sizce ne yapmaya calisti? (ergen yazacaklar gelmesin)

Öncelikle liseye gidiyorsun, ilim irfan yuvasındasın. Gözünü seveyim noktalama işaretlerini iyi öğren. Hangi cümle nerede başlıyor, nerede bitiyor, kim hangi cümlenin öznesi belli değil. Nasıl alışırsan öyle gider. Gençler yapmasın bari şunu.

Sınıf başkanı olacak veledi yerinde olsam idareye şikayet ederim. Kadınlar tuvaleti mahrem bir alandır. Hayat memat meselesi değilse öyle kapıyı filan açamaz. Söyleyeceği bir şey vardıysa, kapıyı çalabilir, sizin dışarı çıkmanızı bekleyebilirdi. Yaptığı terbiyesizlik.

Biraz daha gözlemle, dewami gelirse git sikayet et.

Son düzenleme:
Kız Allah seni 😌 keşke en büyük derdim bu olsaydı :hamarat::temizlik:
Densizlik yapmış kesinlikle

Bilemiyorum birbirine bu kadar benzeyen iki genc uye olmasi ilginc.
Neyse yonetim inceler artik cok bir sey demeye gerek yok. Hayirlisi :D
Konuyu okur okumaz benimde aklıma o üye geldi. Bu kadar benzerlik olamaz 😄 kendisi değilse de tanışıp arkadaş olsunlar derim. Tam aynı kafadanlar.

Öncelikle liseye gidiyorsun, ilim irfan yuvasındasın. Gözünü seveyim noktalama işaretlerini iyi öğren. Hangi cümle nerede başlıyor, nerede bitiyor, kim hangi cümlenin öznesi belli değil. Nasıl alışırsan öyle gider. Gençler yapmasın bari şunu.

Sınıf başkanı olacak veledi yerinde olsam idareye şikayet ederim. Kadınlar tuvaleti mahrem bir alandır. Hayat memat meselesi değilse öyle kapıyı filan açamaz. Söyleyeceği bir şey vardıysa, kapıyı çalabilir, sizin dışarı çıkmanızı bekleyebilirdi. Yaptığı terbiyesizlik.
ben de aynisini dedim terbiyesiz iste

Ders bos sanip dersi terk ettiyseniz, oda baskan diye wc gelip size derslige donmeniz icin cikin demistir. Okuyan lise ogrencilerisiniz masaAllah ama turkceden bi habersiniz.

Siz isterseniz taciz de dersiniz tecavüZde , sizin vicdanınıza kalmış.artık ne derseniz. Bu kadar basit işte insanları yaftalamak. Ama yaptığı densizlik , dengesizlik elbette.

geceoxoxo ben degilim ayrica gulenler gulsun umurumda degil bu arada haksiz oldugumu dusunmuyorum dusunun bakalim siz lavabodasiniz ve bir erkek lavabonun dibine kadar girmis ne dusunurdunuz
Siz ne olduğuna karar vermişsiniz niye fikir alma gereği hissediyorsunuz peki? Gidin şikayet edin madem . Ergen ergen tripler.

Direk şikayet etseydiniz canım ben olsam küçük çaplı bı yaygara koparmistim nedemek erkek öğrenci kızlar tuvaletine dayanması terbiyesiz

Siz ne olduğuna karar vermişsiniz niye fikir alma gereği hissediyorsunuz peki? Gidin şikayet edin madem . Ergen ergen tripler.
ergen ergen degil tutturmuşsunuz dilinize bir ergeni artist artist yorum yazip agzimi actirmayin burda Buyugumsunuz hepiniz

Back
X