- Konu Sahibi idealist_m35
merhaba arkadaşlar 3,5 yıl süren bir birlikteliğim oldu ve 6 ay kadar önce annesi beni istemedi telefonda görüştük ufak ta olsa hakaretler etti o da ailesine karşı gelemeyiceğini bellirtti biz ayrıldık fırtınalı bir ayrılktı çok tartıştık ona karşı hakettği için hakaret ettim o ağzını açmadı .farklı şehirlerdeydik ama çok sık görüşüyorduk.ayrıca farklı mezhep ve memleketlerdeniz ailesi için bunlar sorun oldu o da pasif kaldı.çok güvenmiştim çooook inanmıştım çok seviyodu beni herkes ilişkimize imrenirdi.acım tabi dindi şuan biraz da olsa zaman herşeyin ilacı neyse 2 ay önce bu bana sensiz yapamıyorum çok seviyorum diye mesajlar attı.tekrar konuştuk ikna ediceğini çok istediğini falan söylüyo.yıldönümüzde aradı 14 şubatta aradı fırsat buldukça arıyo ailesi bilmiyor beni aradığını söz vermiş onlara güya onu aramıcam die çok kırılıyorum ama bi yandan engel olamıyorum kendime çok kararlı gözüküyor haziran sonuna kadar bana süre ver ben seni istiyorum sadece karım olmalısın falan dedi.ne yapıcağımı bilmiyorum herşeyi bırakıp ondan uzaklaşmak mı yoksa sessizce beklemek mi.ayrıca aile yapıları da farklı bizimkinden ablaları abileri kolay kolay çıkamaz annesinin sözünden bu da evin en küçüğü.şimdi iş bakıo müracaatları devam ediyo.çıkıcam karşılarına onu isteyin bana dicem diyor ama bilmiyorum
başkasını da sevemem artık diye düşünüyorum yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar