Sizce ne yapmalıyım

Belki de çok sevdiği için gitmiştir. Sevmek bazen gitmektir. Kalmak bencillik olacak ise..
O "sevmek bazen gitmektir" leri felan hep filmlerden, uçuk senaristlerden, romantik yönetmenlerden öğrendik biz.
Hangimiz gerçekten sevip de gitmeyi gördük allasen?
İnanmıyom ben o kafaya. Varsa da büyük denyoluk yani, romantik falan değil. Seviyosan kalırsın, sevdiceğine zarar mı veriyon kalırsan? Yarini çok mu üzüyon? O zaman oturur adam gibi kendini düzeltirsin bi tarafını parçalarsın, gene de kalırsın.

Çünkü bi de bi laf vardır hani. "İlla biri gidecekse, biz duralım buralar gitsin." diye, ondan ötürü.

Sevse gitmezdi dememek lazım. İnsanlar bazen karşısındaki insanı kendinden çok severler. Ona zarar vermektense onsuz kalmayı tercih ederler. Tedavi olduğuna göre ciddi takıntılar bunlar. Ama keşke iyileşmesini bekleseydin. 2 ay çok kısa bir süre başkası için. Hem kafanı dinlerdin hem de iyileşmiş olurdu belki. Hayatındaki insanla sürekli eskiyi kıyaslayacaksın. Ne o mutlu olabilir ne de sen... Her ilişkide problemler olabilir, önemli olan beraber olabilmek.

belki adamın kendisinden bi beklentisi kalmamiştir. belki de elini eteğini çekmiştir. baksana çok kötüymüş son zamanlarda.. yani gittiği sevmediği anlamına gelmez. bu durumda konu sahibi baskasıyla birlikte. peki ya adam ben dönmek istiyorum derse ? ne olacak..

Canim 2 ay degil 9 ay sonra birisi oldu hayatim da,son gorusmemizden 2 ay sonra yani.son gorustugumuzde 7 aylik ayriydik..
Yorumun icin tesekkur ederim..

Sevdigini cok iyi biliyorum hala..
Ama icten ice hep kendime sordugum soruyu sen yaziya doktun..
Kendi gelirse ne olacak ? Inanir misin yine gelse,yine cok severim onu..Olmayacaksa olmasin mutsuz olalim.
Ben mutsuzluga da vardim hep

Buraya uzun uzadiya herseyi yazmadim fakat gercekten cok mucadeleler verdik biz.Aileler de girdi isin icine..Kolay yol degildi gitmek bence,gitmek en zoru..Herseyden vazgecmeyi secmek

Ben gercekten onun beni cok sevdigini ve herseyi bunun icin yaptigina eminim..Birlikte tedavi diyorsunuz ya o tedavi suresin de birakin iliski yasamayi onu oyle gormemi dahi istemedi yanina yaklastirmadi beni
Yukaridada yazdim ilaclardan dolayi kilo almis ve saci sakali cok daginikti..
ben ona yardimci olamadim,istemedi.Gururludur cok..
Sadece kendi izledigim yol dogru yolnu bunu merak ediyorum ben .Yorumunuz icinde cok tesekkur ederim

şimdiki ilişkinden mutu değilsen ve de yapamıyorum diyorsan ayrıl vicdan azabı da duyma sonradan daha çok üzersin onu .takıntılı bir insanmış bunu söylemiş yıpranırsınız tam tedavi olmadan ki geri gelmiyorsa unutmak için çabalayn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…