ya yanımdayken beni anlayabiliyor ne hissettiğimi duygularımı biliyor.ama suanda ortak yaptığımız hiç bir şey yok aklının hep bende olduğunu söylüyor.bana karsı güveni var am çevreden çok korkuyor
kızlar yasım 22 5 yıldır bir ekek arkadasım var ama ayrı sehirlerdeyiz.son bir yıldır ailesiyle ailem tanıştı ailesi beni çok seviyor bende onları yani tam aileme uygun insanlar su sıralar istemeye geleceklerdi ama aile büyükleri hasta iyileşmesini tedavilerini bekliyorlar.esas konu bizim ayrı sehirlerde olmamız.beni çok seviyor ve sadık onan hiç süphem yok ama herseye karışıyor giydiğime gittiğim yere herşeye çarşıya pazara bile gitmemi istemiyor.nedenini soruncada ben ayrı sehirdeyim nişan yok bişey yok yanında olup girdiğin ortamın hiç birini tanıyamıyorum tamam 5 yıldır birlikteyiz ama nişan olmadığı için bu ilişkiyi gecici görenler olacaktır ama nişan olunca böyle olmıcak çünkü çevreni bende tanımış olacağım diyor.kızlar benim gibi bu kıskançlıkları yaşayan varmı?
adam haklı. kız kısmısının sokakta, çarşıda ,bakkalda pazarda işi nekızlar yasım 22 5 yıldır bir ekek arkadasım var ama ayrı sehirlerdeyiz.son bir yıldır ailesiyle ailem tanıştı ailesi beni çok seviyor bende onları yani tam aileme uygun insanlar su sıralar istemeye geleceklerdi ama aile büyükleri hasta iyileşmesini tedavilerini bekliyorlar.esas konu bizim ayrı sehirlerde olmamız.beni çok seviyor ve sadık onan hiç süphem yok ama herseye karışıyor giydiğime gittiğim yere herşeye çarşıya pazara bile gitmemi istemiyor.nedenini soruncada ben ayrı sehirdeyim nişan yok bişey yok yanında olup girdiğin ortamın hiç birini tanıyamıyorum tamam 5 yıldır birlikteyiz ama nişan olmadığı için bu ilişkiyi gecici görenler olacaktır ama nişan olunca böyle olmıcak çünkü çevreni bende tanımış olacağım diyor.kızlar benim gibi bu kıskançlıkları yaşayan varmı?
ArkadaŞlar aramızda gÜven problemİ olsaydı bukadar sÜrmezdİ
sevgİ olmasaydıda bukadar yıl sÜrmezdİ gercekten ayrı Şehİrlerde olmak Çok zor eĞer gÜven problemİ yada oyalama gİbİ bİr durum olsaydı zaten bunca yıl bİrbİrİmİzİ Çok gÖrmeden bukadar yÜrÜtemezdİk
ya yanımdayken beni anlayabiliyor ne hissettiğimi duygularımı biliyor.ama suanda ortak yaptığımız hiç bir şey yok aklının hep bende olduğunu söylüyor.bana karsı güveni var am çevreden çok korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?