Sizce ne yapmalıyım

Kızlar 4 yıllık evliyim çocuğum yok eşimin bi huyundan çok şikayetçiyim.
Maddi durumunuz çok iyi eşimin güzel bi mesleği kazancı var.evimizde çok büyük ve ben istyrum ki ayda 1 temizliğe yardımcı alayım.daha önceden 15 te bir geliodu ablamız meğerse çok zoruna gitmiş benim yapmam gerekiyormuş temizliği çünkü annesigil kendi yapıyormuş onlar çok becerikliymiş bigün kavga esnasında bana böle dedi sen hiç temizlik yapmıyorsun dedi halbuki tabi ki yapıyorum 15 güne ev mi kalır kendim de silip süpürüyorum.
Şimdi ayda 1 alıyorum hala laf söylüyor camları benim silmem gerekmiş halıları ben silmeliymişim bu arada bunları da yaptım yine yaranamadım evim 200 metrekare ve her yeri boydan cam ve çok aynalı.bu arada paradan değil ona göre kadın herşeyi yapmalı ve çok güzel yapmalı
Çalışırken de gece yarısına kadar temizlik yapardım hiç demezdi ben bu kadar kazanıyorum yorma kendini diye sizce ben haksız mıyım ayda 1 yardımcı almak çok mu lüks bunları hep ben mi yapmalıyım
Luks degılde esınınkıler laf demıstır kesın. Kadın dedıgın kendı yapar. Vs vs . Biraz da pintilık bu. Ne de olsa senın yapabileceğin bir ıs. Sonucta temizlik bayan yapar diye. Valla calısıyorsan ozellıkle laf sok sende

Aynı benim eşimin mantığı
Aynı durumdayız çok şükür kazancımız iyi
Evimiz var arabamız var borcumuz yok ama ayda 170 TL ye çok der vermez...4 yaşında oğlum var ve 37 haftalık gebeyim hala ben yapıyorum görüyor da halimi ama yok...ama başka şeyden hayatta kızmaz,alır,getirir,götürür ama bu yardımcı işine takıntılı...KV den örnek verir hep delirtir beni
Benim ki paradan değil canım kendi diyo ki o kadınlar yapabiliyorsa sen de yapabilirsin sen çok güçsüzsun tahammülsüzsün diyo ya herkes süper kahraman olacak diye bişey mi var

anasının eteğinin dibinde temiz temiz otursaymış niye evlenmiş?
Bende ilk bunu düsündüm.

O kadar kolaysa madem gelsin evinin temizliğini kendisi yapsın.
Onu yapacaklari zaman söylene söylene yapiyorlar saten ondan sonra insanda bir daha ki sefere demek gelmiyor icten.

Benim ki paradan değil canım kendi diyo ki o kadınlar yapabiliyorsa sen de yapabilirsin sen çok güçsüzsun tahammülsüzsün diyo ya herkes süper kahraman olacak diye bişey mi var
Bendede mesela Mutfak benim bölgemmis. Ben demedikce bulasik makinasini cikarmaz yerlemez. Gelir lavabonun icine koyar. Her iki günde bir ben calistiririm makinayi.

Yetisemedigim zaman birakiyorum bende. Oldugu kadar artik. Haftada yeri geliyor 35-40 saat calisiyorum.

Neden eşinizin lafına bakarak hareket ediyorsunuz. Ayda bir de gelse laf ediyor 15 de bir gelse de. Bırakın söylensin söylensin dursun 15 de gelsin. Nerden haberi oluyor ki ayrıca o evde yokken çağırın

Canım benimki de para değil yani o parayı gereksiz görüyor.iste annem 4 çocukla diye bir başlıyor sanki ben beceriksizmisime getiriyor...

çağırsın anasını temizletsin o zaman.çok bunaltırsa o işteyken sen çağır yine kadını söylemeden.ya da he de geç

Keske maddi durum el verse hepp çağırırım.. Ama maalesef. Bizim ki de maadi durum el vermedigi halde yardimci cagir sen yapma diyor 😂 o nasil olecaksa.. Yine de cam vs silmem nadiren de olsa cagiririm..

