Uzun süren bi ilişkim vardı.Mutluyduk ama bir o kadar da çok kavga ediyorduk.Beraber yasıyoduk..Kavgalarımız coğu onun kıskaclığı ve takıntılı haliydi
O da farkındaydı,bir çoğu gereksizdi..İlk ayrılıgımız 1 at sürmüştü ve sonrasında barısmıstık.Barısırken bana ben bu ayrılığımzda çok acı cektim.2 kez ayrılırsak dayanamam bunu bil dedi..
Tamam dedim ve başladık herşey o kadar iyi ve güzeldi ki ..sonra tekrar başa döndük gereksiz takıntılar ve kıskanvlık.Ben bütün soayal hayatımı bitirdim işten çıkıyodum alıyodu beni eve gidiyoduk..25 yasındayım ve hiç kimseyi birlikte uyurken Allahım iyi ki de yanımda diye şükrederek sevmedim ben.O da çok seviyodu,bir dediğim 2 olmamıştı.sonra bir gece telefon da kavga ettik ve ayrıldık.Ne o aradı ne ben.Tam 7 ay hiç konşmadık.Yorgunduk çok.Bigün dayanamadım ve Gel diye mesaj attım,tamam dedi..Geldi,sanki hiç ayrılmamışız gibi tv izledi.normal konustuk..Birden öptü ve beni çok özlediğini bensiz yapamayacagından bahsetti.bende aynı seyleri söledim tam herşey yoluna girecekken,ayaga kalktı ve ben tedavi görüyorm psikoljım hiç iyi değil sana daha cok zarar veririm takıntılıyım ve en grlleyemiyorm kendimi dedi ve çok ağladı,o ağladı ben ağladım ve gitti.Sonra 2-3 konustuk ama soğuk ve bana en son bu ilişki ikimiz içinde zor ve kötü her zaman cok sevicem seni ama birlikte olmamız hata dedi ve bitti.
Hayatımn en zor anıydı o mesajı okumak ve ben o gün karar verdim.Unutmam gerekiyodu..
Son konşmadan 2 ay sonra birini soktm hayatıma,çok iyi deger veriyo ama aklım hala onda.Çok özlüyorm bunu anlatamam size
Şimdi;Sizce cok seven biri o kadar ağlayarak gider mi? Ve bunu istese düZeltemez mi..
Ve ben onu unutmak için sizce birinin duygularıyla mı oynuyorum gerçekten?
Bu arada o 31 yaşında.ve hayatında grisi yok ya hep siyahtır ya hep beyaz ,biliyorum ki artık hiç gelmicek
İşte son geldiğin de yüz yüze bunu yapamamıştık ..Böyle çok seviyorum diye ağlayıp yıkılan erkek, ilişkiyi bir mesajla mı bitirdi yani?
Sevmeyi bırak, sadece yaşanmışlığa azıcık saygısı olan insan bile bunu yapmaz
Unutmadiysan baskasiyla oynama hakkin yok. İcinde hala umut var ya onu bekle acini cekip unut ondan sonra biriyle ol. Simdiki adamada yazik
Sen 25 o 31 yasinda is guc sahibi insanlarsiniz cok seven erkek iliskiyi resmiyetle taclandirmak ister sizin iliskinizse zaten inisli cikisli kavgali ayrilikli oldugundan bunu istememis olabilir veya olabilirsiniz cunku iliski yurumuyor surunuyor hayatinda grisi olmamasi guzel bursey bence fazla zorlamayinUzun süren bi ilişkim vardı.Mutluyduk ama bir o kadar da çok kavga ediyorduk.Beraber yasıyoduk..Kavgalarımız coğu onun kıskaclığı ve takıntılı haliydi
O da farkındaydı,bir çoğu gereksizdi..İlk ayrılıgımız 1 at sürmüştü ve sonrasında barısmıstık.Barısırken bana ben bu ayrılığımzda çok acı cektim.2 kez ayrılırsak dayanamam bunu bil dedi..
