Sizce ne yapmalıyım?

Sen de annemden ayrılamam annem çok sık bizde kalacak biz onda kalacağız de bakalım tepkileri ne olacak. Annen de demeye başlasın kızım benim ömrüm ölürüm biterim..
Gelir gider kalır bizde diyor. Tabi annemlerin evi bizim oturacağımız yere uzaklığı 2 saat … Varsayımlar üzerine konuşuyorsun diyor öyle bir şey yok ortada sen neye dayanarak ailemi sorun ediyorsun diyor..

Gelir gider kalır bizde diyor. Tabi annemlerin evi bizim oturacağımız yere uzaklığı 2 saat … Varsayımlar üzerine konuşuyorsun diyor öyle bir şey yok ortada sen neye dayanarak ailemi sorun ediyorsun diyor..
Gelsin karsima catir catir sayarim neye dayandigimi.. ki siz daha bir iki bir sey anlattiniz kim bilir daha ne sinyaller var.

Gelsin karsima catir catir sayarim neye dayandigimi.. ki siz daha bir iki bir sey anlattiniz kim bilir daha ne sinyaller var.
Ya kaynana kişisi işte biz akrabalarımıza düşkünüz ayda bir kez gidiyolarmış oraya buraya meltem de karışsın isterim gitsin gelsin girişken olsun gibi demek istiyor. Düşünebiliyor musunuz, gelinim diye resmen bu. Bir misafir gelince illa ki olucam yani. E banane senin misafirinden ama? Ben senin nerden bileyim halanın torununu bilmem ne. Belki dinlenmek istiyorum hafta sonu seninle mi uğraşacağım. ya uğraşmak istesem gelir kendi anneme yardım ederim. Hiç bir kan bağım olmadığı insana ne diye yaranıcam ben.

Her şey apaçık ortada da siz kabullenecek misiniz bir şey yapacak mısınız? Eşimden ne ailesinden bunları duydum. Yurtdışında yaşıyoruz. Mesafe var arada. Yine de bazen tavırları katlanılmaz oluyor anne oğul arasında. O derece bağ olsa boşanırdım.

Evet bitti... Beni değil onları seçti, mutluluklar diledim annesiyle.

Bu nedenle ayrılmayı düşünüyorsan ayrıl zaten güzelim..

Beni ikna etmeye çalıştı ama yazarak :) Arayıp konuşmadı bile... Whatsapptan yazdı hayır ben dengeyi kurarım hayır annem öyle anlayışsız değil gibi. Sonra annesi aradı hızlı hızlı öfkelenmiş bir şekilde konuşmaya başladı. Hazır değilsen o zaman evleeenmme gibi söylemleri oldu :) Ben yine de saygısızlık yapmadım. Sonra ona dedim annen aradı orada olsaydım herhalde saçımı başımı yolardı diye. Ne demek istiyorsun sen gibi bir şeyler dedi. Sonra ben istemiyorum dedim yoruldum şimdiden bitsin dedim. O da tamam senin gözün karardıysa bir şey diyemem dedi. Annem bu sefer annesini aradı konuştular falan sözüm ona onun annesi ağlamaya başladı. :) Bu da bak annem ağlıyo bu beni şuan çok sinirlendirdi dedi. Bende tabi sen onun ışığısın sinirlendirir dedim :) tamam meltem bende istemiyorum olmayacak bu iş dedi. Hiç bir şey demedim. Numarasını sildim.

Hay Allah.. sonu gorunse de insan uzuluyor duyunca. Neler oldu nasil bir konusma gecti? Paylasmak isterseniz dinlemek isteriz biz de.. Allah daha iyilerle karşılaştırsın sizi.
Amin teşekkür ederim. Ya onlar için ya da benim için hayırlısı oldu. Ama iyi oldu üstümden yük kalktı. Hep içim içimi yiyordu yapabilecek miyim? diye zaten böyle şüpheyle yola çıkmam anlamsızdı.

En hayırlısı olmuş gibi.

Arkadaşlar tekrar yazdı, beni özlediğini silemediğini sigara dahi içmeye başladığını söylüyor. Ama aileme yakın olucaz diyor. Ben onların tek oğluyum, onları atamam sonuçta. Sana kimse karışmayacak kimse laf etmeyecek seni çok mutlu edeceğim diyor bana ya ne yapsam o kadar araftayım ki... burada yazılanları okuyorum ya başıma gelirse ya annesi her şeye karışırsa? Annemin alnında mı yazıyor diyor. Sen hasta olursun ben işte olurum gelir yemeğini yapar bu mu karışmak diyor.

Niye koca kadın gelip yemeğini yapsın ya.
Kendisinin eli ayağı yok mu da sen hastasın diye üç yumurta kıramıyormuş?
Yok illa anne eve girecek,o ev bir kurcalanacak di mi?

Niye koca kadın gelip yemeğini yapsın ya.
Kendisinin eli ayağı yok mu da sen hastasın diye üç yumurta kıramıyormuş?
Yok illa anne eve girecek,o ev bir kurcalanacak di mi?

Yardımcı olmak maksadıyla yapmak istiyor. Sizin arkanızdayım, asla uzakta oturmamızı hem ailesi hem de erkek arkadaşım istemiyor. Yani sevdiğini söylüyor, ve aramızdaki dengeyi koruyacakmış. Ayrıldım bitti, ama o yine döndü. Yine bensiz olmak istemediğini söyledi. Ben de ilk yoluma bakayım dedim ama şimdi döndü seni mutsuz etmeyeceğim dedi durdu..

Öyle hasta kadının evine girip yemek yapmakla yardım olmaz.
Yardım etmek isteyen gelinin ve oğlunun sevdiği yemekleri pişirir,oğluna da iş çıkışı geçerken al der.
Ahhh ahhh bunları öğrenmek için kaç yıllık tecrübe istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…