beğenilen, insanlara göre iyi bir işim var bu da görücüleri cezbediyor aileler aracılığıyla görüştüğüm çok kişi oldu, şimdiye kadar hepsinde bana uymayan bir özellik gördüm, son görüştüğüm kişi kısa gibiydi bu beni çok rahatsız etti çünkü ben 1.55 im ailem kısa ben de kısayım ilerde çocuğum olursa kısa olma ihtimalini artırmak istemiyorum, iyi bir insan olduğuna inandım, ama birşey hissetmedim ailem de işini beğenmedi ve bir süre görüştükten sonra, reddetmemi istediler ben de reddettim. şimdi yeni biri var boyu iyi, kendi de ilk izlenimim iyi biri gibi tabi diğeri kadar değil sanırım, işleri aynı şimdi ailem işi yeterince iyi değil öbürünün durumu daha iyiydi diyor. bi de bu çocuk "ben inatçıyım bir konuda inanıyorsam vazgeçmem kimse beni o emin olduğum konudan döndüremez" diyor, boşanma konusu geçti kesinlikle bizde boşanma yoktur diye birkaç defa söyledi konuşurken, evlilikten beklentisi huzur ve mutluluk bu benim için de böyle, sigara da içiyor. ama ailem hep böyle, istiyorlar ki en iyi işi olan gelsin beni bulsun, bense sevebileceğim iyi biriyle evlenmeyi düşünüyorum ama çok çekingenim erkekler şimdiye kadar karşıma sadece bu şekilde çıktılar yani başka seçenek yok, ya gelenlerden biriyle kimse kusursuz değil diyip evlenicem ya da evde kalıcam 29 yaşındayım. bu son kişiden vazgeçsem mi diye düşünmeye başladım açıkçası. siz ne düşünürdünüz?