sizce ne yapmalıyım

hayatcokzorr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
18
1
36
30
arkadaşlar benim okuduğum okulda ( lise ) bir çocuk vardı biz onunla tam 4 yıl boyunca aynı sınıftaydık mezun olduktan sonrada ara ara bazen telefonda mesajlasıyorduk aradan 7 yıl geçti sonra ınstagramdan bana yazdı biz bir yada 2 gün mesajlaştık genelde de o bana yazıyordu bana dediki ben iyi bir eş arıyorum o türden yaklaştı bana...banada çok iyi davranıyordu bende inandım sonra biz görüştük görüşmemizde çok kötü geçmedi..ama birbimizi gördükten sonra 2 gün geçti fatih hiçbir şekilde mesaj atmadı bende merak ederek mesaj attım dedim ki görüşmemiz nasıldı diye banada şöyle cevap verdi biraz daha birbirimizi tanıyalım bu konular için erken daha da hiçbir şekilde yazmadı 3 gün geçti bende beni beğenmediğini düşünerekten gurur yaptım dolayısıyla direk şu cümleyi kurdum ben şuanlık bir ilişki istemiyorum.....ama çok ta pişman oldum acaba biraz zamana bıraksaydım bilemiyorum siz olsanız nasıl yapardınız.

Aklında başkası da varmış sizide kenarda bekletiomus.Iyi yapmissin pisman olacağın bir sey yok

Sizden beklediği elektriği alamamış. Keşke adamı darlamak yerine akışına bıraksaydınız.

Matematik hesabına göre 11 yıldır birbirinizi tanıyorsunuz.daha da tanımak için zaman istiyorsa nikahı teneşirde kıyarsınız artık...

İyi yazmışsın bence . Bir daha da yazma. İnsan önce bir görüşelim der elektrik alırsa ondan sonra iyi bir eş arıyorum der. Eş ariyorum diyip karşındakine umut verir gibi konuşup sonra da ortadan kaybolup bu konular için erken demek hoş değil.

İyi yazmışsın, hiç pişman olma zaten istemiyor yazmamasından belli kırmamak için dürüst davranmamış, bir daha yazıp kendini küçük düşürme, daha iyi kısmetlerin olur boşver

Ona mesaj atıyım buna mesaj atıyım hangisini beğenirsem onla devam ederim onla olmazsa diğerine geri dönerim yaparlar bazen. Siz seti çekerek bence iyi yapmışsınız. Sadece siz olsaydınız emin olun daha evin merdivenlerini çıkmadan yazardı. Çok güzeldi tekrar edelim diye.

Biz nisanlimla konusmaya başladığımız gün sabaha kadar konusup uykusuz ise gitmistik. Konusmaya baslamadan önce de 2 yıldir tanışıyorduk zaten. Bence o beğenmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…