Merhabalar herkese. 5 aydır devam eden bir evliliğim var. Eşimde alkol sorunu ve evdekı herseyi(kira,fatura,mutfak masrafları vs) benim karsıladıgımdan para biriktiremediğimi bu yuzden rahatsız oldugumu 3 hafta once bahsettım. Ben sakince anlatmama ragmen bana “ iyi bir eş olmadıgımı, başka birine mi aşık olduğumu, erkeklıgıne laf ettıgımı” söyledi. Alkol sorununu kabullenmesıne ragmen dıgerlerını kabullenmedı. Ailesine de konusmalarından tavırlarından dolayı bır turlu içim ısınmadı. 3 hafta sonunda dün kabul etti herseyı haklısın pişmanım diye özür diledi. Söz verdi bir daha yapmayacagım boyle soylemeyecegım dıye. Ama bundan önce sen bana bunları yaptırdın dıye savunuyordu. Özür dilemesi söz vermesi ona inanmamı saglamadı bende. Ben gelecegımızi de dusunerek çocuk vs oldugunda pişman olmaktan korkuyorum çünkü ailesi ve eşim benım cocuk yetıstırme tarzıma saygı duymayacaklar. Sizce bi şans verip devam mı etmeliyim yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim