Sizce ne yapmaliyim

Arastirdim ama bisey anlmdim.sinif nasil gececrz.hani lise 1234 varya o nasl olacak
Senin için az önce araştırdım.
Alan seçimi oluyor(sayısal,sözel gibi).Ders saati neyse dersin kredisi de o.4 yıl 8 dönem oluyor.Her dönem sonunda ders seçimi oluyor.Bir dönem başarısız olduğun dersi sonraki dönem alabiliyorsun.Mesela 1.dönem mat 1 den başarısız oldun.2.dönem hem mat 1 hem de mat 2 dersini aynı anda alabiliyorsun.
3 tür ders var;1. zorunlu (ortak) dersler,2.alan dersleri ve 3.seçmeli dersler.
Zorunluluğun kalkması için zorunlu(ortak) derslerin sınavını geçmen veya en az 3 kez sınavına girerek muaf olman gerekiyor..O zaman o dersten kredi alamazsın.Eğer o dersten kredi almak istersen dersi almalısın.Seçtiğin bu dersi geçersen kredi kazanırsın,geçemezsen muaf kalırsın.
Alan dersleri,genel kültür alanı dışında başka bir alan seçenlerin alan kredilerini tamamlamak için belirlenmiş derslerdir.Alan derslerinin hepsinden en az bir kez sınava girmen ve alan kredisini tamamlaman gerekir.Ortak ve alan derrsleriyle tamamlanamayan toplam kredi seçmeli derslerden ders seçilerek tamamlanır.

Canim ben de acikogretim lisesi mezunuyum. Bebek yoktu tabi ama bebekle de yapılmayacak birsey degil. Zaten sınavlar test ve 20 soruda 9 dogru yaparsan geciyorsun. Sallasan bile tutar yani kesinlikle basla bir yandan bebis buyur bir yandan mezun olursun insallah hem daha yasin cok kucuk. Simdi liseyi okumazsan ilerde cok pisman olursun...

O kadar çok üzülüyorum ki genç kızlarımızın okulu bırakıp erken yaşta evlenmesine. Ne olursun evlenirken gösterdiğin cesaretin birazını da okulun için göster ve hemen harekete geç.
Canm herkkes evlenmek icin biraakmiyo okulu.herkesin hayati ayni degil

Arkadaslar ben 10 gun sonra falan dogurcam ve ortaokul mezunuyum aciktan lise okumak istiyorum acaba sizce yazilsam zor olur mu bebekle birlikte .napmaliyim ertelersemde seneler geciyor napmaliyim sizce???.yorumlarinizi bekliyorum

Ihmal etme sinav zamanina kadar bebegin kendini birsz toplar.sana mesgale olue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…