çok kızdım akşam vakti kaçtım yanından ama aşıktım ve benden şüphe duyar diye korkup tekrar gittim bu sefer çok zorladı ve baya kan geldi ama Afedersiniz ama tam girmedim dedi sen çok bacaklarını kapattigin için sadece zorlama olduğu için kan geldi dedi daha sonra zaten 1 yıl geçti üstünden ve bi daha hic dokunma olmadı ve bir kaç yerde tam yirtilmadiysa kan gelir ve özellikle üstünden zaman geçmiş ise diyorlar

Ve suna açıklık getireyim ben her önüme gelen ile yapmadım bu işi sadece bi hataya düştüm ha desem ki ben tam bozugum her önume gelen ile yaptım o zamn sormam zaten tekrardan kan gelir mi diye ne saniyosunuz herkes bir hata yapar önemli olan ise hata olduğunu anlamak ve o işi bırakmak ben bir defa yaptım ve pismanim bunu zevk olsin diye yapanlar bile var ve hiç utanmiyorlar ben ise yanlış yaptığımı biliyorum ve sadece bir defa oldu yol geçen hani değilim öyle olsa neden sorayım tekrar kan gelir mi diye yargılamanın ne faydası var sadece yardım istedim

Ne var yardimci olsanız sadece bi soru sordum bozulmuş olabilir ama ben seni bozmadım dedi sen zorladigin için oldu dedi bu olabilir mi yada zorlanma olursa tekrar kan gelme durumu

Yav he he içeri girecek de bozulma olmayacak. O milyonda bir olur, o da sana denk gelmez. Hayır yani canın ister gider sevişirsin, ama kendini kanıtlamak nedir ya?? Kime neyi kanıtlıyorsun? Neden bu kadar küçük düşünüyorsunuz anlayamıyorum vallahi. Pes!

Yav he he içeri girecek de bozulma olmayacak. O milyonda bir olur, o da sana denk gelmez. Hayır yani canın ister gider sevişirsin, ama kendini kanıtlamak nedir ya?? Kime neyi kanıtlıyorsun? Neden bu kadar küçük düşünüyorsunuz anlayamıyorum vallahi. Pes!
Bunu anlamak uzun bir süre aldı ama is işten geçti gerçekten pismanim en büyük tövbe leri ediyorum Allah affeder mi bilemem ama korkuyorum ya ilerde sorun olursa diye

Lütfen biraz kendinize saygınız olsun, lütfen. namusu bilmem neyi iki bacak arasında aramayın, aptal bir zarda aramayın. Siz ne yaptınız da bozukmuşsunuz? Sevişmek ayıp bir şey değil, yanlış değil. Kim neye inanıyorsa öyle yaşar hayatını. Milletin normlarına göre değerlendirmeyin kendinizi. Ayrıca herkesin ilk ilişkisinde kanaması olmaz, bazısının hiç olmaz hatta. Siz neye ne kadar anlam yüklerseniz, o şeyin önemi o kadardır, unutmayın.

Bunu anlamak uzun bir süre aldı ama is işten geçti gerçekten pismanim en büyük tövbe leri ediyorum Allah affeder mi bilemem ama korkuyorum ya ilerde sorun olursa diye

Dini konular yasak ama Allah edilen her tövbeyi kabul eder, kul hakkı hariç derler. O yüzden bence boşuna suçlanma. Seni de olduğun gibi kabul etmeyecel birisiyle birlikte olma. Seni seven, sana saygı duyan senin geçmişine de saygı duyar.

