- 26 Ekim 2017
- 901
- 907
- 103
- Konu Sahibi esraylmz03
Luks degılde esınınkıler laf demıstır kesın. Kadın dedıgın kendı yapar. Vs vs . Biraz da pintilık bu. Ne de olsa senın yapabileceğin bir ıs. Sonucta temizlik bayan yapar diye. Valla calısıyorsan ozellıkle laf sok sendeKızlar 4 yıllık evliyim çocuğum yok eşimin bi huyundan çok şikayetçiyim.
Maddi durumunuz çok iyi eşimin güzel bi mesleği kazancı var.evimizde çok büyük ve ben istyrum ki ayda 1 temizliğe yardımcı alayım.daha önceden 15 te bir geliodu ablamız meğerse çok zoruna gitmiş benim yapmam gerekiyormuş temizliği çünkü annesigil kendi yapıyormuş onlar çok becerikliymiş bigün kavga esnasında bana böle dedi sen hiç temizlik yapmıyorsun dedi halbuki tabi ki yapıyorum 15 güne ev mi kalır kendim de silip süpürüyorum.
Şimdi ayda 1 alıyorum hala laf söylüyor camları benim silmem gerekmiş halıları ben silmeliymişim bu arada bunları da yaptım yine yaranamadım evim 200 metrekare ve her yeri boydan cam ve çok aynalı.bu arada paradan değil ona göre kadın herşeyi yapmalı ve çok güzel yapmalı
Çalışırken de gece yarısına kadar temizlik yapardım hiç demezdi ben bu kadar kazanıyorum yorma kendini diye sizce ben haksız mıyım ayda 1 yardımcı almak çok mu lüks bunları hep ben mi yapmalıyım