• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapsam

Bence de hic gerek yok, hiçbir kusur yok. Latin guzelleri gibi yüz hatların var, ameliyatlar her zaman başarılı geçmiyor ve bir sorun oluşur ise uğraşır durursun. Böyle çok iyisin bozma derim.

Burnun öyle rahatsız edici değil.
Kemeri aşırı eğrilik veya öne doğru uzunluk yaratmamış.

Çok rahatsız oluyorsan kemiği aldır.
Estetiğe gerek yok.

Bence hiçbir şeye gerek yok ama :) kafana takıp psikolojik sıkıntı yaratıyorsa bu durum, fonksiyonel ameliyat diyorum.

Estetik hem daha çok maliyet hem de daha çok can acısı :)

Merhaba
Ben bir konuda çok kararsız kaldım. Ailem ve arkadaşlarım objektif olamıyorlardır belki, beni öyle tanıdıkları için size sormak istedim. Ekte fotoğraflarım var. Burnumda kemer var, önden rahatsız değilim, hafif yan durunca da belli olmuyor ama tam yan poz verince belli oluyor. Başka sorun var mı bilmiyorum ama kemerden rahatsız oluyorum
Sevgilim de dahil tüm arkadaşlarım yaptırma diyor. Ailem de. Ya yaptırınca daha kötü olursa diye de korkuyorlar tabi. Siz objektif olur musunuz? Ne yapsam sizce?
Bir de yaptırın derseniz özelde mi devlette mi yaptırsam (ankaradayım), özel için birkaç yıl daha beklemem gerek tabi. Özeli mi beklesem? Esabil eker(devlet) onunla mı görüşsem..
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Objektif ve seni tanımayan biri olarak söylüyorum kesinlikle yaptırma lütfen gerçekten güzelsin ve burnundan nefes almayla ilgili bir sorun yaşamıyorsan o kadar ameliyata eziyete gerek yok gencecik yasinda:)

Burnun kemerli fakat bu yan profilin guzelligine etki etmemis. Yani butun olarak kotu gorunmuyorsun yandan. Sadece kemeri aldirma imkanin varsa ifaden degismeyecek sekilde bi operasyon gecirebiliyorsan kesinlikle yaptir cok daha guzel olur

Bence gayet güzel duruyor:nazar: hiç kendinizi bıçak altına yatırmaya gerek yok. Fotoğraflarınızı buna göre ayarlarsanız eğer sizinde gözünüze batmaz:)

Burun ameliyatı zor diye duymuştum. Bence hiç gereği yok görüntü olarak. Ben olsam elletmem hiç...

Bi de Bekir Sivri var :) bi ara ben de düşünüyordum bu iki ismi buldum şimdi facebooktan hep yaptıkları burunları takip ediyorum gerçekten güzel yapıyorlar ve çok bilgililer, yüzüne yakışacak uyumlu olacak şekilde yapıyorlar, bi de tabi hastanın isteğine bağlı olarak değişebiliyor. Ama parası bana fazla geldi o yüzden şimdilik ertelemek zorunda kaldım :) Ucuz bi yere yaptırıpta kötü olsun istemiyorum, pahalı olsun iyisi olsun bence :)
Buradaki yorumlardan sonra en azından ertelemeye ve gerçekten iyi bir doktor bulursam yaptırmaya karar verdim, acele etmicem kesinlikle:)

Bence de hic gerek yok, hiçbir kusur yok. Latin guzelleri gibi yüz hatların var, ameliyatlar her zaman başarılı geçmiyor ve bir sorun oluşur ise uğraşır durursun. Böyle çok iyisin bozma derim.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için:) yüzümün latin güzellerinin hatlarına benzetilmek de ayrı mutlu etti :)

Allah seni en güzel ve en doğal biçimde yaratmış. sakın yaptırma

burnun gerçekten kötü görünmüyo karakteristik ve yüzüne yakışıyor kolay bi amelyat değil dediğin o kadar eziyeti çekmene değecek kötü bi burnun yok

Burnun öyle rahatsız edici değil.
Kemeri aşırı eğrilik veya öne doğru uzunluk yaratmamış.

Çok rahatsız oluyorsan kemiği aldır.
Estetiğe gerek yok.

Bence hiçbir şeye gerek yok ama :) kafana takıp psikolojik sıkıntı yaratıyorsa bu durum, fonksiyonel ameliyat diyorum.

Estetik hem daha çok maliyet hem de daha çok can acısı :)
Özgüven eksikliği yaratmıyor ama bazen kafama takıyorum:) ailem ve arkadaşlarım beni üzmemek için yaptırma diyorlar diye düşündüğümden hemen yaptırmak istiyodum ama buradaki çoğu arkadaşların yorumundan sonra en azından doğru doktor ve maddi imkanım olduktan sonra yaptırmaya karar verdim:)

Merhaba
Ben bir konuda çok kararsız kaldım. Ailem ve arkadaşlarım objektif olamıyorlardır belki, beni öyle tanıdıkları için size sormak istedim. Ekte fotoğraflarım var. Burnumda kemer var, önden rahatsız değilim, hafif yan durunca da belli olmuyor ama tam yan poz verince belli oluyor. Başka sorun var mı bilmiyorum ama kemerden rahatsız oluyorum
Sevgilim de dahil tüm arkadaşlarım yaptırma diyor. Ailem de. Ya yaptırınca daha kötü olursa diye de korkuyorlar tabi. Siz objektif olur musunuz? Ne yapsam sizce?
Bir de yaptırın derseniz özelde mi devlette mi yaptırsam (ankaradayım), özel için birkaç yıl daha beklemem gerek tabi. Özeli mi beklesem? Esabil eker(devlet) onunla mı görüşsem..
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Bence yapma benim burnum daha kemerli ama eşim çıktığımız zam yapma ben seni böyle sevdim falan derdi yaptırmadımda. Seninde sevgilin böyle dediyse hiç yapma ayrıca çok güzelsin ve abartılacak bir şeyin yok sen beni gör :KK49:

Burnun kemerli fakat bu yan profilin guzelligine etki etmemis. Yani butun olarak kotu gorunmuyorsun yandan. Sadece kemeri aldirma imkanin varsa ifaden degismeyecek sekilde bi operasyon gecirebiliyorsan kesinlikle yaptir cok daha guzel olur
Teşekkür ederim :) beklemeye dogru doktor bulursam, tabi maddi imkanımı sağladıktan sonra, dediğiniz gibi sadece kemer operasyonu yaptırabilirsem yaptıracağım:)

Bence yapma benim burnum daha kemerli ama eşim çıktığımız zam yapma ben seni böyle sevdim falan derdi yaptırmadımda. Seninde sevgilin böyle dediyse hiç yapma ayrıca çok güzelsin ve abartılacak bir şeyin yok sen beni gör :KK49:
Sevgilim de yaptırma, neyi var abartıyosun diyor da ben ben üzülmiyim dediğini düşünmüştüm :)

Çok karakteristik duruyor bence elletme. Burun estetiği olan herkes birbirine benzemiyor öyle diyen yorumlara da takılma ama güzelliğini bozmuyor ve dediğim gibi çok karakteristik.

Back
X