sizce ne yapmam gerekiyorr:((((

hesnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
483
165
73
Kütahya
arkadaşlar ben bi konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum.malum yaş kemale erdi ve evlilik olayını bu yıl ciddi anlamda düşünmeye başladım. derken biriyle tanıştık bi tanıdık vasıtasıyla.ama tabiki uzak bi şehirde görev yaptığından telde tanışmak durumunda kaldık.daha ilk konuşmamamda herkese bi kulp bulan ben çok ısındım.tabi konuşmalar devam etti ama bi süre sonra o devamlı önce görüşelim hayallere kapılmayalım hayal kırıklığına uğrayalım istemiyorum diyodu ve o ara çok yoğundu bende görüşene kadar konuşmayalım madem dedim.ama facete filan birbirimizin dünya kadar fotosunu görüyoruz neyse oda onayladı.ama o süre içinde konuşmadık bu durum hoşuma gitmedi tabi ve ben soğudum açıkcası.neyse geçen hafta bu gelmiş bana görüşmek istedğini söyledi kabul etmiycektim ama yüzüne söyleyim diye gittim.o konuştu ben dinledim.söyleyeceklerimide söyledim. ben görüşmeyiz oda olumsuzdur dedim ama yine yazıyo filan gel görüşelim diyorum madem sonuçta ciddi bişey üzerine tanıştırıldık ama bi bahane buluyo sen çağırma bırak ben çağırayım diyo böyle saçma bi durum ne yapmalıyım sizce

Bencee olayları akışına bırak hiç yüz verme konuşma bile sakın ilgilenme. Baktın olmadı biraz bekle bu işler öyle tlfda felan olmaz şekerim birine ısınmak için ilk anda göz teması kurman lazım bn 1 yıllık evliyim evlilik aklımda bile yoktu şimdi bi oğlum bile olacak ınş. Herşeyi oluruna bırak ve aşk gelsin seni bulsun gerçekten inanırsan olur bence. Sevmeden bi hayat geçmez bi evin içinde. Hem karşılıklı sevince kavga bile etsen yine sarılıp barışıyosun. Evlilik güzeldir. Kimi zaman zordur ama kolay olan ne var ki hayatta... bence etrafina biraz dikkatli bakarsan belkide aşk yakınlardadır belkide uzaklarda ama sen bakarsan mutlaka görürsün herşeyi akışına bırak...

Nie bu kadar cok istekli gorunuosun ki herseye hazir cocugu boguyosun bence bazi selerin kararini ona birak her fikir senden cikio erkekler bole kizlari pek sevmez biraz o bisiler desin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya önce ilgisiz davrandım bu defada gönlün yok oldu. zaten istekli davranmıyorum ki bi amaç için tanıştırıldık birbirimizi tanımak durumunda değilmiyiz ki onunda burda zamanı kısıtlı zaten. görüyorum facete filan yok şu clup te yok bu cafede nasıl bi saçmalıktır bu herşey onun gel demesiyle git demesiylemi olcak benim hiç şu gün görüşelim bugün görüşelim fikrim olamazmı

Olaya ayni ciddiyette bakmionuz demekki

Şimdiki erkekler bir garip yahu biz kaçtıkça onlar daha çok uzaklaşıyor 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlgilenmeeee....boyle bu erkekler
.kovalamayi seviyorlar..en ufak bisey yap ara hatrini sor kendilerini bisey sanip kaciyorlar...

o bayanla telde gorusme sekli bile ne kadar ciddiyetsiz oldugunu gosteriyor ya da absurtkisiligini ben olsam ben de bitirirdim.bosver boyle gereksizlerle mi ugrasacaksin ne hali varsa gorsun uzak dur

Sallama bencede cok ciddiye de alma. Birak ugrassin

o bayanla telde gorusme sekli bile ne kadar ciddiyetsiz oldugunu gosteriyor ya da absurtkisiligini ben olsam ben de bitirirdim.bosver boyle gereksizlerle mi ugrasacaksin ne hali varsa gorsun uzak dur

aynen öyle yaptım zaten. dediğin gibi ben aslında onun notunu buraya gelmeden önce vermiştimde arada aracılar olunca buraya geldiğinde illa görüş demelerinden dolayı gidip görüştüm yoksa hiç kaale almamak gerekiyordu ne kaybediyosak iyi niyetten zaten

Cidden cok garipler uzerine dusune kacarlar dusmeyince kacarlar. Bizde iki guzel soz bir guler yuze hemen tav oluruz 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzucum fln mı. Kaç yaşında bu kişi; nasıl bi konuşma şeklidir o. Bence çok itici.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…