arkadaşlar ben bi konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum.malum yaş kemale erdi ve evlilik olayını bu yıl ciddi anlamda düşünmeye başladım. derken biriyle tanıştık bi tanıdık vasıtasıyla.ama tabiki uzak bi şehirde görev yaptığından telde tanışmak durumunda kaldık.daha ilk konuşmamamda herkese bi kulp bulan ben çok ısındım.tabi konuşmalar devam etti ama bi süre sonra o devamlı önce görüşelim hayallere kapılmayalım hayal kırıklığına uğrayalım istemiyorum diyodu ve o ara çok yoğundu bende görüşene kadar konuşmayalım madem dedim.ama facete filan birbirimizin dünya kadar fotosunu görüyoruz neyse oda onayladı.ama o süre içinde konuşmadık bu durum hoşuma gitmedi tabi ve ben soğudum açıkcası.neyse geçen hafta bu gelmiş bana görüşmek istedğini söyledi kabul etmiycektim ama yüzüne söyleyim diye gittim.o konuştu ben dinledim.söyleyeceklerimide söyledim. ben görüşmeyiz oda olumsuzdur dedim ama yine yazıyo filan gel görüşelim diyorum madem sonuçta ciddi bişey üzerine tanıştırıldık ama bi bahane buluyo sen çağırma bırak ben çağırayım diyo böyle saçma bi durum ne yapmalıyım sizce