- 18 Mayıs 2012
- 2.254
- 1.465
Arkadaşlar sonumu lütfen anlamaya çalışın bir fikir verin. Sorunum şu anda bizim daha doğrusu annemin eski arabasını kullanıyorum. Kendim çalışmıyorum. Çok isterdim kendim çalışayım kendim alayım.. Yüksek lisans yapıyorum ve bu sene inşallah kpss ye hazırlanıyorum. Bizim oturduğumuz yer için araba çok elzem. Minibüs, otobüs seferleri çok seyrek. Bu kullandığım eski arabayı bile benim okul durumu olmasaydı zor ele geçirirdim. Sorun şu ki araba eski ve yolda kalıp duruyor. 2 ayda 1 ayda bir tamirde. Yolda kalıyor, trafiğin ortasında sorunu hiç bitmiyor. Bir gün freni tutmazken bir gün hararet borusu patlıyor. Şİmdi benim şu anda çalışma durumum bu sene yok. Sürekli evde hazırlanmam lazım. Bizimkilerin de durumu iyi Allah a şükür. Hatta bana ayrı ev tutup bütün kira fatura ve harcamaları biz ödeyelim filan diyorlar. Sorun şu ki ben çalışıyor olsaydım böyle bir sorun olmazdı ama bu sene ve önümüzdeki sene için çalışma durumum yok. Lütfen kendin çalışıp al demeyin.. Onu bende istiyorum ama bu sene kpss önümüzdeki sene tez yazma işlerim olacak.. Bu eski arabayı sattırıp doğru düzgün bir araba nasıl aldırabilirim?