• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyim?

Rosea920

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
2
0
1
33
Iyi aksamlar eskiden bu sayfaya üyeydim fakat sifremi bilmiyorum sizle danismak icin tekrar üye oldum.

Biraz uzun olabilir kusura bakmayin

Benim 5 seneye yakin bi iliskim var ailesiyle tanisdim annem de sevgilimle tanisti hatta baba bile konuyu actim tanismak istiyorlar dedim yani ciddiydik.

Sevgilim kilo konusunda cok takintli bi insan 90 kiloyum 170 cm boyum
Beni ilk tanidigi zamanlar 65 civariydim ( ayni siniftaydik) okuldan sonra basladi iliskimiz.

Okuldan sonra ciktik 3 ay kadar sonra ben ayrildim ondan sebebi isinamadim ona. Sonra bi sene sonra tekrar basladik ve cok sevdim onu asik oldum o hep bana kilo ver kilo ver diyordu cok cidiye almadim tartisma sebebiniz sadece kilo
Diyete basliyordum dayanamayip yiyordum.

5 sene böyle gecti ve vermedim kilo
Gecen hafta telefonda konusuyorduk konu gine kiloya geldi verdin mi kilo dedi bende yok hala ayniyim diyince sinirlendi .

Ertesi günü onlara gittim annesi tatile cikicakti babasiyla onlari gecirmek icin gittim. Ve sevgilim gövege bak bacaklarin benden kalin vs vs.
Ertesi günü bu yüzden kavga ettik ve bana domuz sun ayisin insan 5 senede 1 kilo veremezmi iradesiz deyip beni tekrar blokladi
Ona bisürü mesaj attim sen nebicimsin kilom yüzünden bana neler yapiosun falan aradim aradim cikmadi .

Hic aramadi beni geri gitim otobus duraginda bekledim madem gel de yüzüme söyle diye ama otobüste yoktu 30 kere aradim cikmadi.
Ertesi günü annesini havaalanina götürecekti sabah 7 de bende gittim kapisinda bekledim 1.5 saat geldi hava alanindan konusmamiz lazim 5 seneyi bitiremesin dedim bitti benim icin dedi

Zorladim gel konuscaz dedim
Benim icin bitti artik sen istedigimi 5 senedir yapmiosun gelipte kapimda bekliosun bu zor seyi ama kilo veremiosun dedi. Ben agladim ettim aileme söyledim buraya kadar geldk simdi cekip gidemessin sana bir sans veriorum 3 ay hic görüsmicez ne telefonla nede yüz yüze dedi 3 ay sonra bulusup kilona bakicam 79 olcaksin olmazsan bir daha beni yikmis olcaksin dedi.

Sizce ne yapmaliyim gururumu inciti amaaa cok seviorum 3ay onsuz biyanda sa gururum

Suyu çıkmış bir ilişki ile karşı karşıyayız.
Çocuk gibi tripler, aşağılayıcı tavırlar...
Hayır çok arıyor musunuz bu tipleri?
Lütfen sizi siz olduğunuz için seven birini bulun, bunu da iade edin.

Bir şey yapacaksanız kendiniz için yapın. Onun bunun için değil.
Bugün verdiğiniz kilo hamilelikte geri alınır, hastalık olur geri alınır
Hayatınız boyunca bu saygisizliga maruz kalırsınız
Zorla da güzellik olmaz. ısrar etmeyin birlikte olmak için.

Ve bencede bir uzman yardımıyla kilo vermeye çalışın
Yaşınız genç, sağlıklı kilonuzda olmanızda fayda var.

Bu ne böyle yaa. Kendinize asla böyle muamele yaptırmayın. Sizinle bir hayat geçirmek istiyorsa sizi olduğunuz gibi sevecek.

5 senede az buz bir zaman degil. Biraz yemeyi kessen 5 senede cok rahat butun kilolarin giderdi. Hakaretleri ağır olmuş. Beğenmiyorsa doğru duzgun ayrilabilirdi. Sende pesinde dolasarak kendini yeterince kucuk dusurmussun zaten. Ama kimse fiziksel olarak begenmedigi biriyle 5 sene emek verdi diye devam etmek zorunda değil. Ben kilo ver barisin veya barismayin demek istemiyorum. Size kalmis bisey. Gururunuz çok önemliyse zaten geri dönemezsiniz.

