Sizce Ne Yapmalıyım ?

zamanla anlıcaktır elbet ama iş işten geçmiş olcak yani hayatınızn en güzel zamanlarını malesef senin ailen benim ailem diye geçireceksiniz sonra dank edr ama dank ettiğinde birçok şey gitmiştir zaten sadece izleri kalır :19:

Hadi eşime böyle davranıyorum hatasını anlasın diye..Ya görümcem..Konuyu açmak istemiyorum.Açsam benimle yada ailemle bir sorunun varsa bunu abinle değil benimle paylaşmanı beklerdim mi desem

Seni okadar iyi anlıyorumki bende eltimle altlı üstlü oturuyorum onun cocuklarda öyle bizde birsey olsa hemen istemeye gelirler verirsen bi dert vermezsin bi dert birkac kez sorun oldu bende kimseye vermiyorum artik bakacaksa bizde yoksa güle güle ben böyle astim canim sende konusma esin hatasını anlasin bu okadarda büyük bi dert degil görümcenede mesafeli ol

Seni okadar iyi anlıyorumki bende eltimle altlı üstlü oturuyorum onun cocuklarda öyle bizde birsey olsa hemen istemeye gelirler verirsen bi dert vermezsin bi dert birkac kez sorun oldu bende kimseye vermiyorum artik bakacaksa bizde yoksa güle güle ben böyle astim canim sende konusma esin hatasını anlasin bu okadarda büyük bi dert degil görümcenede mesafeli ol

Evet büyük bişey değil diyosun ama dün akşam evimin huzuru bozuldu.Benim yada eşimden sebeb değil.3.şahıs yüzünden..

Son düzenleme:
ama kocanıza sorarak almıssınız zaten?

3. Kisi tarafindan bozulmadi huzurun,
esin tarafindan bozuldu

olayi buyutup acisini senden cikaran esin

ben olsam ben de kuser , konusmazdim hatasini anlayana kadar .
gorumceyi de olaya karistirmazdim...

3. Kisi tarafindan bozulmadi huzurun,
esin tarafindan bozuldu

olayi buyutup acisini senden cikaran esin

ben olsam ben de kuser , konusmazdim hatasini anlayana kadar .
gorumceyi de olaya karistirmazdim...

Tşk ederim düşüncen için.Eşimi bu duruma sokan kişidede sorun bulurum.Benimle böyle konuşan kocaya da sorun bulurum.Diyebilirdi ikinizde bunu kullanabilirsiniz.O alsın bu almasın olmaz diyebilirdi. Şuan böyle gidiyor bakalım ne olcak

Son düzenleme:
Hadi eşime böyle davranıyorum hatasını anlasın diye..Ya görümcem..Konuyu açmak istemiyorum.Açsam benimle yada ailemle bir sorunun varsa bunu abinle değil benimle paylaşmanı beklerdim mi desem

aynen buşekilde konuşun görümcenizle hemde açık açık çekimser bir şekilde değil unutmayınki onun sizden hiç bir üstünlüğü yok:34:
sürekli sus pus olursan sürekli buşekilde davranacaktır :22:

Evlilikte 3. kisileri hep o iki kisi getirir esin görümcene ne olacak alsınlar deseydi sanada bunu yansıtmasaydi sorun olmazdi

İşte bende bunu beklerdim acıkcası.Eşime bunu anlattım tabi..ama anlamadı sinirden.Benim kardeşim bana demiş olsaydı.İkinizde bunu kullanabilirsiniz.İsteyen istediği zaman alır derdim.Ama neyse..

Kardeşiniz kaç yaşında,tablet neden bu kadar önemli bilmiyorum.
Görümce hangi amaçla istedi onu da bilmiyorum.
Ama tableti daha önce isteyen görümceye nispet yapar gibi bir gün senin kardeşinde kaldı bugün de benim kardeşimde olsun demek bana garip gelirdi.
Niyetiniz öyle diye demiyorum ama garip bir görüntü.
Yani senin kardeşin mi benim kardeşim mi?
Benim kardeşim tableti kaptı :)
Kardeşim tableti isteseydi eniştenin kardeşinin işi varmış o aldı haftaya veririm olmaz mı derdim geçerdim.
Kaldı ki kardeşiniz ayda bir geliyorsa söylediğiniz gibi tablet derdine düşmesi de saçma.
Bilindik orjinal marka bir tablet olmayacaksa şu saniye 200 tl bir rakama kardeşinize bir tablet alabilirsiniz.
Ve böylece sorun ortadan kalkar.
Eşiniz abartmış katılıyorum ama onun haberi olmadan tableti isteyip almak vs de kötü gelin imajını körüklemiş.

