• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım

gul_cann

bu da geçer ya hu
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
959
685
358
Arkadaşlar eşim başka şehire taşınmak istiyor.ama benim pek gönlüm yok .çünkü ikimizinde aileleri burada.deniz kenarından ev almak istiyor.kendisi tatlı ustası.ben çok kararsızım gurbette yapabilirmiyim bilmiyorum.memleketimi seviyorum bide herşeyden uzaklaşıp gitmek nasıl olacak.ailemi çok özlerim .siz olsaydınız gidermiydiniz eşinizle bana bi akıl verin.

Mutluysanız neden olmasın.. aileleri senede 1, 2 kere ziyarete gidersiniz ya da onlar gelir.. hiç istemiyorsanız da eşinize anlatın nedenlerini..

Burda doğru dürüst iş imkanı yok bide hava kirliliği çok evlerde çok pahalı o yüzden öyle düşünüyor ama ben bilmiyorum yapabilirmiyim oralarda.

işte canım kendi ağzınla söylüyorsun adam daha iyi yaşam standartlarınız olsun diye uğraşıyor, neden olmasın taş koyma bence, hem o taraflar daha sıcak, bolda deniz görürsünüz ne güzel işte, ailenle gelir gidersiniz ne olacak, ben olsam eşime destek olurdum bu durumda

işte canım kendi ağzınla söylüyorsun adam daha iyi yaşam standartlarınız olsun diye uğraşıyor, neden olmasın taş koyma bence, hem o taraflar daha sıcak, bolda deniz görürsünüz ne güzel işte, ailenle gelir gidersiniz ne olacak, ben olsam eşime destek olurdum bu durumda
Çok sağol dogru söylüyorsun ama işte kendime laf anlatamıyorum bu yaz Alanyada çalıştık eşimle beraber sezonluk olarak gitmiştşk başlarda öyle zor geldiki anlatamam sonra alıştım ama tabi geri dönücem umudu vardı belkide o yüzden.

Burdan bi ev aldıktan sonra ilk işim Miamiden ev almak inşallah. Mis gibi. Bizim bir ahbap almış 300bin dolara. Okyanusun kenarı. Burda küçücük daireler öyle o fiyata..
Ayrıca eşinizle gidin bence. Deniz kenarı harikadır..

Keşke benim eşim de taşınmak istese :( ayrı bir ev istiyorum artık söyleyemiyorum da :(

valla ben eşimle doğuya geldim herşeyi geride bırakıp fedakarlıklar edip şimdi adam benden uzaklaştı olan bana oldu eğer istemiyorsanız sakın taşınmayın kimse için ne anne ne baba ne eş için fedakarlık yapılmamalı bence hep veren oluyoruz sonra pişman oluyoruz benim düşüncem...

Back
X