sizce ne yapmaya calisti? (ergen yazacaklar gelmesin)

okudugunuzu dusunmuyorum ders bostu demiskm ogretmen nasil olabilir? Acaba
Dersin boş olması ders saatinde başka yerde olmanız demek değil. Sınıf başkanına yoklama al denmiş olabilir. Ders saatinde sınıfta olunur. Belli ki iki dakikada gidip gelme düşünceniz yoktu.

Dersin boş olması ders saatinde başka yerde olmanız demek değil. Sınıf başkanına yoklama al denmiş olabilir. Ders saatinde sınıfta olunur. Belli ki iki dakikada gidip gelme düşünceniz yoktu.
Mudur yardimcimiz diyor yoklama al diye o da okula 9 gibi geliyor saat o zaman 8:15 ti yani kimse ona yoklama al demedi o kendi kafasina gore tuvaleti basti kendisi bizden once iki arkadasi erkek diye sorgusuz sualsiz gondermis hemen biz geldikten sonra baska biri de gitti yine bir sey demedi

Mudur yardimcimiz diyor yoklama al diye o da okula 9 gibi geliyor saat o zaman 8:15 ti yani kimse ona yoklama al demedi o kendi kafasina gore tuvaleti basti kendisi bizden once iki arkadasi erkek diye sorgusuz sualsiz gondermis hemen biz geldikten sonra baska biri de gitti yine bir sey demedi
Diğerleri haber vermiş gideceğini siz verdiniz mi? Ben tamamen haklı demiyorum başkana. Tuvalet içine kadar girmesi yanlış. Kapıya gelip seslenmeliydi. Ama sizin davranışınız da doğru değil.
Müdür yardımcısını geliş saatine kadar nereden biliyorsunuz? Bazı şeyler söylenmez. Sorumluluk verilmiştir bir kere. O da sorumlu davranmış yoklama almak istemiştir.

Diğerleri haber vermiş gideceğini siz verdiniz mi? Ben tamamen haklı demiyorum başkana. Tuvalet içine kadar girmesi yanlış. Kapıya gelip seslenmeliydi. Ama sizin davranışınız da doğru değil.
evet bizim yaptigimizda dogru degil diger iki erkek arkadas habersiz cikip gitmisler onlara erkek diye bir sey demiyor ama benim o ara o kadar cok gelmistiki acil gitmek zorundaydim

evet bizim yaptigimizda dogru degil diger iki erkek arkadas habersiz cikip gitmisler onlara erkek diye bir sey demiyor ama benim o ara o kadar cok gelmistiki acil gitmek zorundaydim
Burada izin vermiş göndermiş yazmışsınız.

izin vermis yazmisim?Galiba yanlis okudunuz nerede yazmisim bana da gosterin sorgusuz sualsiz yazmisim
Gönderme eylemi birinin yönlendirmesiyle yapılır. Sorgusuz sualsiz gönderdi derken izin istediler o da uzatmadan tamam gidin dedi diye düşündüm.
Sonuç olarak ben sizi anladım siz de beni anladınız diye düşünüyorum. Tuvaletin içine girdiyse şikayet edin. Kapıya gelip çıkın bağırdıysa bu çooook normal. Takip edin davranışını...

geceoxoxo ben degilim ayrica gulenler gulsun umurumda degil bu arada haksiz oldugumu dusunmuyorum dusunun bakalim siz lavabodasiniz ve bir erkek lavabonun dibine kadar girmis ne dusunurdunuz

Beş yıl sınıf başkanlığı yapmıştım boş derslerde herkes bir yere kaybolurdu kimi kantine kimi tuvalete kimi bahçede aylak aylak dolanırdı nöbetçi öğretmen gelecek azarlayacak korkusundan herkesi toplamaya çalışırdım. Çocuğun canına tak ettiyse size patlamıştır amma büyütmüşsünüz

Merhabalar size bir sey danismak istiyorum bugun okulda yasadigim bir olay cok kafama takildi sormak istedim bugun sabah okula gittim ders bosmus benim de lavabo ihtiyacim geldi ve arkadasim ile lavaboya gittim o aa sinif baskani geldi kendisi erkek tuvaletin kapisini acti ve cikin dedi bize ben o ara lavaboda isimi goruyorum arkadasim bunu gondermeye calisiyor utanmasa iceri giricek bir de biz kapaliyiz kiz tam kafasini aciyoduki acmadi biz daha fazla beklemesin diye ciktik hemen bu arada tuvalet kapisinin dibindeydi oyle uzaginda felan degil
Ergen degil ama konu yok ..

Ya fakesiniz ya yaşınız 19 dan küçük. Konusmalarinizda 19 yaş insani goremiyorum:)

Back
X