Burada insanlar eşini övmüşler ama bana kalırsa da eşinde hata var. Senin yaşadığın psikolojik travmaları yakından bilen biri, dediğin şeye ortalığı dağıtıp küfür etmekten daha iyi tepkiler verebilirdi. Sen yataktayken özür dilemiş, her yeri dağıtmadan önce "Tamam evet anlayışsız davranmışım o zaman özür dilerim" diyebilirdi. Eşin de kendini kontrol edemiyor.
Sigara mevzusu ayrı ki bu kavga zaten sigara yüzünden çıkmamış. Bırakmak istiyorsanız bir sürü yöntem var deneyebileceğiniz.
eğer ortak alanda sigara içmiyosna böyle çocuk gibi 'içmeyeceksin' diye dayatmanın anlamı yok. ne bileyim. ben kullanmıyorum ama başkası başkasına içme diyince benim bile içesim geliyor.
ayrıca eşin iyiliğini düşünüyo diyenler sehpa fırlatıp küfrederek iyilik düşünülüyosa valla bravo. kimsenin aklına gelmezdi. yarın bi gün bu adam seni döver demedi deme.
Adam sizi düşünmüş o yüzden gitmiş sehpaları fırlatmış,sandalyeyi yere fırlatmış,aynayı kırmış.Siz hala şikayet ediyorsunuz ne kadar ayıp.
Tabiki de
Elbette öyle bırakmak kolay değil ama bırakılamaz mı bırakılır ben suan bırakmak istemiyorum önce kafada bitirmek gerek ben suan düşünmüyorum. Dediğin gibi olay sigara değil aslında alakasızca böyle tepki vermesi benim kötü olduğum konuyu bilerek böyle yapması
Hazır olmadan bırakılmaz, ters teper. Senin de istemen gerekiyor malesef. Her bağımlılık için bu geçerli. Başlamak isteyen bir şekilde yine başlıyor çünkü, irade şart. Umarım kısa sürede hazır olursun, çünkü ileride yaşayacağın rahatsızlıklar seni çok pişman edebilir neyse.
Eşini karşına alıp öfkesini kontrol edememesi hakkında ciddi bir konuşma yapman gerekiyor. "Bak benim geçmişte yaşadığım durumları biliyorsun, bana destek oldun zor zamanlarımda teşekkür ederim bunun için. Ama şimdi tersini yapman beni üzüyor, son yaptığın olay benim yaşadığım travmayı tetikledi ve beni çok kırdı" şeklinde duygu odaklı bir konuşma yapman etkili olabilir. Gerekirse öfke kontrolü için yardım alsın. Çift terapistine falan gidebilirsiniz beraber. Ha bu arada olayla ilgili özür dilememeli, durumla ilgili özür diletin. Ve sakinleşip konuştuktan sonra mutlaka birbirinize sarılın, birbirinizi öpün tamam mı? Umarım bir daha yaşanmaz :)
Ben eşinin neden övüldüğünü anlamadım. Aklıma filmlerde karısını dövdükten sonra saçını okşayıp ben senin iyiliğin için diyorum ama sen bana bunları yaptırıyorsun diyen erkekler geldi.
Eşinizin ciddi bir öfke kontrolü sorunu var. Sigara içen çocuğa bile bu şekilde yaklaşılmaz. Ters teper. Tabiki de bıraksanız ne kadar güzel ama kendi rızanızla olmayınca bir yere kadar. Ayrıca hepi topu geçmişte kırıldığınız bir şeyden bahsetmişsiniz. Cam kapı indirmek nedir? Bunun savunulacak neresi var?
Kesinlikle sadece kırıldıgım birşeyi söylediğim için bu yaptıkları beni mahveti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?