- 3 Temmuz 2014
- 541
- 218
- 53
Peki beklicem .sakin ol ve bekle o sana ulaşmak isterse arar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki beklicem .sakin ol ve bekle o sana ulaşmak isterse arar..
Evet buyuk ihtimal istemedi .Düşünememiş yada istememiş bilemeyiz.
Kuzenim de oyle dedi capkin olma ihtimali de var .Çocuk demek ki hoşlanmamış senden yoksa mesaj atardı diye düşünüyorum..Ayrıca sevgilisi falan da olabilir dikkatli ol belki çapkın biridir..
Katiliyorum size dediginiz gibi hic msj atmiyacam bakalim ne olacak.Güzel bakması bana çapkınlıktanmış gibi geldi , bırak bir daha mesaj atma , kaçan kovalanır felsefesini uygula. Zaten kafasında yer etmişsen o sana her türlü geri dönüş yapar. Sakın mesaj atıp kendini küçük düşürme sen ilk adımı atmışsın zaten gerisi ona kalmış.
Oda olabilir.Siz de umduğunu bulamamış net
abinizin arkadaşı olmasıda durumu değiştirmiş olabilir
Farkindayim :\o çocuk seninle ilgilenmiyor
Kendime guveniyodum acikcasi neyse cani sagolsun.Beklentini çok yüksek tuttmussun , sonuçta onun senden haberi yokmuş.Ne bekliyorsun ki erkek işte odunlar hepsi.
Haklisiniz .evet daha tanımıyorsun daha bir bekle tanımaya çalış ilk başta tabiki seni geri çevirmez erkek sonuçta hemen sende kollarını açmış bekliyormuş gibi bekleme birde sadece bu için değil kimse için yapma
Gercekten cok beklenti icine girdim.BENCE DAHA ÇOK ERKEN ADAMLA ÇIKMIYORSUN ALT TARAFI TANIŞMIŞSIN
FAZLA BEKLENTİ İÇİNDE OLMA![]()
Ya valla bilmiyorum ki msj atmadi bidaha bende atmam bu mesele de boyle kapanir gider heralde ."Uyuyacak mısın" demiş "Evet" demişsinDaha ne yapsın konuşmak istemiyor gibi yapmışsın sonuç böyle olmuş. O senden sen ondan ilk adımı bekliyorsun. Abinin de arkadaşıymış fazla samimiyet bekleme ilk zamanlardan,herkese yaklaştığı gibi sana yaklaşamaz abin var arada mazallah uçan tekme gelir
![]()
Samimi arkadas degiller bence hoslanmadi benden bundan bu cikiyor.kendini çekiyor.. abinin arkadası sonucta olcak o kadar
Bencede msj atmaliydi en azindan gidip gitmedigimi sorsa anlardim unuttum demek cok saçma belli ki hoslanmadi ve takmiyor.bende bulusma sonrasında mesaj atıp atmamasına dikkat ederim hoslanan adam daima mesaj atar ustelik sen tek gidiyorsun kuzeninin dukkanına gittinmi diye sorması lazımdı unutması abes