- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Sagolun.cok yesekkur ederimDenemekten bir zarar gelmez. Bu arada allah sağ salim kurtarsın.
Zorlanirmiyim acaba diyorum bebekle.Yazıl bence bişey kaybetmiyorsun zaten
Açık lise sınavları çok kolay oluyor diye biliyorum.Zaten test olduğu için ne kadar zor olabilir.Bilemediğini atarsın tutar.Eğer değişmediyse senede 3 kez sınav dönemleri oluyormuş.Olur bence yapabilirsin.Kendine güven yeter.Arkadaslar ben 10 gun sonra falan dogurcam ve ortaokul mezunuyum aciktan lise okumak istiyorum acaba sizce yazilsam zor olur mu bebekle birlikte .napmaliyim ertelersemde seneler geciyor napmaliyim sizce???.yorumlarinizi bekliyorum
Aa tesekkurler yorumuz aydinlatti beni ama.esim ne dedi biliyo musunuz destekleyen adam coluk cocuga kariscan napiyon dediAçık lise sınavları çok kolay oluyor diye biliyorum.Zaten test olduğu için ne kadar zor olabilir.Bilemediğini atarsın tutar.Eğer değişmediyse senede 3 kez sınav dönemleri oluyormuş.Olur bence yapabilirsin.Kendine güven yeter.
Çoluk çocuğu olan okuyamaz mı deseydin. Kaydını yap bir an önce başla 2 yılda bitmez 3 yılda biter ne olacak yıllar geçtikçe pişman olursunAa tesekkurler yorumuz aydinlatti beni ama.esim ne dedi biliyo musunuz destekleyen adam coluk cocuga kariscan napiyon dedi
Rica ederim.Eşin izin vermez mi yani?Aa tesekkurler yorumuz aydinlatti beni ama.esim ne dedi biliyo musunuz destekleyen adam coluk cocuga kariscan napiyon dedi
Simdide saka yaptim diyo.gicik ya kalbimi kirdi cok istyorm okumayi ama 8. Sinif derslerinide unuttumÇoluk çocuğu olan okuyamaz mı deseydin. Kaydını yap bir an önce başla 2 yılda bitmez 3 yılda biter ne olacak yıllar geçtikçe pişman olursun
Riyodu simdi coluk cocuk olacak diyo sonrada gelmis saka yaptim diyo yaRica ederim.Eşin izin vermez mi yani?
Normalde kac ders.simdi ders ders olunca sinifi nasil yecicez secmedigimiz dersler nolucakYavaş yavaş verirsin dersleri atıyorum bir dönemde 10 dersi degil 3 dersi verirsin azaltırsın hic başlamasan 10 ders bekliyor olur. Hem evdesin bebek uyurken filan çalışabilirsin nette videolar var izlersin vakit buldukça. Ne güzel işte bitince üniversite bölümleri de çok açıldı okursun.
Mutlaka ama mutlaka oku olur mu?Ben açıköğretim liseyle ilgili biraz bilgi edinmistim internetten.Sen de bakarsan iyi olur.Açıktan okuyunca sınıf diye bir şey olmuyor.Ders kredisi oluyor diye aklımda kaldı ama emin değilim.Sen iyice bir araştır.V
Riyodu simdi coluk cocuk olacak diyo sonrada gelmis saka yaptim diyo ya
Arastirdim ama bisey anlmdim.sinif nasil gececrz.hani lise 1234 varya o nasl olacakMutlaka ama mutlaka oku olur mu?Ben açıköğretim liseyle ilgili biraz bilgi edinmistim internetten.Sen de bakarsan iyi olur.Açıktan okuyunca sınıf diye bir şey olmuyor.Ders kredisi oluyor diye aklımda kaldı ama emin değilim.Sen iyice bir araştır.
Arkadaslar ben 10 gun sonra falan dogurcam ve ortaokul mezunuyum aciktan lise okumak istiyorum acaba sizce yazilsam zor olur mu bebekle birlikte .napmaliyim ertelersemde seneler geciyor napmaliyim sizce???.yorumlarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?