sizce ne yapmaliyim?

aysel kar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
996
352
18
28
baya yıllardır görüştüğüm biri var fakat ilişkimiz süresince cok saygısız. Paraya cok düşkün. ise girdi doğru düzgün bir birikim yapmadi. küfür eden biri evlenmek istiyor ama bu davranışları'ndan dolayı hep korkularım var. Birde baska biri karşıma cikti bu kisi benden 17 yaş büyük biri cokk eskiden hayrandım çocukken falan iste. neyse yıllar sonra bana karşı ilgi duymaya başladı. Onlada yaş farkı ama çok gibi. ama ona karşı kalbim farkli atıyor. aramasını sormasını istiyorum. sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Sana saygısızı olmayan bir insanla ömür geçirmek istemiyorsun heralde. Değişir diye düşünüyorsan da, yanılıyorsun!

baya yıllardır görüştüğüm biri var fakat ilişkimiz süresince cok saygısız. Paraya cok düşkün. ise girdi doğru düzgün bir birikim yapmadi. küfür eden biri evlenmek istiyor ama bu davranışları'ndan dolayı hep korkularım var. daha sonra benden 17 yaş büyük biri cokk eskiden hayrandım çocukken falan iste. neyse yıllar sonra bana karşı ilgi duymaya başladı. Onlada yaş farkı ama çok gibi. ama ona karşı kalbim farkli atıyor. aramasını sormasını istiyorum. sizce ne yapmalıyım

Sana saygısızı olmayan bir insanla ömür geçirmek istemiyorsun heralde. Değişir diye düşünüyorsan, yanılıyorsun!
evlilik olsun diye değişmiş gibi davranıyor ama sanki köprüyü geçene kadar boyle davranıyormuş gibi

baya yıllardır görüştüğüm biri var fakat ilişkimiz süresince cok saygısız. Paraya cok düşkün. ise girdi doğru düzgün bir birikim yapmadi. küfür eden biri evlenmek istiyor ama bu davranışları'ndan dolayı hep korkularım var. daha sonra benden 17 yaş büyük biri cokk eskiden hayrandım çocukken falan iste. neyse yıllar sonra bana karşı ilgi duymaya başladı. Onlada yaş farkı ama çok gibi. ama ona karşı kalbim farkli atıyor. aramasını sormasını istiyorum. sizce ne yapmalıyım
Daha yaşın küçük. İkisinden de bi cacık olmaz. Zamana bırak. Seni gerçekten seven saygı duyan biri illa ki.çıkacak karşına. Evlilik için falan bu kadar aceleci olma lütfen. Hayatını mahvetme

Bahsettiğiniz kişi ile ilgili olumlu tek cümleniz yok .Felaketinize bu derece aşkla gitmek neden?

evlilik olsun diye değişmiş gibi davranıyor ama sanki köprüyü geçene kadar boyle davranıyormuş gibi

Bak sen kendin neyin ne olduğunu daha iyi biliyorsun. Burda sorup onay istiyorsun hataya düşmemek için.
Düşme kardeşim, sen daha iyilerine layıksın. Kimseye de mecbur değilsin. Heleki değerini bilmeyen saygısız davranan birine asla.

Maymunlar ağaçtan ağaca atlarken bir dalı tutmadan diğerini bırakmazlar ya, sizinki de o hesap.

Mutsuz olduğunuz bir ilişkiyi bitirmek için başka bir adamın ilgisine muhtaç olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bu şekilde hareket ederek mutlu olmanız imkansız.

saygısız , yası cok buyuk, hayatını akıl mantık cercevesınde idame ettırmek ıcın bır gayesı yok
bulmus sızı tabıkı evlenmek ıster, tek erkek bu yok bıraz daha beklersenız baskalarıda evlenmek ısteyecektır erkekler teklıf eder ama secıcı olan kadındır sız kıme tamam dersenız onun hayatına dahıl olmak ıstıyorsunuz demektır
boyle bır adamın hayatına dahıl olmak ısteyecek kadar şuurunuzu kaybetmemıs olmanızı dılıyorum

E) Hiçbiri.
İkisinden birini seçmek gibi bir zorunluluk mu var?

Benim esimde oyleydi ve bianda evlendik sana tavsiyem kufur baz ve para goz bi insanala gercekten omur gecmiyo ve gecirmeye calisma en fazla 2 3 gun aglarsin bir omur ahlamaktan iyidir
aynen işte bende bundan korkuyorum ilerde pisman olmaktan boşanmak cok daha büyük enkaz

saygısız , yası cok buyuk, hayatını akıl mantık cercevesınde idame ettırmek ıcın bır gayesı yok
bulmus sızı tabıkı evlenmek ıster, tek erkek bu yok bıraz daha beklersenız baskalarıda evlenmek ısteyecektır erkekler teklıf eder ama secıcı olan kadındır sız kıme tamam dersenız onun hayatına dahıl olmak ıstıyorsunuz demektır
boyle bır adamın hayatına dahıl olmak ısteyecek kadar şuurunuzu kaybetmemıs olmanızı dılıyorum
yasi buyuk olan baska kisi

Back
X