- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
- Konu Sahibi Gamzeavakado
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ekmek almaktan gocunmuyorum hanfendi eşim işten gelirken fırının yanına sınıyor servisten önemseme alır zaten demi biraz düz mantık çok zor dehilBen ekmek alma kısmına takıldım. Adam eve para getiriyor. Siz ne işe yarıyorsunuz? Bi zahmet ekmeği de siz düşünün.
Çoğu evlilikler böyle zaten o ilk andaki Tutku, heyecan kalmıyor.Aslında güzel aşk yaşadık eşimle yıllar yıprattı belkide fakat insanın doğası gereği ilgisizliği kabullenemiyor bu yüzden zamanla biten ilgi saygı yerine maddi alımlara döndü ve işte o an Bnde sürüklenmeye basladim kafamın içindekilerle
Malesefki ya ben askıda geçti merhamet saygı yanimda eşim var die bilme duygumuzu kaybetmeseydi m keskeÇoğu evlilikler böyle zaten o ilk andaki Tutku, heyecan kalmıyor.
Asik evli tabiiki var.. baslarda herkes asik oluyo:) ben uzun vaadeli dusunuyorum herseyi:)Ben o arkadasın sabit yazıdıgına cevap veriyorum “-aşık evli görmedim
-buyrun benim”
hic alt metinlere yada üc bes ay yıl sonrasına odaklanmıyorum şu anda olan bu üc beş ay sonra belki değişir kader kısmet
Herkes icin hayırlısı :)
Yesyes aynen boyle:)
Seni kullanabilseydi baska olcakti ama:)Kesinlikle yaaa adam resmen evime yerleşmeye, arabama el koymaya kalktı bir de ben maddiyatçı, paylaşmayı bilmeyen bencil oldum iyi miyani özetle konu sahibi G Gamzeavakado aşk pek kolay bulunmuyor birçoğumuz öyle tutkulu aşklar yaşayamadık
Nasil? Illa kadinin gorevi mi bu:) bu kadinda calisiyo yani:)Ben ekmek alma kısmına takıldım. Adam eve para getiriyor. Siz ne işe yarıyorsunuz? Bi zahmet ekmeği de siz düşünün.
Saygı yoksa olmaz işte, evet aşk, heyecan, tutku azalır, biter ama bunların yerini saygı ve sevgi alır. Aile terapisti ile görüşseniz?Malesefki ya ben askıda geçti merhamet saygı yanimda eşim var die bilme duygumuzu kaybetmeseydi m keske
Ay sorma valla anında uyandım pis herifin niyetini anladımSeni kullanabilseydi baska olcakti ama:)
Birde asik olunca insan gormemezlikten gelir ya neyseki sende oyle birsey olmamisAy sorma valla anında uyandım pis herifin niyetini anladım
Feleğin sillesini yiye gözüm açıldı galibaBirde asik olunca insan gormemezlikten gelir ya neyseki sende oyle birsey olmamis
Cok onur kirici aslinda bu durum.. gurursuz herifler. Allah gonlune gore versin canimFeleğin sillesini yiye gözüm açıldı galiba![]()
şaka bi yana kendini akıllı sanıp cin olmadan adam çarpmaya kalktı çok belli etti niyetini kim olsa anlardı zaten
Genel yapım itibariyle bugunu mutlu kurtarayım yarına Allah kerim modunda geziyorum :)Asik evli tabiiki var.. baslarda herkes asik oluyo:) ben uzun vaadeli dusunuyorum herseyi:)
Amün hepimizin inşallahCok onur kirici aslinda bu durum.. gurursuz herifler. Allah gonlune gore versin canim
:) ilk 5 yil oyle aptal asik gibi gezdim evliligimde:) 2. Cocuktan sonra kv de sagolsun yardimci oldu.. yerden kesilen ayaklar yere basti:)Genel yapım itibariyle bugunu mutlu kurtarayım yarına Allah kerim modunda geziyorum :)
İşte de böyle aşkta da parada da vs hep böyle ondan sen beni cokta kaale alma belki dogrusu seninkidir :)