şu kırmızıyla işaretlediğim yere takıldım ben neden herşey için eşinin alilesine bukadar açıklama yapıp ezilir şekilde konuşsunki:19:
acaba bukadar açıklama ypılan gmrümce yine fesatlık yapıp aramıcakmıydı abisini :22:
yada o görümce konu sahibinden birşeyler isterken bukadar hassas olacakmı :19:
ya bu evililik eğer konu sahibini ailelerinin bir ferdi olarak kabul etmiş olsalardı zaten daha yapıcı davranacaklardı emin ol :31:

Millet eğri diye ben doğru çizgimden vazmıgeçeyim yani?

Bu forumda kayınvalide görümce evlilik konusunda benim yorumlarımı azıcık bilen insanlar ne kadar katı olduğumu bilirler o yüzden bunu ezilmek olarak değilde, kendi kalitemi bozmamak olarak yormlarım ben.

Çünkü düşünürüm biri benden bu şekilde herhangi birşey istese, ben hiç kırılmazdım. Naapsaın kadın kardeşi gelmiş kendi istemyorki normaldir derdim. Karşımdakinin de kalbini kırmamak için gayette böyle bir açıklam ayapardım.

Karşımdaki insan yapar yapmaz eşimi doldurur o onun kendi seviyesizliği.Ama sizin rahatsızlığınızı bilmeyen bir insanın, bunu he rhafta istemesi de gayet normal bir durum. Dağ dağa küsmüş, dağın haberi yok misali. Haberi olupta yaparsa ona br lafım yok.

Son düzenleme:
Kardeşiniz kaç yaşında,tablet neden bu kadar önemli bilmiyorum.
Görümce hangi amaçla istedi onu da bilmiyorum.
Ama tableti daha önce isteyen görümceye nispet yapar gibi bir gün senin kardeşinde kaldı bugün de benim kardeşimde olsun demek bana garip gelirdi.
Niyetiniz öyle diye demiyorum ama garip bir görüntü.
Yani senin kardeşin mi benim kardeşim mi?
Benim kardeşim tableti kaptı :)
Kardeşim tableti isteseydi eniştenin kardeşinin işi varmış o aldı haftaya veririm olmaz mı derdim geçerdim.
Kaldı ki kardeşiniz ayda bir geliyorsa söylediğiniz gibi tablet derdine düşmesi de saçma.
Bilindik orjinal marka bir tablet olmayacaksa şu saniye 200 tl bir rakama kardeşinize bir tablet alabilirsiniz.
Ve böylece sorun ortadan kalkar.
Eşiniz abartmış katılıyorum ama onun haberi olmadan tableti isteyip almak vs de kötü gelin imajını körüklemiş.

Canım altlı üstlü oturuyoruz.Herzaman istediği zaman zaten elinde oluyor.Ne zaman eşimin yada benim işim düşse o zaman tableti alırız.Diğer günde benim kardeşim geldi toplasan 3 saat durdu.Bunu eşimde biliyor.Sizin dediğiniz gibi bir durum yok.

Son düzenleme:
Canım altlı üstlü oturuyoruz.Herzaman istediği zaman zaten elinde oluyor.Ne zaman eşimin yada benim işim düşse o zaman tableti alırız.Diğer günde benim kardeşim geldi toplasan 3 saat durdu.Bunu eşimde biliyor.Sizin dediğiniz gibi bir durum yok.

Detaylar olmadığı için kontrollü yorum yapmak zorunda kaldım zaten.
Altlı üstlü oturuyorsanız abisine haber vermek zorunda değilsiniz.
Zaten kardeşiniz de belli bir süreliğine sizde ortada bir sorun yok gibi görünüyor.
Görümceniz mevzuyu büyütebilir kendi beyninde ama abisinin niye abartıyorsun tablet istediğin zaman zaten sende kardeşi 3-5 saatliğine gelmiş diyebilmesi gerekiyordu.
Bu durumda taviz verme bence,ne var ki bundan neden bu kadar büyüttün düşüncesinden vazgeçme çünkü cidden abartmışlar ailecek.

Bence görümce bu kadar bozulacağına gitsin kendine bir tablet alsın. İhtiyaç dışında başkalarından birşey istemek ve benden birşey istenmesi hoşuma gitmez. Ben kendime bir şey almışım kullanmak için biri geliyor zırt pırt istiyor, geri getirmiyor, ben isteyince de bozuluyor. Ayrıca ben niye sürekli geri istemek zorunda kalayım ki, sonuçta yoklukta elzem birşey değil.

Eklemeyi unutmuşum, eşinle aran nasıl olsa düzelir boşver, bu sayede görümce de bir daha isteyemez.

