Sizce ne yapmalıyımaşk istiyorum

Aslında bir yada iki kez anne baba günü yapardık ama onuda bıraktık bizim sorunumuz fazla duyarsızlık mi desem saygısızlık mi aklım kalmio artık anlam veremiyorum bize
belki bazı konularda siz fazla alıngansınızdır,ona normal olan şeyler size farklı gelebilir,eşinize göre hayatınız nasıl?

belki bazı konularda siz fazla alıngansınızdır,ona normal olan şeyler size farklı gelebilir,eşinize göre hayatınız nasıl?
Eşime göre herşey güzel olabilir belkide gerçekten sorun onda degil bendedir bn fazla şey katıyorumdur belkide kafamdaki şekile otururtmak için dolanıyorumdur bende gelişine güzel davransam sorun çözülür mu bilmem ama yaomiyorumda öyle bencil olabilirmiyim die düşünüyorum bilmiyorim

Eşime göre herşey güzel olabilir belkide gerçekten sorun onda degil bendedir bn fazla şey katıyorumdur belkide kafamdaki şekile otururtmak için dolanıyorumdur bende gelişine güzel davransam sorun çözülür mu bilmem ama yaomiyorumda öyle bencil olabilirmiyim die düşünüyorum bilmiyorim
aynı şekil davran eşinle çokda kafana takma, herkes senin gibi belirli bi zaman sonra rutine bağlanıyo aşk heyecan puff uçuyo:) eşinin seni sevdiğini biliyosan sorun yok,dediğim gibi heyecanı sen kat ilişkinize çok düşünme

Back
X