kimsenin bi fikri yokmu yaniiii
Bencee olayları akışına bırak hiç yüz verme konuşma bile sakın ilgilenme. Baktın olmadı biraz bekle bu işler öyle tlfda felan olmaz şekerim birine ısınmak için ilk anda göz teması kurman lazım bn 1 yıllık evliyim evlilik aklımda bile yoktu şimdi bi oğlum bile olacak ınş. Herşeyi oluruna bırak ve aşk gelsin seni bulsun gerçekten inanırsan olur bence. Sevmeden bi hayat geçmez bi evin içinde. Hem karşılıklı sevince kavga bile etsen yine sarılıp barışıyosun. Evlilik güzeldir. Kimi zaman zordur ama kolay olan ne var ki hayatta... bence etrafina biraz dikkatli bakarsan belkide aşk yakınlardadır belkide uzaklarda ama sen bakarsan mutlaka görürsün herşeyi akışına bırak...[
görüştük zaten ama okadar kendi beğenmiş ki ayrıca bide şöyle bişey oldu bi bayan arkadaşı aradı işte onada hani bahsetmiştim ya ailem bi bayanla tanıştırcaktı onunla birlikteyiz dedi sonrada yok kuzucum filan bu şekilde konuşuyo bayana haliyle sinir oldum.işte ondan sonra bi daha görüşmeyiz dedim ama ara sıra yazıştık. bilmiyorum artık bu durumlardam okadar sıkıldım kii....seninde mutluluğun daim olsun inşallah dediğiniz gibi bi kaç gündür konuşmuyoruz zaten ama konuşsada konuşmıycam
üstüne düşmeyin..
erkekse kovalasın biraz..
kız kaçan taraf olmalı herzaman bana göre..
Nie bu kadar cok istekli gorunuosun ki herseye hazir cocugu boguyosun bence bazi selerin kararini ona birak her fikir senden cikio erkekler bole kizlari pek sevmez biraz o bisiler desin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdiki erkekler bir garip yahu biz kaçtıkça onlar daha çok uzaklaşıyor 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o bayanla telde gorusme sekli bile ne kadar ciddiyetsiz oldugunu gosteriyor ya da absurtkisiligini ben olsam ben de bitirirdim.bosver boyle gereksizlerle mi ugrasacaksin ne hali varsa gorsun uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?