Çok saolun beni anlayan bi tek siz çıktınız ben zaten hiçbir zamn bunu istemedim ilki benim isteğim dışında oldu çok kızdım akşam vakti kaçtım yanından ama aşıktım ve benden şüphe duyar diye korkup tekrar gittim bu sefer çok zorladı ve baya kan geldi ama Afedersiniz ama tam girmedim dedi sen çok bacaklarını kapattigin için sadece zorlama olduğu için kan geldi dedi daha sonra zaten 1 yıl geçti üstünden ve bi daha hic dokunma olmadı ve bir kaç yerde tam yirtilmadiysa kan gelir ve özellikle üstünden zaman geçmiş ise diyorlar

Dediğim gibi bu sadece bir olasılık evet 2. birleşmede de kanama olabilir fakat olmama gibi bir olasılık da var. Bunu sadece doktor söyleyebilir. Olumlu ya da olumsuz her cevabı göze alıyorsanız gidip baktırabilirsiniz.

ya bazı zarlar doğuma kadar yırtılmıyormuş ya. yırtılmak da ne çirkin bi ifade. neyse. o zaman kadın evlendi hamile kaldı vs ama zar yerinde durduğu için ortamlarda ben bakireyim hahayt diye gezmeli mi? azıcık mantık.

Tamam iyi seyler yasamamissin ama simdiki erkek arkadasina soylemeyerek nereye varmayi dusunuyosun guzelim Allah biliyo zaten yaptigin kul hakkina girer. Hem seni oldugun gibi hatarinla kabul etmeyecek birini hayatina sokamamalisin. Illa bir yerden duyacak ogrenecek hicbir yalan sonsuza kadar saklanmaz.

Tamam iyi seyler yasamamissin ama simdiki erkek arkadasina soylemeyerek nereye varmayi dusunuyosun guzelim Allah biliyo zaten yaptigin kul hakkina girer. Hem seni oldugun gibi hatarinla kabul etmeyecek birini hayatina sokamamalisin. Illa bir yerden duyacak ogrenecek hicbir yalan sonsuza kadar saklanmaz.
evet doğru olabilir ama yaptığın günah dan sadece Allah tan af dilemeli tamam demem gerekli belki ama yapamam gercekten aramız çok iyi hem deyince bi kişiyle mi bin kişiyle mi diye düşünecek ama sadece bi defa olduğu için bi umut evlenmeyi bekliyorum ve ben vajinismus hastasıyım o yüzden zaten tam birleşme olmadı vajinismus da kendini aşırı kasmak tan dolayi tam girince aylar sonra bile kan gelenler var

Ben öyle demedim sadece sonuçta o doktor ve kaç yil okumuş ya hiç mi sizler hata yapmadınız bende pismanim hergün Ağlıyorum Allah a yalvariyorum sizden kötü de olsa bi konuda yardım istiyorum neden hemen o.. yerine koyuyorsunuz ben yaptım bi hata evet ama asıl sorun olup olmadığı çoğu yerde zedelenme ve aşırı kasmadan dolayi kan gelebileceği yazıo ve bu doğru bana göre çünkü çoğu kadın da bi defa kanama olmuyor bikaç gün sürüyor sizden yardım istemek bu kadar zor mu siz de bayansiniz bende zamanında böyle konuları okuyup üzülürdum ama başıma geldi
Bu kadar eminsen niye sorup duruyorsun!
Cok zor bir daha kanama olmasi. Baya oldu diyorsun. Gitmis iste bekaret.
Sen muhtemelen kendini deli gibi kasip yeniden kanama olmasini saglamayi dusunuyorsun ama en fazla aci hissedersin baska bir sey olma ihtimali dusuk.

Bu kadar eminsen niye sorup duruyorsun!
Cok zor bir daha kanama olmasi. Baya oldu diyorsun. Gitmis iste bekaret.
Sen muhtemelen kendini deli gibi kasip yeniden kanama olmasini saglamayi dusunuyorsun ama en fazla aci hissedersin baska bir sey olma ihtimali dusuk.
Ya birsürü insan bundan bahsediyor başka türlü birini kandırmak benimde hoşuma gitmez ama öyle olanlar oluyo neden bu garip geliyor tam alışana kadar 3 4 kere kanama olduğu ve eğer kendini rahat bırakırsan da hiç kanama olmaz bunu biliyorum ama yinede sormak istedim çok mu memnunum sanıyorsunuz kendimi öldürmek istiyorum defalarca denedim oturduğunuz yerden konuşmak kolay biraz dusunün sadece bu kişi yakininiz da olabilirdi veya siz herkes olabilir lütfen sadece biraz ılımlı olun

Back
X