sizce ne yapmalıyım

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.365
2.519
63
31
kızlar selam. ya ben özellikle regl dönemi ağrı yaşamıyorum ama sinirlerim çok bozuk oluyor. bozuk değilse de huysuz bi şey oluyorum. hormonlarımda zaten sorunlar var ,kilo da aldım vermeye çalışırken ister istemez şekerden kestim porsiyonlarımı azalttım vs. konuya gelecek olursam özellikle regl öncesi ve ilk günler eşime karşı çok hırçın oluyorum. haklı da olsam haksız da birden ona çok parlıyorum sonra da pişman oluyorum ama sanki bunların hiçbirini isteyerek yapmıyorum birden oluveriyor , beni alttan alıyor ama onu üzmek de istemiyorum. sizce bu dönemlerde napmalıyım ne iyi gelir acaba ? doktora gitsem hormonlar için dogum kontrol hapı verir diye düşünüyorum onu da istemiyorum

Tamamen hormonal diye biliyorum.
Farklı bi sebebi varsa da bilmiyorum.
Ama çoğumuz öyle oluruz. Bi ay çokk duygusal oluyorum bi ay çok sinirli.
Bu ay milli voleybol takımının Çek Cumh. ile maçını izleyip sardırıp sardırıp ağladım misal.😂

Ya da bazen gereksiz alıngan ve gergin oluyorum.
Dediğim gibi aşırııı değilse normal. Ama çok şiddetli yaşıyorsanız bi görünün dr.

Hepimiz böyleyiz bence.
Çözüm aramamaliyiz, hormonlarimizi bahane bile etmemize gerek kalmadan rahatca stres atmaliyiz.:)

Hepimizin kendine göre belirtileri farklı oluyor. Sakinleştirici bitki çaylarına yönelebilirsiniz.

kızlar selam. ya ben özellikle regl dönemi ağrı yaşamıyorum ama sinirlerim çok bozuk oluyor. bozuk değilse de huysuz bi şey oluyorum. hormonlarımda zaten sorunlar var ,kilo da aldım vermeye çalışırken ister istemez şekerden kestim porsiyonlarımı azalttım vs. konuya gelecek olursam özellikle regl öncesi ve ilk günler eşime karşı çok hırçın oluyorum. haklı da olsam haksız da birden ona çok parlıyorum sonra da pişman oluyorum ama sanki bunların hiçbirini isteyerek yapmıyorum birden oluveriyor , beni alttan alıyor ama onu üzmek de istemiyorum. sizce bu dönemlerde napmalıyım ne iyi gelir acaba ? doktora gitsem hormonlar için dogum kontrol hapı verir diye düşünüyorum onu da istemiyorum
Ben de bugünlerde aynı böyle bir konu acacaktim. Ben de sizin gibiyim maalesef . Regl bir hafta kala Korkunç gerilimli bir insan oluyorum öyle böyle değil. Bir de ben de eşime karsi uzaklasmada oluyor. Doktora gidilip duzelebilecek bir şey olduğu hiç aklıma gelmemişti. İnşallah burada arkadaşlar tecrübeleri ile destek olabilirler.
Size de kendime de kolaylıklar diliyorum 😥

o_OTamamen hormonal diye biliyorum.
Farklı bi sebebi varsa da bilmiyorum.
Ama çoğumuz öyle oluruz. Bi ay çokk duygusal oluyorum bi ay çok sinirli.
Bu ay milli voleybol takımının Çek Cumh. ile maçını izleyip sardırıp sardırıp ağladım misal.😂

Ya da bazen gereksiz alıngan ve gergin oluyorum.
Dediğim gibi aşırııı değilse normal. Ama çok şiddetli yaşıyorsanız bi görünün dr.
Kadın doğuma mi gözükmek lazım o_O

Testere dişli aslanpençesi çayı için. Hem hormonları düzenliyor hem de regl dönemini çok rahat atlatiyorsunuz.

Back
X