• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım

kadın doğum doktorunun özellikle ilk bebekte sıcak samimi ve sorulara cevap veren bir doktor olmasını tercih ederim. inanın doğum zamanı doktora olan güven çok önemli.
diş ağrınız için de muhakkak diş hekimine görünmelisiniz. aynı durum üç aylık hamileyken başıma geldi. doktorum mutlaka gitmelisin dedi. hamilelikte diş problemi çok yaygın, bebek kalsiyumu depolarımızdan alıyor.
diş hekimi röntgen çekmemeli bu önemli. onun dışında bende iltihap vardı ve antibiyotik yazdı. kendi doktoruma sordum bana "iltihap kana karışırsa bebek için antibiyotikten daha zararlı olur, ilaç almalısın" dedi. ben de 3 gün aldım.
sağlık tavsiyesi mahiyetinde söylemiyorum fakat ihmal etmeyin.
Cok korkuyorum bebeğime zarar-ı olacak diye
Bugün gideceğim diş icin
Bide kadın dogum icin bakayım o Pahalı olana
Başka çaresi yok gibi

Kadın doğum dru ilk gittiğinde sana cep numarası vermeli. İki gün sonra ağrı sancı bir şey olacak sorman gerekecek gecenin bir yarısı. Bir de benden tavsiye elinin altında not defteri olsun aklına geleni yaz dr a gittiğinde sor. Benim şimdi çocuk oldu çocuk dr um için de yazıyorum gittiğim zaman soruyorum yoksa unutuyor insan .

Kadın doğum dru ilk gittiğinde sana cep numarası vermeli. İki gün sonra ağrı sancı bir şey olacak sorman gerekecek gecenin bir yarısı. Bir de benden tavsiye elinin altında not defteri olsun aklına geleni yaz dr a gittiğinde sor. Benim şimdi çocuk oldu çocuk dr um için de yazıyorum gittiğim zaman soruyorum yoksa unutuyor insan .
Bencede öyle ama vermedi
Hastaneye gidip konuştum bugün randevu almadan ama iki arada bi derede diğer randevusu olan hastaların önüne geçerek
Insanlarda ister istemez söyleniyor
O kadar Saçma bir sistem ki
Ama diğer doktora da üç bine yakın dogum parası vermem gerekecek
Ne yapsam bilmiyorum

Sorsaydın keşke sizin burada olmadığınız saat acil bir sorunum olursa ne yapacağım diye

Cok korkuyorum bebeğime zarar-ı olacak diye
Bugün gideceğim diş icin
Bide kadın dogum icin bakayım o Pahalı olana
Başka çaresi yok gibi

hiç korkmayın Allah'ın izniyle bir sorun olmaz, benim ablam ne penisilin iğneleri yedi, yeğenimde hiçbir sorun yok. (Geç yazıyorum, dişçiye gitmişsinizdir belki)
devlet hastanesi düşünmez misiniz? küçük şehirlerde daha ulaşılabilir oluyor devlet hastanesindeki doktorlar. bu arada doğum esnasında (normal doğum özelinde söylüyorum) doktordan ziyade ebeler önemli rol oynuyor. Normal doğum düşünüyorsanız güvenilir, sabırlı samimi ebeler bulmak doğumu kolaylaştırıyor.

hiç korkmayın Allah'ın izniyle bir sorun olmaz, benim ablam ne penisilin iğneleri yedi, yeğenimde hiçbir sorun yok. (Geç yazıyorum, dişçiye gitmişsinizdir belki)
devlet hastanesi düşünmez misiniz? küçük şehirlerde daha ulaşılabilir oluyor devlet hastanesindeki doktorlar. bu arada doğum esnasında (normal doğum özelinde söylüyorum) doktordan ziyade ebeler önemli rol oynuyor. Normal doğum düşünüyorsanız güvenilir, sabırlı samimi ebeler bulmak doğumu kolaylaştırıyor.
Canım burda ki devlet hastanesi pek içime sinmiyor o yuzden hic istemiyorum
Normal dogum istiyorum inşallah bu durumda devlette ki ebeler daha iyi diyorlar hep ama cok kararsızım

Back
X