Bana esim bi kere ayi gibisin demisti 20 kilo verdim ama sogumustum o lafi cok koymustu sen maasallah gururdan taviz vermisdin ama bi kilo verememissin

Gururum önemli tabi ama gurursuzca kapisinda bekledim ama cok ta seviorum ama bu Yaptiklarini kendime yediremiorum

Konu ne olursa olsun adam size hakaret ediyor gidip sabahin korunde kapisinin onunde bekliyorsunuz ya afedersinizde bu ne gurursuzluk? Bugun size bunlari soyleyen evlendikten sonra neler demez.

Bence birakin bu cok seviyorum ayaklarini, sevgilinize gosterdiginiz ozeni kendinize gosterin. Daha cok mutlu olursunuz.

Söyleyiş tarzı hiç hoş ve kabul edilir değil ama ben sevgilinizi anlayabiliyorum.Bende şişman insanlardan çok hoşlanan biri değilim kendilerine yazık ettiklerini düşünürüm hep.Sevgilim biraz kilo alsa dikkat et diye de uyarırım.Hadi hastalık olur tamam ama boğazını tutamayıp şişmanım diyenlere ben pek üzülmüyorum.Adam da size 5 yıldır söylemiş verseniz verirdiniz şimdiye.5 yıldır gurur yapmadınız da yeni mi aklınıza geldi onu da anlayamadım.
Ben bu kadar aşağılandığım bi ilişkiye devam etmem,bence sizde etmeyin.Ama kilo verin derim.

soyleyiş tarzı hos olmamiş tamam, başkası için bir şeyler yapmak da hoş gelmeyebiliyor ama bu kadar yalvarana kadar koskoca 5 yılda 25 kg verebilirdin.
eşim bana nisan ayında annem seni görene kadar zayıfla, rakam öneli degil ama bana laf söyletme o konuda lütfen diyince 3 ay sonunda 20 kg vermiş bir elbereth vardı(bunda annemin zayiflamazsan mezuniyet kiyafeti yok sana demesinin de etkisi vardi)...
hamilelik oncesi 10 hamilelikte alinmis 31 kg ile toplam 41 kilo fazlayla doguma girdim, kızım 1 bucuk yasında 6 ay bir cabada bulunmadim kilo vermek icin simdi o 41 kilonun 30 u gitti..

saglikla ilgili bir problemden degilse, yani yemenizle alakalı bir problemse kilon çok da zor değil vermek..

barışıp barışmayacağına karışamam ama önce kendin için ver kilonu, rahat rahat kıyafet bulabilmek istedigini giyebilmek en onemlisi saglikli olmak varken eziyet etme vücuduna

Ben olsam bu 3 aylık sürede diyetisyen ve sporla taş gibi olurum sonra onunla buluşur ,onu güzelce ezikler,totosuna sıkı bir tekmeyi çakardım.
Size paspas muamelesi yapanları nasıl sevebiliyorsunuz gerçekten anlayamıyorum?

Sevgiliniz hakli.
5 senede 1 kg verememek byuk azim ister.
Ama sizden bu sebepten ayrilmakta ayri bi sacmalik.

Pardonda boyle seecegine hic sevme ... kendine gel bacim yaa adam seni sen oldugun icin sevsin her seyinle yarin birgün evlenince daha kirici seyler soyler altindan kalkamazsin.

Ben bir insanın gerçekten sevdiğinde kiloya takılacağını düşünmüyorum hatta fiziksel herhangi birseye kilo diye sınır koymayım.Bence 45 kilo da olsan 95 kilo da senin özgüvenini kırmayan, sana güzel bir kadın olduğunu hissettiren biriyle olmalısın.İlerde doğum için kilo alabilirsin, diyabet olabilirsin başına ne gelirse gelsin görüntüye degil sana değer veren biriyle evlenmedigin sürece bu cirkin üslupla daha çok karşılaşırsın.Kendin icin zayıfla kendi giymek istedigin kıyafetler için kendi sağlığın icin...

Back
X