yanlış hatırlamıyorsam bir konunuz vardı ondada hiç evlenmemiş birinden bahsediyorsunuz
bu kişiyle o kişi farklı yani
sanki biraz acele ediyorsun gibi geldi bana
daha yeni boşandın ve ikinci evlilik ilki kadar kolay olmaz sorumluluğu daha fazla
biraz zaman tanı onada kendinede
evlenmek için çok erken sanki
duygusal boşluktasınız belki sevilme ihtiyacı duyuyorsunuz ama
siz kendiniz kadar evladınızıda düşünmeli öyle karar vermelisiniz
yenı bırını tanımak için bile çok erken ne ara toparlandınız yeni boşanmışsınız
sizin şuan bir evladınız var.evleneceğiniz adamın olgun biri olması gerekiyor ki size ve evladınıza sahip çıkabilsin
aranızdaki yaş farkı normal bence ama acele etmeyin siz artık bir annesiniz önce evladınızı düşünmelisiniz.
Sadece size olan yaklaşımı değil evladınıza olan yaklaşımıda çok önemli
canom boşanmam 8 ay oldu.ama 2yıldır bitmiş olan bir evlilik.üstelik dönüşü yok.ben hemen evlenicem demiyorum zaten.ama bu işler cok iyi tanımakla oluyor biliyorsunuz.hemen toparlandım evet.çünkü yıllardır aldatılıyorum.sevgi görmedim ben.kötü bir insandı eski eşim.şimdi mutlu olmak istemem suçmu
şımdı bu adam 42 yaşında, pekı baba olmayı düşünüyor mu?
Eğer ısterse sorun olmaz mı hanı dıyorsun ya 2 sene sonra felan evlılık düşünüyorum dıye adam 44 yaşında olacak..
Bırde çok çok ıyı tanıyın bırbırınızı, tek başına olsan belkı daha rahat hareket edersın ama ufacık bebegın var,
neler duyuyoruz okuyoruz dışarda sapık pıskopat dolu
ama tabıkı boşanmış olman ve çocuğunun olması tekrar evlenmeyeceğın aşık olmayacağın anlamına gelmez
çocuğu var zaten.kızı var .okumuş çalışıyor baska bir sehirde.ve cok istiyor babasının evlenmesini.ikinci bir bebebk düşünmüyor o da bende
20liklerde 40lık adamlar cıkıyor ya !
30lu yaşlarda 12 yaş çok göze batmaz adamda göstermiyorsa hemde anlaşırsanız.
Hayırlısı :)
Kimse yokmu arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?