Sizce ne yapmalıyım

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
Arkadaslar ben 30 yasındayım boşandım.bir oğlum var 2 yasında.suanda biri var tanımak istiyor beni.bende bişeyler hissediyorum.inanamadığım bir güven va ona karsı.aldatılmıştım ilk evliliğimde.bunda sanki arkamı dönüp gitsem gözüm arkada kalmaz gibi.tabiki hemen evlilik düşünmüyorum tanımak istiyorum.fakat sorun suki 42 yasında.sizce 12 yas ikinci evlilikte cok mu sorun.buarada yasını göstermiyor
.akıl verin nolur

yanlış hatırlamıyorsam bir konunuz vardı ondada hiç evlenmemiş birinden bahsediyorsunuz
bu kişiyle o kişi farklı yani
sanki biraz acele ediyorsun gibi geldi bana
daha yeni boşandın ve ikinci evlilik ilki kadar kolay olmaz sorumluluğu daha fazla
biraz zaman tanı onada kendinede
evlenmek için çok erken sanki
duygusal boşluktasınız belki sevilme ihtiyacı duyuyorsunuz ama
siz kendiniz kadar evladınızıda düşünmeli öyle karar vermelisiniz

canım ben hemen evlenmicemki.tanıcam en az 2yıl sonra düşünüyorum evliliği.ama anımak için bile iyi düşünmem gerek.o yüzden soruyorum 42 yas cokmu diye

20liklerde 40lık adamlar cıkıyor ya !
30lu yaşlarda 12 yaş çok göze batmaz adamda göstermiyorsa hemde anlaşırsanız.
Hayırlısı :)

yenı bırını tanımak için bile çok erken ne ara toparlandınız yeni boşanmışsınız

sizin şuan bir evladınız var.evleneceğiniz adamın olgun biri olması gerekiyor ki size ve evladınıza sahip çıkabilsin

aranızdaki yaş farkı normal bence ama acele etmeyin siz artık bir annesiniz önce evladınızı düşünmelisiniz.

sadece size olan yaklaşımı değil evladınıza olan yaklaşımıda çok önemli

yenı bırını tanımak için bile çok erken ne ara toparlandınız yeni boşanmışsınız

canom boşanmam 8 ay oldu.ama 2yıldır bitmiş olan bir evlilik.üstelik dönüşü yok.ben hemen evlenicem demiyorum zaten.ama bu işler cok iyi tanımakla oluyor biliyorsunuz.hemen toparlandım evet.çünkü yıllardır aldatılıyorum.sevgi görmedim ben.kötü bir insandı eski eşim.şimdi mutlu olmak istemem suçmu

acele etmiyorum.2yıldan önce evlenmem ben.ama iyi tanımak istiyorum.olgun birini istiyorum.oğluma babalık yapacak biri olmalı.çünkü oğlum 2yasında ve babasını tanımıyor görmüyor.cok büyümeden 5 yasına gelmeden önce evlenmek istemememin sebebide oğlum zaten.evleneceğim adamı baba gibi sevsin isterim

şımdı bu adam 42 yaşında, pekı baba olmayı düşünüyor mu?
eğer ısterse sorun olmaz mı hanı dıyorsun ya 2 sene sonra felan evlılık düşünüyorum dıye adam 44 yaşında olacak..
Bırde çok çok ıyı tanıyın bırbırınızı, tek başına olsan belkı daha rahat hareket edersın ama ufacık bebegın var,
neler duyuyoruz okuyoruz dışarda sapık pıskopat dolu

Ama tabıkı boşanmış olman ve çocuğunun olması tekrar evlenmeyeceğın aşık olmayacağın anlamına gelmez

hayır tabıkı değil ama insan aklı karışık mutlu olup olmıycanı bıle kestıremezki iyice tanıyamaz siz toparlnaıdm dıyorsanız öyledır hızlı gitmeden zamana bırakın ozaman

çocuğu var zaten.kızı var .okumuş çalışıyor baska bir sehirde.ve cok istiyor babasının evlenmesini.ikinci bir bebebk düşünmüyor o da bende

Siz bi ara eşinizle tekrar deneyecektiniz değilmi.. Şöyle bir kaç yıl hayatınıza kimseyi almayın bekarlığın tadını çıkarın arkadaşlarınızda gezin eğlenin.. Bahsettiniz beyefendi çocuğunuz gerçek babasının yerini asla doldurmaz fazla beklenti içindesiniz bence ayrıca bir Velim var eşi vefat etmiş gencecik kadın oğlu 5 yaşında çocuk annesi anneannesi ve dedesiyle çok mutlu ve onlardan yeterince ilgi görüyor sizde biraz böyle düşünün evlilik veya hayatınızda bir erkek olması şart değil çocuğun ve siz yalnızlığın tadını çıkarın..

20liklerde 40lık adamlar cıkıyor ya !
30lu yaşlarda 12 yaş çok göze batmaz adamda göstermiyorsa hemde anlaşırsanız.
Hayırlısı :)

aynen öyle .. benim eski erkek arkadaşım kendinden 12 yaş küçük bir ergenle ile birlikte. Üstelik kör kütük aşık :) erkek 35 kız 23 üne yeni girdi. Nikahlarına gidip 3 bi yerde 2 si başka bi tarafta takıcam

Kardesime cıtlattım biraz kızlar.abla sacmalama dedi.ben gercekten cok iyi bir insan olduğuna inanıyorum.napcam simdi of of

Kimse yokmu arkadaslar

bunun kararını sen verebilirsin ancak.
dostça görüşebilirsiniz uzun bir süre, bu sayede onu daha iyi tanıma fırsatı bulursun.
baktın iyi gidiyor bir sürede sevgili olur, gidişata göre karar verirsin

Bana da çok geldi canım ya...
Senin yaşın 30 ve bence evlenmeyı düşünme hemen .Demişsin zaten 2 yıl sonra düşünüyorum ,hemen değil diye.
Ama ben istemezdim ..Ama bu senin bileceğin bir şey ,evlencek olan sensin biz değiliz ,biz sadece kendimize göre yorumlar atıyoruz.
Bu arada eskı esınızden yenı mi boşandınız ?

Bu arada yaşın genç demek istedim 30 bence genç acele etmeyin bence ,hayırlısı için dua edin .Zaten nasibinizde 42 yaşında dediğiniz adam varsa olur.İsteseniz de istemeseniz de.

Son düzenleme:
Yaşa takıldığına göre adamdan pek hoşlanmamışsın demek ki.
O yüzden bence olmaz bu iş.
Şu anda körkütük aşık olman tabii ki beklenemez ama bir elektirik alsaydın zaten yaşını düşünmezdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…