Ben takıntılı olduğum için evimi kendim temizlemeyi tercih ediyorum. Eşimin tepkisi ne olurdu acaba yardımcı almak istesem :) merak ettim gerçekten
Kendi annesi sürekli alır çünkü.

Eşiniz cimrimi yoksa banamı öyle geliyor?
Bence de çocuk yapmaya çabuk karar vermeyin.
Böyle düşünceleri anlıyo değilim ne var sanki paranın az kısmına kıyıp ta yardımcı tutsan?:KK12:

Maddi durumunuz çok iyi eşimin güzel bi mesleği kazancı var.evimizde çok büyük ve ben istyrum ki ayda 1 temizliğe yardımcı alayım.daha önceden 15 te bir geliodu ablamız meğerse çok zoruna gitmiş benim yapmam gerekiyormuş temizliği çünkü annesigil kendi yapıyormuş onlar çok becerikliymiş bigün kavga esnasında bana böle dedi sen hiç temizlik yapmıyorsun dedi halbuki tabi ki yapıyorum 15 güne ev mi kalır kendim de silip süpürüyorum.
Şimdi ayda 1 alıyorum hala laf söylüyor camları benim silmem gerekmiş halıları ben silmeliymişim bu arada bunları da yaptım yine yaranamadım evim 200 metrekare ve her yeri boydan cam ve çok aynalı.bu arada paradan değil ona göre kadın herşeyi yapmalı ve çok güzel yapmalı
Çalışırken de gece yarısına kadar temizlik yapardım hiç demezdi ben bu kadar kazanıyorum yorma kendini diye sizce ben haksız mıyım ayda 1 yardımcı almak çok mu lüks bunları hep ben mi yapmalıyım
Her Sali yarim gun geliyo bize bi yardimci..rahat ediyoruz..eve geliyorum, ütü yapimis, banyo ev tertemiz..

Bu lafın üstüne her hafta yardımcı almalısınız bana kalırsa.Annesiyle kıyaslıyorsa, ya cimriliğinden dolayı giden paraya üzülüyordur.Ya da annesi, eşinizin yanında ben bile kendim yapıyorum falan diye laf ediyordur.Onun sözlerinden etkileniyordur.Hiç takmayın sözlerini.Maddi olarak gücü yetiyorsa bir insanın,bu konuda konuşması gereksiz bence.

Benim evim 90 metrekare iken ayda 1 alıyordum yardımcı. Tabi ki abarmıyorsunuz. Herşeyi yapmak çok yorucu.

200 metrekare eve yetişmek mümkün mü yahu. Ben o evin yarısını temizleyene kadar geçen sürede diğer yarısı kirlenir büyük ihtimalle. Haklısınız. Para rahat etmek için var, kenarda biriktirip eşyaya hizmet etmek için değil.

Ben bazı kadınların kendi yaptıklarını çok iyi "pazarladiklarini" düşünüyorum.Oyle kendilerini ovuyor,bir yaptıklarını öyle çok dillendiriyorlar ki eşleri/evlatları kadın dediğin onun gibi olmalı diye bir düşünce geliştiriyor.Mesela siz haftada yarım gün yardımcı alsanız ama bunu hiç esinize soylemeseniz ama temizlik akşamı "belim ağrıyor " diyerek oturup aglansaniz sizden beceriklisi olmaz!! Pastahane den aldığı ev tipi kurabiye/pogacayi kutusundan fırın tepsisine dizen ve misafir gelince o fırın tepsisinden tabağa servis yapan bir tanıdığım var....eline sağlık denilince "afiyet olsun" diyor😅

Para varsa niye kendimi yorayım . Eviniz de çok büyükmüş hakkaten ben küçücük evime her hafta alıyorum tabi kendim de yapıyorum temizliği çok severim . Yazın çalışmıyorum yine de alıyorum her hafta . Yardımcıdan önce eşimle beraber yapıyorduk o yüzden hiç sesini çıkartmaz 😂😂😂

Onu bunu boşver eşin evde yokken yardımcı al.. Durumun var..harca parayı.. Birinin ihtiyacı görülür fena mı

Back
X