Tamam dedim ve başladık herşey o kadar iyi ve güzeldi ki ..sonra tekrar başa döndük gereksiz takıntılar ve kıskanvlık.Ben bütün soayal hayatımı bitirdim işten çıkıyodum alıyodu beni eve gidiyoduk..25 yasındayım ve hiç kimseyi birlikte uyurken Allahım iyi ki de yanımda diye şükrederek sevmedim ben.O da çok seviyodu,bir dediğim 2 olmamıştı.sonra bir gece telefon da kavga ettik ve ayrıldık.Ne o aradı ne ben.Tam 7 ay hiç konşmadık.Yorgunduk çok.Bigün dayanamadım ve Gel diye mesaj attım,tamam dedi..Geldi,sanki hiç ayrılmamışız gibi tv izledi.normal konustuk..Birden öptü ve beni çok özlediğini bensiz yapamayacagından bahsetti.bende aynı seyleri söledim tam herşey yoluna girecekken,ayaga kalktı ve ben tedavi görüyorm psikoljım hiç iyi değil sana daha cok zarar veririm takıntılıyım ve en grlleyemiyorm kendimi dedi ve çok ağladı,o ağladı ben ağladım ve gitti.Sonra 2-3 konustuk ama soğuk ve bana en son bu ilişki ikimiz içinde zor ve kötü her zaman cok sevicem seni ama birlikte olmamız hata dedi ve bitti.
Hayatımn en zor anıydı o mesajı okumak ve ben o gün karar verdim.Unutmam gerekiyodu..
Son konşmadan 2 ay sonra birini soktm hayatıma,çok iyi deger veriyo ama aklım hala onda.Çok özlüyorm bunu anlatamam size
Şimdi;Sizce cok seven biri o kadar ağlayarak gider mi? Ve bunu istese düZeltemez mi..
Bu arada o 31 yaşında.ve hayatında grisi yok ya hep siyahtır ya hep beyaz ,biliyorum ki artık hiç gelmicek
zaten en son gördüğümde sakalları inanılmaz uzun ve bitkindi birazda kilo almış..Gercekten zor durumda ama yanında olmamı istemedi..Benide bitirdi kendini deTedavi görüyorum demiş demekki ciddi bu takinti rahatsizligi.. Kendisi çözemediği için gitmek istemiş olabilir mi size zarar vermemek için.
Bi gelecek gorseydi inatla devam ettirirdi demekki gercekten yipranmissiniz..C
gerçekten son gördüğümde sakalları inanılmaz uzun ve bitkindi birazda kilo almış..Gercekten zor durumda ama yanında olmamı istemedi..Benide bitirdi kendini de
Zaten subat 3 de ayrıldık,mayıs 3. Haftası resmiyete dökülecekti,ama olmadı işte..zaten resmiyete döküldüğün de de aynıları olur diye ayrıldık bizSen 25 o 31 yasinda is guc sahibi insanlarsiniz cok seven erkek iliskiyi resmiyetle taclandirmak ister sizin iliskinizse zaten inisli cikisli kavgali ayrilikli oldugundan bunu istememis olabilir veya olabilirsiniz cunku iliski yurumuyor surunuyor hayatinda grisi olmamasi guzel bursey bence fazla zorlamayin
Uzun süren bi ilişkim vardı.Mutluyduk ama bir o kadar da çok kavga ediyorduk.Beraber yasıyoduk..Kavgalarımız coğu onun kıskaclığı ve takıntılı haliydi
Gitmek isteyen sudan sebeplerle gider istemeyen her sebebi arkasında bırakır her nedene rağmen kalır...
Senin adam biraz kolayı seçmiş.
Hangi ilişki kolaydır ki alasen? İlişkilerde bi tarafın hep bi "aşırı" sorunu olur, öyle süper-sorunsuz mükemmel çiftler yok denecek kadar azdır.
Biz de birbirimizi yıpratıyoruz, deli gibi hem de. Daha geçen elektrikli süpürgeyi duvara yaslayıp tekmelemişliğim var. O kadar yıpranıyoruz yani.
Ama o da ben de, beraber gidicez tedavi olucaz diyoruz hep. İlk fırsatta gidicez, psikologsa psikolog, ilaçsa ilaç. Ama beraber yapıcaz yani.
Bu karara o bahsettiğin "ağlayarak" gitmelerden sonra ulaştık biz, gidemedik çünkü.
Tedavi de olsa, senle kalmalıydı. Kolayı seçmiş. Ceremesini sen çektin, adam tedavi olduktan sonra meyvesini başkası yicek.
u anki sevgilin konusunda, evet aklında başkası varken onla beraber olman ne derece etik, tartışılır. Fakat, hepimiz hayatımızda birer kere o "keriz piyon"u oynadık. Bu işin yolu yordamı bu abi, onu unutmak için başkasıyla beraber olmak zorundasın, başka türlü unutulmuyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?