- 22 Kasım 2020
- 714
- 3.127
- 33
- Konu Sahibi Sugammadeks
Görümcemin biriyle aylardır küsüm telefon numarasını da silmiştim, bana iftira atmıştı ve sonrasında diğer aile üyelerini de bana karşı doldurmaya çalıştı. En son eşimin memleketine gittiğimizde hoşgeldin-hoşbulduk dışında konuşmamız olmadı ama kendisi yine 2 3 defa bana laf sokmaya çalıştı ben ise o yokmuş gibi davrandım, ve biz memleketten döner dönmez yine arkamdan diğer aile üyelerini bana karşı doldurma çalışmalarına başlamış, evliliğimin ilk 1 senesinde huzurumuzu da bozdu birkaç kere..
Kendisi yarın ameliyat olacakmış bugün öğrendim geçmiş olsun diye aramalı ya da msj atmalı mıyım? Aslında içimden gelmiyor böyle bişey yapmak çünkü birkaç ay önce ben de ağır bir hastalık geçirdim benle 1 kere bile konuşmadığı gibi eşime de karın hasta olmuş geçmiş olsun demedi
Siz olsanız ne yapardınız
Kendisi yarın ameliyat olacakmış bugün öğrendim geçmiş olsun diye aramalı ya da msj atmalı mıyım? Aslında içimden gelmiyor böyle bişey yapmak çünkü birkaç ay önce ben de ağır bir hastalık geçirdim benle 1 kere bile konuşmadığı gibi eşime de karın hasta olmuş geçmiş olsun demedi
Siz olsanız ne yapardınız