Ya benim uzun bir aradan sonra eski sevgilim başkasıyla evlendikten sonra ben şuanda birinden hoşlanmaya başladım bu çocuk yeni atandı bulunduğum yere yeni derken çokda yeni değil ilk geldiğinde bir tek kurumumuza geldi öyle işlemlerini yaptım oda müdürümüz çağırdı götürdüm yaptim. Kendisi baya kariyerli birisi müdürümüz aslında aklima soktu ikinizi yakiştirdim dedi ama sonrasında bana birşey demedi bende yani gidipte aa evet beni görüştürün demedim çekinirim birde eski sevgilimden yeni ayrılmıştık diyede çok umursamadım şimdi şimdi bu adam bana hoş gözükmeye başladı ama onla tanişma şansimiz sıfır ve peşinde bi sürü kız var benim onla konuşmak için ise hiçbir bahanem yok sabah sosyal medyasından arkadaş olarak eklemek istedim bi baktim sayfasi full yaşadiğim yerdeki kişiler ekli çok laf söz olur çünkü beni tanıyan çok burda hemde eklesem ne olcak dedimki ve istek göndermedim. .Daha önce sadece hayatımda bir kişi için adım attim oda çok kötüydü hatırlamak istemiyorum yani çok kırıldığım şeyler yaşadım ay bilemedim işte sizce ne yapmalıyım aslında yapacağım şey belli hiçbirşey yapmamak da sanırım:))) fikirlerinizi merak ettim