Sizce ne yapmalıyım ?

Beni korkutuyor . Bebeğimde var üstelik . Bir kez üçü birden toplanıp size gelecegiz demislerdi. Anne hastalik var böyle toplu değilde sıra sıra gelseler en azından dedim kıyametler koptu .
Kıyameti siz koparın o zaman.
Bu hafta 2 ölüm, 3 yoğun bakım vardı çevremde.
Canınız ne kadar ucuz.

Birde tatlı yap diyor bize 🙄 sabır gerçekten .
Canım sen kayınvalide ile aynı evde yaşıyorsan sana paspas muamelesi yaparlar zaten. Sen gelin değil evin beslemesi oluyorsun onlara göre.

Muhtaç olduğun sürece ezen çok olur bunu unutma..

Ayrı eve çık eşinle .ki sende evinin kadını olduğunu anlayabilesin.

Allah kocanın cezasını versin bu arada :KK70: :duduk:

kayınvalıdeyle bırlıkte yasıyormussunuz yapabılecegınız bırsey yok sonucta annelerının evıne gelıyorlar
ev ustune ev olmaz ıste

duzeltme: ev sızınmıs kayınvalıde sızde kalıyormus konu en bastan dogru duzgun yazılsa keske 2 bılınmeyenlı denklem cozuyoruz resmen
ev sızın musaıt degılım dıyeceksınız buna kımse bırsey dıyemez dıyememelı

kayınvalıdeyle bırlıkte yasıyormussunuz yapabılecegınız bırsey yok sonucta annelerının evıne gelıyorlar
ev ustune ev olmaz ıste

duzeltme: ev sızınmıs kayınvalıde sızde kalıyormus konu en bastan dogru duzgun yazılsa keske 2 bılınmeyenlı denklem cozuyoruz resmen
ev sızın musaıt degılım dıyeceksınız buna kımse bırsey dıyemez dıyememelı

Kayınvalide sonradan çıkmaymış nsc. İşler değişti şimdi :KK53::super::sampiyon:
heh bende dipnokçuk düşüverdim şooraacığa :D

Konuya yapılan yorumların bir dkda bir degısmesı? 😂😂😂

Konu sahıbı keske en basta kaynana ile yasıyoruz, o bızım yanımıza geldi diye belırtseydın
Hiç sorma vallahi zigzag çizdim konunun içinde. Ama tek bir doğrum var. O görümcenin saçını başını yolçem elime geçerse...:sinirli:

Konu sahıbı keske en basta kaynana ile yasıyoruz, o bızım yanımıza geldi diye belırtseydın
konu sahıbının hızına yetısılmıyordu ben yazana kadar kayınvalıdeyle bırlıgız dedıgını okudum yorumu gonderdıkten sonra kendısının evı oldugunu
sanıyelık hayatlar goruyorsunuz ıste :D

konu sahıbının hızına yetısılmıyordu ben yazana kadar kayınvalıdeyle bırlıgız dedıgını okudum yorumu gonderdıkten sonra kendısının evı oldugunu
sanıyelık hayatlar goruyorsunuz ıste :KK70:
Mıyaw in da komik oldu bır dk ıcınde uc yorum yaptı
Once kabul etme dedı sonra Kaynananın evı senın degıl dedı sonra baktı kaynana yanlarına gelmıs ozaman farklı bısey yazdısgshshshsshhsshshs

sanıyelık hayatlar goruyorsunuz ıste :KK70:
Hiç sorma vallahi zigzag çizdim konunun içinde. Ama tek bir doğrum var. O görümcenin saçını başını yolçem elime geçerse...:sinirli:

Kızlar ne yapayım sinirden özet geçmek istedim 🤣🤣 mantıklı düşünemiyorum bile yazamamam normalde 🤣🤣🤣

Back
X