- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Bildin,çak beşlikBu durumu başka nasıl anlatırım bilemedim
Ama ergenlik değil mi yahu?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildin,çak beşlikBu durumu başka nasıl anlatırım bilemedim
Ama ergenlik değil mi yahu?![]()
Bildin,çak beşlik![]()
Anlıyorum , ben 33 yaşındayım bana göre ergenlik , tabi senin yaşında bende senin gibi düşünürdüm belki ...yasakli degil boyle ciddi konuya bile hemen ergen diyenler var o yuzden demistim
hayir biz en ust kattayiz mudur yardimcimiz 2. katta o gelmedi bile kendi geldi derste yasandiYapılan hadsizlik düşüncesizlik.
Ancak olayı şöyle görüyorum:
Ders başladı ya da ders boş. Herkes sınıflarında ancak siz ve arkadaşınız tuvalettesiniz. Öğretmen ya da müdür yardımcısı sınıf başkanına bul şu kızları dedi ve siz tuvalette çıktınız. Kapıya gelip ne işiniz var burada çıkın hadi sınıfa dedi.
Olay tenefüste yaşanmış olamaz.
Eğer olay bu şekildeyse çok haksız göremedim şu başkanı. Hangi zaman diliminde geçti bu olay anlatır mısınız?
Ders saatinde siz tuvalete giderken öğretmenden izin aldınız o zaman. Gecikince de öğretmen sınıf başkanını gönderdi? Yanlış mı?hayir biz en ust kattayiz mudur yardimcimiz 2. katta o gelmedi bile kendi geldi derste yasandi
Ha gayretDers saatinde siz tuvalete giderken öğretmenden izin aldınız o zaman. Gecikince de öğretmen sınıf başkanını gönderdi? Yanlış mı?
Derste yaşandıysa yapması çok normal.hayir biz en ust kattayiz mudur yardimcimiz 2. katta o gelmedi bile kendi geldi derste yasandi
hayir almadik cunku ogretmen hic yoktu ortalikta ben de daha fazla icimde tutamadimDers saatinde siz tuvalete giderken öğretmenden izin aldınız o zaman. Gecikince de öğretmen sınıf başkanını gönderdi? Yanlış mı?
o arada hic ogretmen yoktuÖğretmenim böyle olaylar olabiliyor.. senin yapacağın tek şey wardı o sırada kat nöbetçi öğretmenine olayı anlatmalıydın... 1-2 gün gözlemle bu şekilde davranıslarını farkedersen rehber öğretmeninle konuş.
1-2 gün gözlemle ilginç davranıslarını farkedersen rehber öğretmeninle konuş.o arada hic ogretmen yoktu
ama kizlar tuvaletinin dibine kadar girmek zorunda degil kiz arkadaslardan birini gonderebilirdiDerste yaşandıysa yapması çok normal.
Lisede bende başkandım.
Aniden bir öğretmen gelse,eksik olduğunuz anlaşılsa hoca başkanı azarlar.
Bende gidip arkadaşlarımı tuvaletten kantinden topluyordum.
Kimse sizin başınızı beklemek,sizi bulmak zorunda değil.
Ama siz ders saatinde sınıfta olmak zorundasınız.
tamam tesekkurler1-2 gün gözlemle ilginç davranıslarını farkedersen rehber öğretmeninle konuş.
O zaman öğretmenine kız.ama kizlar tuvaletinin dibine kadar girmek zorunda degil kiz arkadaslardan birini gonderebilirdi
Benim bildiğim başkan öğrenciye bakmaya giderama kizlar tuvaletinin dibine kadar girmek zorunda degil kiz arkadaslardan birini gonderebilirdi
okudugunuzu dusunmuyorum ders bostu demiskm ogretmen nasil olabilir? AcabaArkadaş öyle bir yazmış ki sınıf başkanı tuvalet basmış gibi. Tenefüste olsa kız kaynar tuvalet. Belli ki kimse yok. Sadece ikisi var. Ders başlamış konu sahibi ve arkadaşı piyasada yok öğretmen de bul şu kızları diye sınıf başkanını göndermiş. Başkan tuvalet önünde seslenseydi daha doğru olurdu. Tuvaletin içine girdiyse şikayet etseniz daha iyiydi. Sizi hadi çıkın sınıfa diye uyarması da çok doğal. Abartılacak birşey yok. Kendi yaptıklarımızı düşünmeden başkalarına yüklenmek yanlış olur.
hayir hic aramadi o bizim cikip lavaboya gittigimizi gorduBenim bildiğim başkan öğrenciye bakmaya gider
Belki sizi aradı sonra tuvalette buldu
Bu da olabilir
Ama insanları yaftalamak çok ayıp,bu bir raciz değil
Ben başkanı haklı buldum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım
Müdür yardımcıları bize bağırıp kızıyordu diğerlerine değil
Adı üstünde başkan,sınıftan başkan sorumlu.
E yine çağırması normalhayir hic aramadi o bizim cikip lavaboya gittigimizi gordu