Sizce ne yapmalıyım ?

Zuleyha_42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
264
196
53
29
Mrb kızlar. Bazen birilerine akıl danışmak gerekiyor. Eşimin 4 tane ablası var . Sürekli bize yatıya fln da geliyorlar çoluk çocuk. Bugün büyük görümcem aramış cumartesi bize kalmaya geleceğini söylüyor. Pazartesi şehir dışından yabancı misafirlerim var . Kabul etmeyeyim diyorum sorun olacak diye korkuyorum . Sizce ne yapmalıyım ? Onlar gelince yemeden , içmeden evi toplayacak fırsatım bile kalmıyor . Üstüne bir de ev batıyor . Bebeğimle yapacak gücümde yok. Ancak yavaş yavaş yapablrm.

Mrb kızlar. Bazen birilerine akıl danışmak gerekiyor. Eşimin 4 tane ablası var . Sürekli bize yatıya fln da geliyorlar çoluk çocuk. Bugün büyük görümcem aramış cumartesi bize kalmaya geleceğini söylüyor. Pazartesi şehir dışından yabancı misafirlerim var . Kabul etmeyeyim diyorum sorun olacak diye korkuyorum . Sizce ne yapmalıyım ? Onlar gelince yemeden , içmeden evi toplayacak fırsatım bile kalmıyor . Üstüne bir de ev batıyor . Bebeğimle yapacak gücümde yok. Ancak yavaş yavaş yapablrm.
Söyle açık açık.

Sustukça kar tanesini yuvarlıyorsun sonra dayanamadığında bir bakıyorsun çığ olmuş...

Hafta içi misafirlerim var abla. Sizi iyi ağırlayamam daha uygun bir zaman da misafir edeyim de. Öküz değilse anlar

Aramis derken kimi aramış.
Sizi aramadiysa siz onu arayıp pazartesi misafirim var haftasonu hazırlık yapacağım hatta çocuğa bakabilir misiniz ayak altında dolanan kimse olmasın deyin.
Artık insanlara hayır diyebilmeliyiz bence

Niye bu kadar korkuyorsunuz? Orası sizin eviniz, istediğiniz zaman kabul eder, istemediğinizde etmezsiniz.

Kabul etme.
Haber neden verilir, ev sahibi musait mı dıye sormak ıcın.
Haber vermıs, musaıt degılım de sende.
Neden sorun ciksin ki?
Zaten böyle çat kapı gelen insana uyuz oluyorum. Kaldı ki bir de yatılı geliyorlarmış.

Evet , eşi bile geliyor . Öyle bir gün fln değil resmen haftasonu burada geçiyor .
Konuş bir an evvel müsait olmadığını başka misafirlerinin geleceğini söyle.

Terbiyesizliğe bak müsait misin diye sormadan gelmek nedir. O utanmıyorsa sen hiç utanma gelme demeye

Salgından korkun artık lütfen. Pandemi, salgın, ölüm... Bu kelimeler korkutsun artık.
Beni korkutuyor . Bebeğimde var üstelik . Bir kez üçü birden toplanıp size gelecegiz demislerdi. Anne hastalik var böyle toplu değilde sıra sıra gelseler en azından dedim kıyametler koptu .

Kayınvalıde ile birlikte oturuyormus sanırım konu sahıbı, sana degıl anneme geliyoruz muhabbeti var buyuk ıhtımal
Oooo o zaman yapacak hiç bişey yok. Kendi evine çıkana kadar bir şey diyemez. Çünkü ev onun değil.

Back
X