Son düzenleme:
Detaylar olmadığı için kontrollü yorum yapmak zorunda kaldım zaten.
Altlı üstlü oturuyorsanız abisine haber vermek zorunda değilsiniz.
Zaten kardeşiniz de belli bir süreliğine sizde ortada bir sorun yok gibi görünüyor.
Görümceniz mevzuyu büyütebilir kendi beyninde ama abisinin niye abartıyorsun tablet istediğin zaman zaten sende kardeşi 3-5 saatliğine gelmiş diyebilmesi gerekiyordu.
Bu durumda taviz verme bence,ne var ki bundan neden bu kadar büyüttün düşüncesinden vazgeçme çünkü cidden abartmışlar ailecek.

Eşime haber bile vermek zorunda değilim.Sonuçta ikimizde çalışıyoruz.Evimizi ikimiz bakıyoruz.Evet görümcem konuyu baya abartmış kii eşimi ilk defa böyle konuştuğunu gördüm.Açıkcası çok üzüldüm çok kırıldım..Hatasını anlıyana kadar konuşmamayı tercih edicem

Bence görümce bu kadar bozulacağına gitsin kendine bir tablet alsın. İhtiyaç dışında başkalarından birşey istemek ve benden birşey istenmesi hoşuma gitmez. Ben kendime bir şey almışım kullanmak için biri geliyor zırt pırt istiyor, geri getirmiyor, ben isteyince de bozuluyor. Ayrıca ben niye sürekli geri istemek zorunda kalayım ki, sonuçta yoklukta elzem birşey değil.

Öyle ama dediğiniz gibi olmuyor.Üzülür kırılır hesabı oluyor.

Eklemeyi unutmuşum, eşinle aran nasıl olsa düzelir boşver, bu sayede görümce de bir daha isteyemez.

Görümcem abisi tarafından yanlış düşündüğünü istediği zaman bu tabletin aldığını deseydi.Bu şeyler olmazdı.Eşime ve görümceme kırgınım

Merhaba arkadaşlar,

Kısa ve öz anlatmak istiyorum.Eşimle hiç bir zaman tartışma yada küs olma taraftarı değilimdir.Her zaman iyi düşünerek hareket etmeyi tercih edenler arasındayım.Konuya gelmişken küçük görümcem eşimden tableti istedi, eşimde verdi.Bunda hiçbir sorun yok.1 gün sonra benim kardeşlerim geldi ve ayda 1 kere gelen kardeşim abla tableti alabilirmiyim dedi.Görümceme x diyelim.Eşimin x'e verdiğini eğer onda bir işi yoksa alabileceğini söyledim.

Neyse kardeşim gitmiş x'e tableti almış.Ogün eşim işten gelince baktım bir sinir bir sinir anlatamam.Soruyorum hayatım bir sorun mu var.İş yerinde herhangi bişeymi yaşadın bana söylemiyosun.Yok hayatım yorgunum diyor geçiyor.

Baktım dün akşam eşim patlak verdi.Sen bana sormadan nasıl tableti alırsın diye.Nasıl dedim.Bir daha benim verdiğim şeyleri bana sormadan hata benim verdiğim şeyleri istemezsen sevinirim gibi konuşma yaptı.Açıkçası o an moralim o kadar bozuldu kii..Ne diyeceğimi şaşırdım.Görümcem nasıl bir dolduruşa getirdi bunu ki hayatımda ilk defa böyle konuşma yaptı.

Eşime bak oda senin kardeşin buda benim kardeşim.Senin kardeşinde kullanacak benim kardeşimde.Kimseye ben sen kullanamazsın o kullanamaz diyemem diyorum adam hala nasıl aldı onu kardeşimden kalmış.Bu söylediklerini biraz düşünerek söyle diyorum.Bir kere dolduruldu ya.Ne desem boş oluyor.Açıkcası görümcemede kırıldım.Niye çünkü ailemin huzurunu bozmakla iyi başarı etti.Kırıldığım için dün akşamdan beri eşimle konuşmuyorum.İnanın bunu kendi aileme bile anlatamıyorum.

Ne yapacağımı şaşırdım.Nasıl davranmalıyım eşime ve görümceme yardımcı olurmusunuz.

Eşiniz bencil davranmis bana göre. Ama gorumce araya girdiği için bence ona inat eşinizle iyi olmaya çalışın. Eğer aranızda tatszlik olduğunu anlarsa gorumceniz dört köşe olur. Tableti eşiniz vermek isterse simkartini çıkarın ben öyle yapıyorum :17:

Eşiniz bencil davranmis bana göre. Ama gorumce araya girdiği için bence ona inat eşinizle iyi olmaya çalışın. Eğer aranızda tatszlik olduğunu anlarsa gorumceniz dört köşe olur. Tableti eşiniz vermek isterse simkartini çıkarın ben öyle yapıyorum :17:

Ya versin hatta onun olsun umrumda değil.Üzüldüğüm nokta bu duruma düşmek :(

Back
X