sizce ne yapmalıyım

fiyatlar çok değişmemiş gibi ben 4 yıl önce aldım 750 tl ye tanesini.1500 e 2 sini ama peşin almıştım.
şu anın fiyatıda hemen hemen aynı o zaman
ama ne yap et değiştir,yazık günah 800 tl heba edilecek bi rakam değil

evet çok pahalı olan ürünlerde hep kaliteli çıkacak diye birşey yok.fiyatı uygun olupta kullanışlı sağlam ürünlerde var.ben hepden acele ettim.eşim yanımdayken zaten alışverişte kafam allak bullak oluyor.normalde bir kaç mağzaya girer tek tek fiyatları sorarım araştırırım ama eşim çok dolanmayı sevmiyor.bir yerden alıp çıkmayı istiyor.bende malum mantıklı kararlar veremiyorum.siz sonradan aldığınız halılara ne kadar fiyat verdiniz?

ben sonradan aldıklarıma 250 tl fark verdim ama değdi..uzun yolluklarınıda aldım halıların..
şu anda yatak odam dahil her yer shaggy ve üstelik beyaz sadece oyma yerlerinin etrafında çok hafif küllü kahve tonu var belli belirsiz
dediğim gibi memnunum tavsiye ederim
bana kalırsa eşinizi beklemeyip yakınsa siz gidin konuşun,erkekler böyle şeylerin peşine düşmekten haz almıorlar,orda biri değiştiemeyiz iptal olamaz derse eşiniz tamam diyip çıkabilir.

Bana da pahalı geldi açıkcası da şimdi küçük halılar tercih ediliyor daha çok 6m çok değil mi ? Tabi odanız genişse çok iyi olurda

iptal etmezse değişirsin sadece royal mi satıyor mağaza birde tavsiyem büyük halı almayın temizliği kaldırıp yıkaması falan zor oluyor ,benim evimde kullandığım halılar kaşmir ,merinos,gümüşsuyu en çok hangisinden memnunsun dersen gümüşsuyu kesinlikle sanada tavsiye edebilirim

Back
X